Sizce bunun bir anlamı var mı?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.979
798
Hanımlar;
Bazen dokunduğum nesnede el izimin bir süre kaybolmadığını farkediyorum. Özellikle koyu nesnelerde farkediyorum bunu.

Anlatabildim mi bilmiyorum ama aşağıdaki resmi ipucu vermesi için ekledim.
Öyle renkli değil de dokunduğum nesnenin renginde oluyor.

Göz yanılması mı, enerji mi? Nedir sizce?

images.webp

cildiniz yağlıdır , hormonlarınız yoğundur , ter bezleriniz vs bu tarz şeyler yoğundur.o kişiler daha fazla iz bırakır.hatta kriminal olaylarda daha fazla ve net örnek toplanır bu tarz suçlulardan bu sebeple :halay:
ekleme: bazen dokunduğumuz yerde zaten yüzeye sıcaklığa neme bağlı hepimizin elinin ayağının parmağının izi kalır.hatta yağ ve terdeki tuz (o an terli olman gerekmez bunlar hep var) sebebiyle orda senin gözün görmese de o i hep kalır.mistik bir anlam çıkmaz yani bu olaydan.

Son düzenleme:
cildiniz yağlıdır , hormonlarınız yoğundur , ter bezleriniz vs bu tarz şeyler yoğundur.o kişiler daha fazla iz bırakır.hatta kriminal olaylarda daha fazla ve net örnek toplanır bu tarz suçlulardan bu sebeple :halay:
Peki siz görüyor musunuz hiç?
Yağ izi vs olsa anlarım diye düşünüyorum.
İzleri tespit ederken aparatlar kullanılıyor mesela. Onlar işe yaramaz çünkü varla yok arası.

Peki siz görüyor musunuz hiç?
Yağ izi vs olsa anlarım diye düşünüyorum.
İzleri tespit ederken aparatlar kullanılıyor mesela. Onlar işe yaramaz çünkü varla yok arası.
ilk yazdığımı düzenledim ek yazı yazdım.tekrar yazayım evet herkeste var bu siz görmediğiniz zaman dahi her an var.bunun için terli olmanız bile gerekmez.yağdan anladığınız tereyağı zeytinyağı tarzı olmasın ama.cilt yağı ayrı bir şey.he aparatlar işe yaramaz derken? 15 sene önce bir yerde cinayet işlense dahi ordaki izler DNA kalıntıları bulunur hatırlatırım.

ilk yazdığımı düzenledim ek yazı yazdım.tekrar yazayım evet herkeste var bu siz görmediğiniz zaman dahi her an var.bunun için terli olmanız bile gerekmez.yağdan anladığınız tereyağı zeytinyağı tarzı olmasın ama.cilt yağı ayrı bir şey.he aparatlar işe yaramaz derken? 15 sene önce bir yerde cinayet işlense dahi ordaki izler DNA kalıntıları bulunur hatırlatırım.
O anlamda demiyorum.
Varla yok arası bir şey. Anlaşılması için iz diyorum ama değil.
Gölge gibi daha çok.

Bunda mistik bir şey aradığımdan değil. Bio enerjiyle alakalı bir şey mi?
Yoksa göz yanılsaması diye merak ediyorum.

Anladim ben seni :) birkac saniyelik golgemsi sey diyorsun
yani enerji alanini goruyor olabilirsin elinin,ki elde cok yogundur o ...
Hay klavyene sağlık :)
Anladın beni.
Sen görüyor musun hiç?

Evet bir kac kez oldu ama ustunde durmadim pek...daha yetenekli insanlar bunun gercek rengini görür
Aynen ben de yıllardır görürüm ama umursamam. :)

İki senedir doktorların çare bulamadığı ya da ilaçların işe yaramadığı bir rahatsızlığım var.

Acaba bu enerji olayını denesem kendimde işe yarar mı diye düşünmeye başladım.

Bende parmak uçlarımin gölgelerini görürüm siz deyince aklima geldi

Daha çok kücük parmak ve baş parmagimin gölgesini / izini herneyse işte :)

Aynen ben de yıllardır görürüm ama umursamam. :)

İki senedir doktorların çare bulamadığı ya da ilaçların işe yaramadığı bir rahatsızlığım var.

Acaba bu enerji olayını denesem kendimde işe yarar mı diye düşünmeye başladım.
Gecmis olsun,nasil bir hastalik ki ?
Bioenerji almayi mi dusunuyorsun?

Gecmis olsun,nasil bir hastalik ki ?
Bioenerji almayi mi dusunuyorsun?
Sağol
Kadın hastalığı diyeyim.
Bitkisel kürler de işe yaramadı.
Artık son çare bunu düşünüyorum.
Bioenerji gerçekten tedavi eder mi bilmiyorum, malum istismara açık bir konu.
En azından enerjim varsa kendi kendime deneyeyim diyorum.

Sağol
Kadın hastalığı diyeyim.
Bitkisel kürler de işe yaramadı.
Artık son çare bunu düşünüyorum.
Bioenerji gerçekten tedavi eder mi bilmiyorum, malum istismara açık bir konu.
En azından enerjim varsa kendi kendime deneyeyim diyorum.
Evet cok sağlam biri lazim iyi arastirmak lazim...enerjini dengelemek istersen tibetin 5 hareketini arastir derim netten karar verirsen topigimize de gel hatta :) faydalari güzel

Evet cok sağlam biri lazim iyi arastirmak lazim...enerjini dengelemek istersen tibetin 5 hareketini arastir derim netten karar verirsen topigimize de gel hatta :) faydalari güzel
Topik mi var?
Hemen baktım.
Biraz daha araştırayım katılırım belki :)

Back
X