nehir 67 sanada yazdığın için teşekkür ederim. dediğim gibi lütfen bu yazışmalarımız devam etsin.başkalarınıda bekliyoruz tabiki:)))
benim oğlum var zaten o yüzden ikincinin kız olması konusunda hassasım. sürekli internetteyim. ama bu arada bebişimle konuşup onu küstürmemeye de gayret ediyorum.sizde yapın!
ama Allah'tan ümit kesilmez gönlüm kız istesede Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tabiki.
ama değişiklikle ilgili çok eski forum yazıları okuyunca. şimdiye taşımak istedim.19. haftda değişen var. doğumda şok olan var. bakalım sizlerde değişiklik olacak mı? yazarsınız.
Canım ben hep kız bebek istemiştim bu rumuzu da kızım olursa ona koyacağım düşüncesiyle aldım Nehir ismini sevdiğimden.İçimden de genelde hep kız geçti ama dr..a gittiğimde tam bakacakkken içimden bir ses erkek diyecek dedi bana ve erkek dedi dr.um.Hemde kesin konuştu.Benim ilk bebeğim o yüzden çok da farketmez cinsiyeti sonuçta kendi çocuğumuz ne olursa olsun dünyanın en güzel bebeği gelecek bize.Herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hepimiz için.Bakalım 3lü test için 2hafta sonra tekrar gidecem dr.a ozaman cinsiyet için birşey söylerse yazarım buraya.a.s.
12.haftada ve 16.haftada erkek dedi, 24.haftamda birden kız dedi şok olduk
sonra kendiside şaşırdı sürekli baktı ama duruşu pek müsait değildi ne kız ne erkek diyebildi şuan beklemedeyiz.
yalnız ben başka bir doktora gitmem gerekmişti doktorum tatildeyken ve oda kesinlikle kız dedi.yinede kendi doktorumdan duymayınca inanamıcam sanırım :)
Rabbim önce sağlıklı sonrada herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah
seninle aynı şeyleri yaşadım. 12 ve 16 da erkek dedi.şu an 19 dayım bakalım ilerde inşallah senin gibi süpriz yaşarım. işte böyle şeyleri okuyunca insan umutlanıyor.tabiki önce sağlık bunu söylemeye bile gerek yok.
-peki bişey sorcam sana.pipisini göstermiimiydi doktor?yada belli bir yüzde vererek mi konuşmuştu.
-bide şu an kaç haftalıksın canım?
bu drlar insanı kanser ederler ya 2 li teste girdiğimde banada erkek dediler ama 16. haftada dr gittiğimde kızım olucanı söylediler tabiki kız erkek fark etmiyo sağlıklı olsunda ama kendimi baya erkeğe alıştırmıştım şimd bi garip hissediyorum dr yanılmıştır gibi hissediyorum 2 hafta sonra dr muayinesine gidince tekrar sorucam.
doktor 2li testten anlamıs bızım soyledım zannedıyomus ama soylemedı 12. haftada 16. haftada erkek yuzde yuz dedı
ben sıze soyledım zannedıyorum testten sonra dedı
1 ay beklettı bızı soyledım zannedıptekaydirigubbakcemile3
seninle aynı şeyleri yaşadım. 12 ve 16 da erkek dedi.şu an 19 dayım bakalım ilerde inşallah senin gibi süpriz yaşarım. işte böyle şeyleri okuyunca insan umutlanıyor.tabiki önce sağlık bunu söylemeye bile gerek yok.
-peki bişey sorcam sana.pipisini göstermiimiydi doktor?yada belli bir yüzde vererek mi konuşmuştu.
-bide şu an kaç haftalıksın canım?
banada 13+2 de erkek olma ihtimali var dedi
ama gönlüm hep kızda
yanılmıs olabilirmi hep içime kız doğuyor belirtilerim hersey kızı gösteriyor ama doktor cıkıntı gördü
burda görünce biraz heyecanlandım şimdi 16, haftada tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?