slm arkadaslar 12 haftalık hamileyim dün ultrasonda bebişimize baktık cinsiyeti daha kesin degil ama sanki pipisi var gibi bir cıkıntı vardı doktor kızlardada olabiliyor böyle daha kesin birsey söyleyemeyiz ama yüksek ihtimalle erkek dedi sizinde oldumu böyle yani cıkıntı olupta kız olan :CüvCüv:a.s.
banada 13+2 de erkek olma ihtimali var dedi
ama gönlüm hep kızda
yanılmıs olabilirmi hep içime kız doğuyor belirtilerim hersey kızı gösteriyor ama doktor cıkıntı gördü
burda görünce biraz heyecanlandım şimdi 16, haftada tekrar gidicem
Bana da dr. dün erkek dedi daha 14.haftamızdayız.Hatta kesin konuştu kesin erkek dedi.Ama benm içime hep kız gibi geliyordu halada oğlum diyemiyorum karnıma garip geliyor.10cm lik bebeğin pipisinden ne olacakBelki değişir düşüncesi sonradan sizleri okuyunca olabilir gibi geldi
Ya arkadaŞlar banada İlk haftalarda erkek demİŞtİ.Şİmdİ kız olduĞunu bİlİyorum.ama İÇİmde erkek hİslerİ var.tabİ doktorlarda yanılıyormuŞ.sankİ benİm oĞlum olcak gİbİ.ama doktor pİpİsİ yok dedİ bunu dedİĞİnde 18 +2 haftalıktım.valla merakımdan baŞka doktora gİtcem ya.ÇÜnkÜ İlk doktorum erkek dedİĞİnde İyİ bİr ultrasyondu.2. Doktorda kız dedİ ama eskİ ultrasyonlardandı.Şİmdİ 3.bİr dsoktora gİtsem mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?