sizce çok uyumsuz mu

cisemsu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
6
2
ARKADAŞLAR YENİ EVLENİYORUM YEMEK ODASINI BEN BEGENMİŞTİM NİŞANLIMDA KOLTUK TAKIMINI BEGENDİ OLUR DEDİ BİŞEY OLMAZ DEYİP ALDI İKİ HAFTA SONRA EŞYALER GELİYO AMA BENİM KAFAM COK KARIŞIK ÇOK KÖTÜ OLURSA DİYE BİRDE BUNA NE RENK FON PERDE ALMALIYIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Eklentiler

• 11127522_10205392402743516_1923828056_o.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 1.157

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bence uyumsuz durmuyor. Hatta bence yemek masası sandalyelerinden başlarda duran 2 tanesini çiçekli ya da pembe kumaştan yaptırırsan çok uyumlu olur. Fon olarak da pembe tonu çok güzel gider diye düşünüyorum

canım çok güzelmiş eşyaların güle güle kullanmak nasip olur inşallah.bence masaya yemek masasının ortasına serilen örtü ayarlayabilirsin berjerinin kumaşından uyumu yakalarsın

Tatlım öncelikle hayırlı olsun. Yemek takımın çok güzel gerçekten. Koltuklarının kumaşını yemek takımının sandalyelerinin kumaşının renginde yaptırma ihtimalin var mı? Varsa oradan güzel bir uyum yakalayabilirsin. Ancak öyle bir ihtimalin olmasa dahi içini ferah tut sen uydurduktan sonra gayet de güzel olur:) Ayrıca fon perde olarak berjerin içindeki renklerden birini fon perde olarak tercih edebilirsin. Ben olsam sanırım kırık beyaz düz bir tül ile ya berjerdeki maviye uygun, mavi tonlarında bir fon perde ya da kırlentinin tonunda pudra fon tercih ederdim.

maleseff artık çok geç iki haftaya eşyalar geliyor mobilyaları bende öyle düşünüyordum istediğimiz gibi bişey bulamadık madem bu olsun dedi bende bişey diyemedim niyeyse artık yapacak bişey de yok şansıma olursa olur olmazsa olmaz napayım ek parçalarla uydurmaya çalışcam

Hayırlı olsun canım bence uyumsuz durmuyor perdeyle masa örtüsüyle halıyla tamamlarsın bütünleşir sıkıntı yapma tadını çıkar bugünlerin :)

Ben kahve rengiyle genelde daha açık tonları beğenirim, büyük kanepeler okey krem zaten, ama tekli için daha pastel tonlar olsa kahve renginin sertliğini alırdı, uyumları daha fazla olurdu diye düşünüyorum..

bence gayet uyumlu canım oldukça şık duruyor yakışmış, perde fonu olarakda 3 lü koltukta kenarlarda düz renk kırlentler var pembe mi gül kurusumu pek anlaşılmıyor onun renginde yaptırırsan gayet güzel olur

Bence hic uyumsuz değil gayet güzel ancak değiştirme sansiniz varsa koltuk takiminin çiçekli berber ve yastiklarini daha güzel çiçekli birdesenle degistirin derim.

Bence hic uyumsuz değil gayet güzel ancak değiştirme sansiniz varsa koltuk takiminin çiçekli berber ve yastiklarini daha güzel çiçekli birdesenle degistirin derim.

teşekkür ederim ama haftaya geliyo sanırım bu saatten sonra bişey yapılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…