nehir 67 sanada yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi lütfen bu yazışmalarımız devam etsin.başkalarınıda bekliyoruz tabiki:)))
benim oğlum var zaten o yüzden ikincinin kız olması konusunda hassasım. sürekli internetteyim. ama bu arada bebişimle konuşup onu küstürmemeye de gayret ediyorum.sizde yapın!
ama Allah'tan ümit kesilmez gönlüm kız istesede Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki.
ama değişiklikle ilgili çok eski forum yazıları okuyunca. şimdiye taşımak istedim.19. haftda değişen var. doğumda şok olan var. bakalım sizlerde değişiklik olacak mı? yazarsınız.
Canım ben hep kız bebek istemiştim bu rumuzu da kızım olursa ona koyacağım düşüncesiyle aldım Nehir ismini sevdiğimden.İçimden de genelde hep kız geçti ama dr..a gittiğimde tam bakacakkken içimden bir ses erkek diyecek dedi bana ve erkek dedi dr.um.Hemde kesin konuştu.Benim ilk bebeğim o yüzden çok da farketmez cinsiyeti sonuçta kendi çocuğumuz ne olursa olsun dünyanın en güzel bebeği gelecek bize.Herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.Bakalım 3lü test için 2hafta sonra tekrar gidecem dr.a ozaman cinsiyet için birşey söylerse yazarım buraya.a.s.