• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce cinsiyeti erkek mi?

nehir 67 sanada yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi lütfen bu yazışmalarımız devam etsin.başkalarınıda bekliyoruz tabiki:)))
benim oğlum var zaten o yüzden ikincinin kız olması konusunda hassasım. sürekli internetteyim. ama bu arada bebişimle konuşup onu küstürmemeye de gayret ediyorum.sizde yapın!
ama Allah'tan ümit kesilmez gönlüm kız istesede Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki.
ama değişiklikle ilgili çok eski forum yazıları okuyunca. şimdiye taşımak istedim.19. haftda değişen var. doğumda şok olan var. bakalım sizlerde değişiklik olacak mı? yazarsınız.

Canım ben hep kız bebek istemiştim bu rumuzu da kızım olursa ona koyacağım düşüncesiyle aldım Nehir ismini sevdiğimden.İçimden de genelde hep kız geçti ama dr..a gittiğimde tam bakacakkken içimden bir ses erkek diyecek dedi bana ve erkek dedi dr.um.Hemde kesin konuştu.Benim ilk bebeğim o yüzden çok da farketmez cinsiyeti sonuçta kendi çocuğumuz ne olursa olsun dünyanın en güzel bebeği gelecek bize.Herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.Bakalım 3lü test için 2hafta sonra tekrar gidecem dr.a ozaman cinsiyet için birşey söylerse yazarım buraya.a.s.

Canım ben hep kız bebek istemiştim bu rumuzu da kızım olursa ona koyacağım düşüncesiyle aldım Nehir ismini sevdiğimden.İçimden de genelde hep kız geçti ama dr..a gittiğimde tam bakacakkken içimden bir ses erkek diyecek dedi bana ve erkek dedi dr.um.Hemde kesin konuştu.Benim ilk bebeğim o yüzden çok da farketmez cinsiyeti sonuçta kendi çocuğumuz ne olursa olsun dünyanın en güzel bebeği gelecek bize.Herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.Bakalım 3lü test için 2hafta sonra tekrar gidecem dr.a ozaman cinsiyet için birşey söylerse yazarım buraya.a.s.

biliyormusun aynı düşünceler bendede vardı. eşimde bende hep kız olduğuna inandık.etraftan da öyle gaz verdiler:))) ana kadar hep kızdı inancımız ama tam doktor söyleyecekken erkek diyecek dedim. ve dedi.12.haftada bile pipisine kadar gösterdi. ama
okuduğum şeyler biraz ümitlendirdi. ilkinde hiç farketmez zaten. senin duyguların tamamen farklıdır beden. ilk çocuk çok başka oluyor,heyecanı çok tatlı oluyor.
sağlıkla inşallah canım........

canım bizimde o sıralar ilk tahmin ettiğinde doktor kız olabilir demişti tabi ben çok sevindim eşim hep orda bişeyin olduğunu söylüyodu bana ama hiç inanmadım görmemezlikten geldim 4d ultrosona giriyodum doktor cd ye çekiyodu evde defalarca seyrettik ve evet o gördüğümüz çıkıntı pipi ben hep kordonudur falan dedim ama erkekmiş şimdi aramızda ve 4 aylık allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat versin canım hayırlı doğumlar

sunseet'cim haklısın. ama başta kız görülüp erkek doğan daha çok oluyor.veya sonraki aylarda erkek denilen. çünkü pipiyi göremiyorlar. Ama bizim durumumuz gibi durumlar pek nadir.yani erkekte direk pipiyi gösterince fazla umudun kalmıyor:))))))
ancak dediğim gibi burdada pek çok kişinin yazdığı gibi bizim durumdada değişiklikler yaşanabiliyormuş. bakalım bizde göreceğiz.

bu arada arkadaşlar beni umutlandıran şeylerden birkaçını sayayım size.
- meyve -suyu/özellikle portakal vesuyuna aş erme
-tatlıya düşkünlük
-çin takvimine göre kızım oluyor
-alyans testine göre de kızım oluyor
-basen ve kalçadan kilo alma
-göğüslerin çok büyümesi
- yumurtlama gününden önce gebe kalma vb.
Ama doktor ısrarla erkek diyor. başımız gözümüz üstüne diyoruz!

Kız Bebek Belirtileri
07 Ocak 2009
Bebeğinizin kız mı, erkek mi olduğunu merak ediyorsanız, işte size bir sürü ipucu…

Gebeliğinizin erken döneminde mide bulantılarınız olduysa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 atış ise,
Basen ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol memeniz, sağ memenizden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Bebeğinizi karnınızda yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibi görünüyorsa,
Tatlı yiyeceklere aşeriyorsanız,
Meyvelere aşeriyorsanız,
Bebeğiniz karnınızın solunda ise,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik döneminiz boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlak görünüyorsa,
Gebeliğinizde aldığınız kilolar kalça ve basenlerde birikiyorsa,
• Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Memeleriniz gerçekten büyüdüyse,
ıdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa doğru hareket ediyorsa,
Yaşınıza hamile kalma tarihinizi, hamile kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, BEBEĞıNıZıN CıNSıYETı MUHTEMELEN KIZ DIR…

Not: bu bilgiler kesin degildir, bebeğin cinsiyetini öğrenmenin en iyi yolu ultrason sonucudur
Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
ıdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

benim bebegim kız arkadaslar 29 haftalık hamileyim bana doktor 12 haftasında cıkıntı var demişti 17 haftasından itibarende kesin kız dedi yani 18. haftalarda kesin belli oluyor

12.haftada ve 16.haftada erkek dedi, 24.haftamda birden kız dedi şok olduk
sonra kendiside şaşırdı sürekli baktı ama duruşu pek müsait değildi ne kız ne erkek diyebildi şuan beklemedeyiz.
yalnız ben başka bir doktora gitmem gerekmişti doktorum tatildeyken ve oda kesinlikle kız dedi.yinede kendi doktorumdan duymayınca inanamıcam sanırım :)
Rabbim önce sağlıklı sonrada herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah

12.haftada ve 16.haftada erkek dedi, 24.haftamda birden kız dedi şok olduk
sonra kendiside şaşırdı sürekli baktı ama duruşu pek müsait değildi ne kız ne erkek diyebildi şuan beklemedeyiz.
yalnız ben başka bir doktora gitmem gerekmişti doktorum tatildeyken ve oda kesinlikle kız dedi.yinede kendi doktorumdan duymayınca inanamıcam sanırım :)
Rabbim önce sağlıklı sonrada herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah

seninle aynı şeyleri yaşadım. 12 ve 16 da erkek dedi.şu an 19 dayım bakalım ilerde inşallah senin gibi süpriz yaşarım. işte böyle şeyleri okuyunca insan umutlanıyor.tabiki önce sağlık bunu söylemeye bile gerek yok.
-peki bişey sorcam sana.pipisini göstermiimiydi doktor?yada belli bir yüzde vererek mi konuşmuştu.

-bide şu an kaç haftalıksın canım?

seninle aynı şeyleri yaşadım. 12 ve 16 da erkek dedi.şu an 19 dayım bakalım ilerde inşallah senin gibi süpriz yaşarım. işte böyle şeyleri okuyunca insan umutlanıyor.tabiki önce sağlık bunu söylemeye bile gerek yok.
-peki bişey sorcam sana.pipisini göstermiimiydi doktor?yada belli bir yüzde vererek mi konuşmuştu.

ultrasonda bacaklarını arası boşsa kız oluyo benim iki kızımdada gösterdi ve boş kız dedi.
hayırlısı olsun canım..
insan deişik istiyor dimi. önce saglık..:lepi:

benimde 12 haftalıkken dr bi çıkıntı görüyorum%90 erkek dedi başka bi dr du bu kendi dr um belli değil dedi sonra üçlü test yaptırırkende kız olduğunu öğrendim bebeğimin kız bebek çok isitiyorrdum erkeğede hemen alışmıştım sonuçta benim bebeğim ama kız deyince çok farklı hissetmiştim...........

bu drlar insanı kanser ederler ya 2 li teste girdiğimde banada erkek dediler ama 16. haftada dr gittiğimde kızım olucanı söylediler tabiki kız erkek fark etmiyo sağlıklı olsunda ama kendimi baya erkeğe alıştırmıştım şimd bi garip hissediyorum dr yanılmıştır gibi hissediyorum 2 hafta sonra dr muayinesine gidince tekrar sorucam.

bu drlar insanı kanser ederler ya 2 li teste girdiğimde banada erkek dediler ama 16. haftada dr gittiğimde kızım olucanı söylediler tabiki kız erkek fark etmiyo sağlıklı olsunda ama kendimi baya erkeğe alıştırmıştım şimd bi garip hissediyorum dr yanılmıştır gibi hissediyorum 2 hafta sonra dr muayinesine gidince tekrar sorucam.

haklısın valla. ama bu yanılmaların biraz ultrason cihazının eskiliği biraz da doktorun alanında başarılı olmasıylayani tecrübe ile ilgili olduğunu okumuştum. ilk çocuğumdada aynı doktorumdu. asla olabilir,benziyo ,belki gibi cümleler kullanmadı. ikisindede direk erkek dedi pipi gösterdi. ikisindede 12-13.haftalardaydım.çok erken belli oldu.
benim çabam sanırım ilki erkek olduğu için haliyle bunun kız olmasını istediğimden galiba:)))))okuduklarımızdan da ümitlenince bişte böyle yazıp duruyoz:))))))
Allah hayırlısını versin hepimize...

doktor 2li testten anlamıs bızım soyledım zannedıyomus ama soylemedı 12. haftada 16. haftada erkek yuzde yuz dedı
ben sıze soyledım zannedıyorum testten sonra dedı
1 ay beklettı bızı soyledım zannedıptekaydirigubbakcemile3

doktor 2li testten anlamıs bızım soyledım zannedıyomus ama soylemedı 12. haftada 16. haftada erkek yuzde yuz dedı
ben sıze soyledım zannedıyorum testten sonra dedı
1 ay beklettı bızı soyledım zannedıptekaydirigubbakcemile3

sende benim gibi olmuşsun. senin ilk galiba ..benim ilkide erkek.buda.yani öyle dedi doktor ama hiç erkek gibi hissetmiyorum. .benimkide kesin demişti. ama doğuma kadar umutluyum. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun......

bana 24.haftamda kız dedi sonra emin olamadı 1 hafta sonra bahsettiğim gibi farklı bir doktora gittim oda kız dedi.şuan 26+4 teyim temmuzdaki kontrolümü bekliyorum merakla.kendi doktorumun ağzından duymak istiyorum birde.
aslında gösterdi şimdi giderken verdiği ultrason çıktısını götürücem yanımda ama o gösterdiği neydi bilmiyorum :) yüzde vermedi.kesin konuştu tereddüt bile etmemişti artık bakalım ne diyecek bu sefer..
bende kız diyince çok ama çok sevindim ilk çocuğumu hep kız olarak hayal etmiş ve öyle hissetmiştim.Rab bim hayırlı olanı herkese nasip etsin inş, seninde gönlüne göre olsun canım :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
evet canım gerçekten öyle insan değişiklik istiyor.
Daha doğrusu,Rabbim sağlıklı ve çok zeki bir erkek evlat verdi. Çok şükür. bunu tattırdı.
bunda da dileğimiz hani birde kızımız olsun birde kız evladın tadına varalım istedik.Ama kısmet bakalım. tabiki sağlıklı ve hayırlı.
herşeyden önce dualarınızı böyle edin derim. sağlıklı olmasının yanı sıra gerçekten hayırlı evlat olması da çok mühim.
dualarımız dileğimiz böyle .rabbim nasip eder inşallah diyoruz eşimle beraber.....

banada 13+2 de erkek olma ihtimali var dedi
ama gönlüm hep kızda
yanılmıs olabilirmi hep içime kız doğuyor belirtilerim hersey kızı gösteriyor ama doktor cıkıntı gördü
burda görünce biraz heyecanlandım şimdi 16, haftada tekrar gidicem

canım cinsiyetin belli olmuştur. içine doğan oldumu?

kıslar hem güldüm hem şaşırdım bide düşünmeye başladım bende:)
12 haftalık filandı erkek hissediyorum dedi neyse 17 haftalıkken gittim hatta 16+1 dim yani erkek dedi yine bu haftalarda yanılmıyolar die biliyordum bir hafta sonra yine gel dedi 4 lü test için kız derse şaşırmıycam valla hayırlısı bakalım:)

şu önceden yazan arkadaşlar artık cinsiyetleriniz belli olmuştur. hatta doğurmuşta olabilirsiniz.yazarsanız bizde öğreniriz yani!!!!

Back
X