Sizce çok mu küçük :( Psikolojim bozluyor.:(

Ne hadsiz insanlar var ya,bıktım bunlardan yemin ederim.Bence bu iş küçük büyük işi degil,size yakışan neyse o,benimde küçük ama kendime çok yakıştırıyorum,başkasınında büyük olur ona o yakışır mesela

Herkese goguslerinizi mi gosteriyorsunuz kucuk mu buyuk mu diye? Bu yasima geldim kimse memelerin kucukmus demedi. Buyukte degiller yani. Cevreniz surekli memenize yorum yapiyorsa buyuk sutyen takin.

Millete neymis.he sana ufak geliyorsa yaptirirsin.benimde ufak geliyordu gittim yag transferi yaptirdim kendimi daha hos hissettim.zor olaylar degil artik bunlar takilma hic

Benimde göğüslerim küçük olduğu için tam destekli takıyordum sürekli. Hamile kalınca büyüyorlar ve anlıyorsun ki küçük haliyle hersey daha güzel yakışıyormuş ve o minnak göğüsleri geri istiyorsun :)

Babannem bana ciciklerin koynuna sığmıyor diyor ben napim dalga konusu oldum. Keske ufak olsa. Her giydiğin daha kibar duruyor. Kendini sevmeye calis milleti umursama bukadar dediyse dedi nolmus herseyine birsey uydursa napacaksın

Cok yakin bir tanismizin 27 yasinda 160 cm boylarinda 55 kilo civarinda guzeller guzeli bir kizi gogus kanseri oldu gogsunun biri alindi.Gogsunuz guzel sukur deyin sagliklisiniz.
Aaa bunu okudum aklima yaseminim geldi kanserden vefat etti gecen yil. Yillarca terapi gordu cok kotu durumdaydi gözümüzün önünde eridi. En son gördüğümde "silikon yaptiricam dedigimde, Allahta al sana silikon dedi ve hastalandim" demisti

Evet canım ben de nefret ediyırum böylelerinden insanın morelini bozuyor bunlar
Boşver bozma sen moralini.. En nefret ettiğim insan tipidir.. Senede bir eşimin memleketine ya da kendi memleketimize gideriz etraftaki komşu teyzeler hemen görür görmez " kilo almışsın sinope.." ya da vermişimdir o dönem " zayıfladın mı sen? Yok olmamış az kilo al" yani ben de cevap olarak " ya boşver teyzem yaaaa kilodur alınır verilir.. Möhöööm olan insanlık değil mi yaaa?" diyorum gülüşüyoruz gwçiyor gidiyor.. Takma valla değmez

Yahu büyük olur kocaman derler, küçük olur çok küçük derler, Uzun boylu olursun koca bulamazsın derler, kısa olursun biraz daha uzun olaydın iyiydi derler...

Nasrettin hoca misali...

İnsanlara göre yaşarsak yandık...

Neyse o dur, inan bana özellikle evlendikten sonra anlayacaksın bunların çok saçma takıntılar olduğunu...

Tövbe tövbeee
Millete ne sizin memelerinizden? Bı de yorum yapmak hakkı bulmuşlar, çok acayip
Ayrıca göğsünüz B cup, yani gayet normal standartlarda...
Ben de B cupum ve göğüslerimi çok sevip çok da seksi buluyorum. Destekli sütyen sayım 1 , onda da kendimi mutlu hissetmediğim için takmam genelde...
Bence çok fazla Hollywood memesi görüp sıkmıssiniz canınızı, tavsiyem biraz da Fransız filmi izleyin :) Fransız yapımlarında genelde zarif, çıtı pıtı ve ufak memeli kadınlar oynar ^^
Ayrıca cidden çok rahatsizsaniz bir arkadaşım iki milyara yakın bir para verip silikon taktirmisti- gayet de doğal duruyor. O tarz seçenekleri deneyebilirsiniz

Slikonu göze alamıyorum sizin ölçüleriniz nasıldı
illa ki ol demiyorum ama söylemek istediğim bunun bir çaresi var bunu unutma. Benim de göğüs altı 75 göğüs üstü 85 di. Bir de kaburgam verev şeklinde olduğundan olduğundan da ufak görünüyormuş doktor bey onu da demişti.
Ben ameliyat olduğumda 28 yaşındaydım, ileride belki sende düşünürsün. Eğer bundan şikayetçiysen tabi. Ama sadece etrafın söylemesiyle de gaza gelme.

küçük olması avantaj zayıf gösterir ayrıca ilerde sarkmaz fazla. büyük olsa nolr bi doğum yap yerlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…