Yağ mı?parmak uçlarınızdaki yağ kalıyordur bi süre sonra uçuyordur.
Yağ mı?
İlginç.
Yalnız elimin tamamı, bileğe kadar olan kısım.
Peki siz görüyor musunuz hiç?cildiniz yağlıdır , hormonlarınız yoğundur , ter bezleriniz vs bu tarz şeyler yoğundur.o kişiler daha fazla iz bırakır.hatta kriminal olaylarda daha fazla ve net örnek toplanır bu tarz suçlulardan bu sebeple
ilk yazdığımı düzenledim ek yazı yazdım.tekrar yazayım evet herkeste var bu siz görmediğiniz zaman dahi her an var.bunun için terli olmanız bile gerekmez.yağdan anladığınız tereyağı zeytinyağı tarzı olmasın ama.cilt yağı ayrı bir şey.he aparatlar işe yaramaz derken? 15 sene önce bir yerde cinayet işlense dahi ordaki izler DNA kalıntıları bulunur hatırlatırım.Peki siz görüyor musunuz hiç?
Yağ izi vs olsa anlarım diye düşünüyorum.
İzleri tespit ederken aparatlar kullanılıyor mesela. Onlar işe yaramaz çünkü varla yok arası.
O anlamda demiyorum.ilk yazdığımı düzenledim ek yazı yazdım.tekrar yazayım evet herkeste var bu siz görmediğiniz zaman dahi her an var.bunun için terli olmanız bile gerekmez.yağdan anladığınız tereyağı zeytinyağı tarzı olmasın ama.cilt yağı ayrı bir şey.he aparatlar işe yaramaz derken? 15 sene önce bir yerde cinayet işlense dahi ordaki izler DNA kalıntıları bulunur hatırlatırım.
Hay klavyene sağlık :)Anladim ben seni :) birkac saniyelik golgemsi sey diyorsun
yani enerji alanini goruyor olabilirsin elinin,ki elde cok yogundur o ...
Evet bir kac kez oldu ama ustunde durmadim pek...daha yetenekli insanlar bunun gercek rengini görürHay klavyene sağlık :)
Anladın beni.
Sen görüyor musun hiç?
Aynen ben de yıllardır görürüm ama umursamam. :)Evet bir kac kez oldu ama ustunde durmadim pek...daha yetenekli insanlar bunun gercek rengini görür
Gecmis olsun,nasil bir hastalik ki ?Aynen ben de yıllardır görürüm ama umursamam. :)
İki senedir doktorların çare bulamadığı ya da ilaçların işe yaramadığı bir rahatsızlığım var.
Acaba bu enerji olayını denesem kendimde işe yarar mı diye düşünmeye başladım.
Yalnız olmadığıma sevindim :)Bende parmak uçlarımin gölgelerini görürüm siz deyince aklima geldi
Daha çok kücük parmak ve baş parmagimin gölgesini / izini herneyse işte :)
SağolGecmis olsun,nasil bir hastalik ki ?
Bioenerji almayi mi dusunuyorsun?
Evet cok sağlam biri lazim iyi arastirmak lazim...enerjini dengelemek istersen tibetin 5 hareketini arastir derim netten karar verirsen topigimize de gel hatta :) faydalari güzelSağol
Kadın hastalığı diyeyim.
Bitkisel kürler de işe yaramadı.
Artık son çare bunu düşünüyorum.
Bioenerji gerçekten tedavi eder mi bilmiyorum, malum istismara açık bir konu.
En azından enerjim varsa kendi kendime deneyeyim diyorum.
Topik mi var?Evet cok sağlam biri lazim iyi arastirmak lazim...enerjini dengelemek istersen tibetin 5 hareketini arastir derim netten karar verirsen topigimize de gel hatta :) faydalari güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?