sizce büyük konuşmuş mu oluyo

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Ya o kadar takintiliyimki bu huyumdan nefret ediyorum. herşeyi düşünüp düşünüp dert sıkıntı ediyorum. Geçenlerde erkek arkadimla ayrılık surecimiz olmuştu ikimizde çok uzgunduk, ilk günler mesaj atiyodu daha sonra iki uç gün atmamaya başladı, sonra attı ,beni unuttuğunu sandım bende dedim. ben seni "asla" unutmam, bırakmam dedi. Asla demiş olduğu zaman büyük konusmusmu oldu arkadaşlar simdi baristik ama çok aklıma takıldı ya

Allah baska dert vermesin . Buyuk konusmus olmuyor . O dakika hissetigi duyguları söylüyor sana :) yaşlar kac ?
Amin canım ya ama biliyorum saçma geliyo dur size ama inanın çok takiyorum.. Benim 20 erkek arkadaşım 24 canim

Amin canım ya ama biliyorum saçma geliyo dur size ama inanın çok takiyorum.. Benim 20 erkek arkadaşım 24 canim

Asla vazgecmem dedi diyede cok guvenmede erkeklere fazla güvenilmez:) takma o kadar tabi buyuk konusmamak geeerek . Allahin adaleti öyle yasattini yasatmadan olmezsin :) dikkat etmek lazim . Ama sen baya bi dikkat edion . Vu kadarina gerek yok.

Bırakmasını takılirsan ne evliler var kac yıllardan sonra ayrılıyorlar dgl buyuk konusmak coluk cocuklari oluyo ustune...
Bence hayati zehir etme kendine gelecege bu kadar zaman ayirma ani yasa...

Bırakmasını takılirsan ne evliler var kac yıllardan sonra ayrılıyorlar dgl buyuk konusmak coluk cocuklari oluyo ustune...
Bence hayati zehir etme kendine gelecege bu kadar zaman ayirma ani yasa...
Asla, dediği icin sıkıntı yaptım ben hani sanki hic yapmam gibisinden insan yapmam dediğini yapmadan ölmezmisya o yüzden

O anki duygularını söylüyor ama insanların söylediklerine değil yaptıklarına bakmak gerek.

bu tkıntılar hayra alamet değil..
imkanınız varsa bi psikatra gdin
bende takıntlıyım buna okb yada yab deniyor ve iğrenç bişey

öfke anında insanların ağzından kaçabiliyor bazı şeyler..

bu kadar takıntılı olursanız hayatınızda çoğu şey rayından çıkar..
yorulmuyor musunuz, her şeyi bu kadar ince düşünerek ?

madem büyük konuşursa insan başına geleceğine inanıyorsunuz, ilahi adalete falan inanıyorsunuz..
ee Allah'a sığının...
kötü durumlara düşürmesin, bunları hatırlatacak şeyler yaşatmasın size...

içinizi vesveselerle karartıp hayatı zindan etmeyin...

Hiç belli olmaz. Belki bırakır... Onu öyle söylemiştir. Yarının ne getireceğini hiç bilemezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…