Sizce cok mu anormal bir durumdayım?

beggsbeg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
27
2
Otomatik vites ehliyetten 2 kez kaldim yazılı sinavi tek seferde 90la gectim ama direksiyona gelince ikidir kalıyorum artık salak olduğumu düşünmeye başladım çünkü otomatik vites kolay geçilen bir sınav. Kendi aracım falan yok o yüzden sık sık pratik yapamıyorum ama 2.sinava girmeden önce 6 7 kere özel ders almıştım yine de sınavda başarısız oldum. Şimdi 3.sinava girmeye hiç hevesim yok. Tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmak korkunc çünkü. Otomstikten bu kadar başarısız olan tek ben varım gibi hissediyorum sizce normal mi benim bu başarısızlığım yoksa düpedüz aptal miyim

Bu iş zeka işi olsaydı trafikte dolanan bunca gerizekalı nasıl ehliyet aldı? Lütfen kendinizle ilgili böyle düşünmeyin. Vazgeçmek yok,ehliyeti alana kadar devam 🌸

Kalma nedenleriniz neler nerelerden kırıldı puanlar ben kavşağı dönerken açıyı ayarlayamamıştım heyecandan mesela ama derslerde iyiydim yani böyle kaldığınız yerlerin üzerinde durun biraz

aptallıkla gerizekalılıkla alakası yok heyecan yapıyorsunuz anksiyeteniz tutuyordur. moral bozmak yok alana kadar devam teyzem 12 kez kaldı sınavdan en sonunda aldı.

aptallıkla gerizekalılıkla alakası yok heyecan yapıyorsunuz anksiyeteniz tutuyordur. moral bozmak yok alana kadar devam teyzem 12 kez kaldı sınavdan en sonunda aldı.
Ama manuelde normal ben otomatik alıyorum o yüzden insanlar salak gibi görüyor

Otomatik vites ehliyetten 2 kez kaldim yazılı sinavi tek seferde 90la gectim ama direksiyona gelince ikidir kalıyorum artık salak olduğumu düşünmeye başladım çünkü otomatik vites kolay geçilen bir sınav. Kendi aracım falan yok o yüzden sık sık pratik yapamıyorum ama 2.sinava girmeden önce 6 7 kere özel ders almıştım yine de sınavda başarısız oldum. Şimdi 3.sinava girmeye hiç hevesim yok. Tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmak korkunc çünkü. Otomstikten bu kadar başarısız olan tek ben varım gibi hissediyorum sizce normal mi benim bu başarısızlığım yoksa düpedüz aptal miyim
Mesele otomatik vites değil ki, parkta mi kalıyorsun ? Hata yaptığın yer neresi ?

Nelerden kaldınız? Heyecan yüzünden vazgeçmeyin
İki sınavda da hic hata yapmadığım yerlerde kaldim birisi parktan sonra dönüşte diğeri de parkta kaldirima degdi teker. Ama derslerde hiç sorun yaşamıyordum park konusunda. O yüzden hevesim ve umudum tükendi

X