- 17 Mayıs 2011
- 1.031
- 3.786
- Konu Sahibi Tambirarmut
Fake de olsanız gerçek de olsanız, her koşulda, Allah yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel'e gecti bu arkadas. fake degilim diye beni ikna etmeye calisiyor. instasini verdi. profiline de soyle yazmis;
girdim ilim meclisine eyledim kıldım talep
dediler ilim geride illa edep illa edep
off karnim agridi..
O adama bu kadar yaranmaya çalışmak seninde psikolojinde eksiklikler sorunlar olduğunu gösteriyor. Herif pisliğin önde gideni sen sevgiden bahsediyorsun. Bunca şey insanı intihara götürür sen nasıl sağlıklı kalabiliosun merak ettim. Ruh denen psikoloji denen birşey kalmaz bu nasıl şey! Bu tip erkekler için kendini neden rezil edersin anlamadım. Bir tedavi görmelisin. Yoksa bu kadar hizmetkarlıkla ve yaşadıklarında sonun hoş görünmüyor..
Yemin ederim harfi harfine doğru herşeyFake de olsanız gerçek de olsanız, her koşulda, Allah yardımcınız olsun
hadi ben duzgun yorum yapayim. derhal psikolojik tedavi gormeye baslayin. kendi kendinize toparlamaniz mumkun degil. bulundugunuz ilin en iyi psikiyatristinden randevu alin.
Ayrıca pezevenk lafına katılmıyorum. Öyle olsa bu işin kazananı sen olurdun.
Evetofff çok Farklı şeyler yazıyorsunuz ben sadece bu durumda yalancı pisliğin teki miyim onu merak ediyorum
Ciddi cevap vereyim şimdi.offf çok Farklı şeyler yazıyorsunuz ben sadece bu durumda yalancı pisliğin teki miyim onu merak ediyorum
Ajjkım biz anlıyoz burda ekşicileri.onun gözünde yalancının teki miyim yani ? Sadece kendi cebimden para verdim diye yalancımı oldum
Ciddi cevap vereyim şimdi.
Yaşadığınız şeylerde adam sana zerre önem vermemiş. Sadece seks dünyasını renklendirmişsin bolca çabanla, paranla, riske attığın sağlığında. Çok eşlilik beraberinde bulaşıcı hastalıklar da getirebilen bir şey. Sana değer vermeyen birine gereksiz fedakarlıklar yapmışsın. O adam ne yaparsa yapsın senin de önem vermemen, kafaya takmaman gerekir. Neticede olayda başından beri kullanıldığının bilinciyle var olmaya devam etmişsin.
O zaman bir klinikte yatarak tedavi olmalısın.o kadar aşığım ki sana anlatamam adamdan bunca şeye rağmen asla vazgeçemiyorum
Ajjkım biz anlıyoz burda ekşicileri.
Manukyan çok hayır sever biriymiş amaSeninki aşk değil.
Yoldan çıkmaya bahane arıyormuşsun, adam yolu açmış sadece. Geleceğin Manukyan adayısın.
Mideler harran ovası, o net.
Çok iyi bir psikiyatriste gittim ama asla olumlu bir sonuç alamadım ilaçlar pek işe yaramadıO zaman bir klinikte yatarak tedavi olmalısın.
Yok ya kadın sözlük yazarları da var ekşide.allah aşkına sende mi erkek olduğumu düşünüyorsun yemin ederim durumum o kadar mı vahim tek bir Allah ın kulu inanmamış hatta dalga geçtiğimi düşünmüş ben aylardır yaşıyorum o yazdıklarımı
Ben psikiyatriste git demiyorum ki daha ciddi tedavilerden bahsediyorum. Bu denli bilinçli yanlışı tercih etmek öyle 3 kişiden 5inin adını bilidiği zanaksla lustralla bir şey olmaz.Çok iyi bir psikiyatriste gittim ama asla olumlu bir sonuç alamadım ilaçlar pek işe yaramadı