• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce çeyizim ne durumda kızlaarrr ?

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
öncelik önemli olanlarda, onları almaya çalışıyoruz ama bitmek bilmiyorrr :19:

$580861_4335136418073_49949621_n.webp

Eklentiler

• $580861_4335136418073_49949621_n.webp
    $580861_4335136418073_49949621_n.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
gayet iyi durumda canım Allah geri kalanların içinde yardım etsin inş

Ayy altta 1 ay var yazıyormuş, yeni gördüm :1: Önemli herşeyi almışsın bence, kalanını yavaş yavaş alsan da olur... Hatta evlendikten sonra da eksiklerini alabilirsin

yani evlenince de tamamlayabilirsin tabi eksik olsa da kimse sana eksik demez takma :) ben bunu bi inceleyim banada lazım olabilir :D

Güzel bi listeymiş.
Önemli bir kısmınıda almışsın.
Ama bence şu fazladan nevresim takımı falan gereksiz, zaten 4 tane almışsın.

Bence süper durumda, bayağı almışsın... Düğün ne zaman?

Ayy altta 1 ay var yazıyormuş, yeni gördüm :1: Önemli herşeyi almışsın bence, kalanını yavaş yavaş alsan da olur... Hatta evlendikten sonra da eksiklerini alabilirsin

evet canım 49 gün kaldı düğünüme :16: aynen bende öyle düşünüyorum, geri kalanını alabildiğim kadarıyla alırım alamadığım düğünden sonra tamamlanır bi şekilde.

gayet iyi durumda canım Allah geri kalanların içinde yardım etsin inş

Amin canım çok sağol.

yani evlenince de tamamlayabilirsin tabi eksik olsa da kimse sana eksik demez takma :) ben bunu bi inceleyim banada lazım olabilir :D

olur canım baya lazım oluyo, ben bu listeyi evli kuzenime gösterdim de bak ne güzel dedi, ben evlenirken mandalı unutmuştum dedi :1: bunda herşey var dedi :1:

Güzel bi listeymiş.
Önemli bir kısmınıda almışsın.
Ama bence şu fazladan nevresim takımı falan gereksiz, zaten 4 tane almışsın.

aynen canım bencede gereksiz. zaten o fazlalıktan o bu şu dediklerini almayı düşünmüyorum.

çoğunu tamamlamışsın daha ne olsun bende kıskandım şu listeyi bende işartleyeyim bakayım:1:

ben sana işaretlenmemişini atim de ona işaretle sen :D

Eki Görüntüle 576600

nerdeyse bitmiş ne güzel listen gerçekten ideal hatta fazla bile o isteğe bağlı kısım toptn silinebilir bile:)benimde böyle bi listem var ben markalarıda parantez acıp not düşüyorum yanlarına motive ediyor beni:)) güzel günlerde kullan.

maşşalh almışın herşeyini az kalmış zaten düğününe listeyi bende çaldım:52: çok beğendim listeyi bende karalamaya başlıyayım

ben de bir elektronik aletlere girişebilsem süper olacak:))

maşşalh almışın herşeyini az kalmış zaten düğününe listeyi bende çaldım:52: çok beğendim listeyi bende karalamaya başlıyayım

çal canım çal ne demek :9:

Canimmmm helal et :D bende caldim listeyi vallaha.

Allah tamamini erdirir insallah canim.

amin şekerim cümlemizin erdirir inşalla :1: helal olsunnn ne demekkk :23:

ben de bir elektronik aletlere girişebilsem süper olacak:))

elektronik eşyalarım hediye benim o yüzden çok rahatlık oldu benim için :1:

$424791_4284571387392_325414435_n.webp

bu da farklı daha kapsamlı bi liste :) ve son durum bu :)

Back
X