- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
Evet canım ben de nefret ediyırum böylelerinden insanın morelini bozuyor bunlarHerkesin işi gücü yok sizin memelerinize mi takmış allah aşkına küçükse küçük. Nefret ediyorum insanların fiziklerine laf edenleremoralini bozacağına sanane de geç.
90 sirtinin olcusu memenin degil yalniz :zd Meme kabini a b c d dd diye soyleyebilirsin.boyum 162 falan 62 kg'yum 90 beden sütyen takıyorum var halimi düşün
Aynı benn ve seviyorum memişleri ya ben.boyum 162 falan 62 kg'yum 90 beden sütyen takıyorum var halimi düşün
Aaa bunu okudum aklima yaseminim geldiCok yakin bir tanismizin 27 yasinda 160 cm boylarinda 55 kilo civarinda guzeller guzeli bir kizi gogus kanseri oldu gogsunun biri alindi.Gogsunuz guzel sukur deyin sagliklisiniz.
Boşver bozma sen moralini.. En nefret ettiğim insan tipidir.. Senede bir eşimin memleketine ya da kendi memleketimize gideriz etraftaki komşu teyzeler hemen görür görmez " kilo almışsın sinope.." ya da vermişimdir o dönem " zayıfladın mı sen? Yok olmamış az kilo al" yani ben de cevap olarak " ya boşver teyzem yaaaa kilodur alınır verilir.. Möhöööm olan insanlık değil mi yaaa?" diyorum gülüşüyoruz gwçiyor gidiyor.. Takma valla değmezEvet canım ben de nefret ediyırum böylelerinden insanın morelini bozuyor bunlar
illa ki ol demiyorum ama söylemek istediğim bunun bir çaresi var bunu unutma. Benim de göğüs altı 75 göğüs üstü 85 di. Bir de kaburgam verev şeklinde olduğundan olduğundan da ufak görünüyormuş doktor bey onu da demişti.Slikonu göze alamıyorumsizin ölçüleriniz nasıldı
Şuan ortalama 5 bin tl civarındaAyrıca cidden çok rahatsizsaniz bir arkadaşım iki milyara yakın bir para verip silikon taktirmisti- gayet de doğal duruyor. O tarz seçenekleri deneyebilirsiniz