- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok seviyor olsaydın bence annenin gazına gelmeyi bırak annene ağzının payını verirdinÇok seviyorum.Hatalıyım pişmanım.Nasıl affettiririm kendimi fikir verin nolur
Bu aileniz tarafından ilk dolduruşa gelişiniz mi?Hatalıyım aptallık yaptım.Ama geri dönüşü olmalı
Para değil ya on bin asgari ücret bile değil. Belli ki kız darda kalmış. Ne utanç verici.Kız atanmış ihtiyacı olmuş babası bile hayatta değil bir abisi var kol kanat germesi gerekirken borç için bile (ben borç vermez hibe ederdim) nasıl hayır dedi suratlarına acaba beş para etmez bir çift ya inanılmaz üzüldüm ben o kardeşe.. bilmediğin yere gidiyorsun ele muhtaç ediyor baba yerine koyduğun abin..
Nişanlımla ilgili hiç sorun olmamıştı.Daha önce böylede davranmamışlardı.Bende hayret ediyorum nasıl böyle oldu diyeBu aileniz tarafından ilk dolduruşa gelişiniz mi?
Nişanlınızın yerinde olsam asla barışmazdım. Daha evli bile değilsiniz, hangi sıfatla karışıyorsunuz? Uslüp yerlerde zaten.Hata yaptım biliyorum ama bu kadar kolay olmamalı
Hata yaptım biliyorum ama bu kadar kolay olmamalı
Haklısınız biliyorum ama napıcam benPara değil ya on bin asgari ücret bile değil. Belli ki kız darda kalmış. Ne utanç verici.
Hayır zaten kısa süre sonra öderdi de eminim. Göreve başlayınca bir kaç gün içinde yatıyor hemen maaş. Ben kardeşin yerinde olsam abime de kızar küserdim. Sinir oldum hepsine iyiceKız atanmış ihtiyacı olmuş babası bile hayatta değil bir abisi var kol kanat germesi gerekirken borç için bile (ben borç vermez hibe ederdim) nasıl hayır dedi suratlarına acaba beş para etmez bir çift ya inanılmaz üzüldüm ben o kardeşe.. bilmediğin yere gidiyorsun ele muhtaç ediyor baba yerine koyduğun abin..
Tecrübeni heybene koyup hayatına devam edeceksin. Çok çirkin, barışsan bile bence sürekli başa kalkılacaktır.Haklısınız biliyorum ama napıcam ben
Bu iş düzelir mi bilmiyorum ama annenizi bundan böyle ilişkilerinize karıştırmayarak kendinize iyilik edersiniz. Evli olsanız yuvanıza zarar.Nişanlımla ilgili hiç sorun olmamıştı.Daha önce böylede davranmamışlardı.Bende hayret ediyorum nasıl böyle oldu diye
evet hata yapmışsınız da -ben mesela 2-3 ay için 10 bin lira gibi bir miktar gönderecek olsam zaten kimseye bilgi vermem de mesela o an yanımda olup gönderirken fark etse diyelim, gönderemezsin dese nişanlıya sana ne oluyor derdim. daha film orada kopardı.Hata yaptım biliyorum ama bu kadar kolay olmamalı
Aynı ilcedeyiz memleketimiz.Görmek istemiyor beni.O da ailesine karşı çok utanç içindeevet hata yapmışsınız da -ben mesela 2-3 ay için 10 bin lira gibi bir miktar gönderecek olsam zaten kimseye bilgi vermem de mesela o an yanımda olup gönderirken fark etse diyelim, gönderemezsin dese nişanlıya sana ne oluyor derdim. daha film orada kopardı.
hem 10 bin lira borcu bile haber ver hem göndereme (bu kısımda nişanlınızın da suçu var tabi) hem de böyle dalga geçer gibi karşı taraf 50 bin göndersin...
herhalde nişanlınız o göndermedi diye sizden de bu konuda aynısını bekliyordu
şu anda adamı enayi yerine koymuş aşırı aşağılamış durumdasınız
aynı şehirde misiniz? yüzyüze gelebileceğiniz nişanlınızın kaçamacağı bir ortam varsa yüzyüze diyin bari dolduruşa geldim büyük hata yaptım çok pişmanım diye...
bu arada 10 bin lira muhtaç olduğunuz bir para da değilmiş (evlilik öncesi eliniz darda olsa diyelim, siz 50 bin veremezdiniz) neden bu kadar sert yaptınız ki? annenizin her dediğini yapıyor musunuz?
Çok hatalısınız çok sizde bir kadınsınız bir kadın başka bir yerde evsiz kalabilirdi geri dönebilirdi gerçekten çok ayıp ya hele sizin 50bin hibenizi hiç katmıyorum bence o adam dönmez geri siz kendinizi buna hazırlayınKızlar merhaba.27 yaşındayım Haziran ayında düğünüm var.Şimdiye kadar ne nişanlımla ne kaynanamla ne de görümcemle hiç sorun yaşamamıştık. Ama annemin gazına geldim nişanlımla çok fena tartıştık barışır mıyız bilmiyorum .
Nişanlım ve ben ikimizde memuruz.Nişanlımın babası vefat etmiş annesinin sadece babadan kalan maaşı ve evi var .Şimdiye kadar hiç destek istememişlerdi.Kız kardeşi mayıs öğretmen atamalarında atandı.Eylül ayında göreve başlayacaklardı.Temmuz gibi atandığı ile ev kiralamaya gitti.Geçen sene ücretli öğretmenlik yapmıştı birikimi vardı biraz.Fakat birikimi emlakçı depozito eşya falan derken yetmemiş.Nişanlımdan 10 bin tl kadar borç istedi göreve başlayınca ödeyeceğini söyledi.Annemin gazına geldim kabul etmedim nişanlıma çok sert çıktım.Ailenin kıçında dolanmaktan vazgeç dedim göndertmedim.Annesi akrabalarından borç bulmuş bunu duyunca çok pişman oldum.Bizimkilerlede biraz atıştık.Hata yaptığımı anladım ama baya geç anladım.Geçen hafta annem para istedi. Erkek kardeşim lise son sınıf dershaneneye kaydoldu.Desteğe ihtiyaçları olmuş hayır diyemedim.50 bin kadar verdim.Nişanlım bunu öğrenmis çok büyük tartıştık.İşte kardeşime 2 aylık borca hayır diyon ama senin kardeşin olunca direk geri gelmeyeceğini bile bile yardım ediyosun, sen öğrenememişsin ailenin kıçında gezmemeyi falan dedi.Benim o zaman dediğim şeyleri teker teker yüzüme vurdu hiçbir şey diyemedim.En son giderken kendi ailene ağam paşam benim aileme hadi ordan diyorsun seni nasıl sevmişim dedi yıkıldım.
1 haftadır konuşmuyor.Kaynanam araya girdi barıştırmak için çırpınıyor.Görümcem başka şehirden telefonla abisini ikna etmeye uğraşıyor.Ya onların bu çabasını görünce yerin dibine giriyorum.Bana moral vermeye çalışıyorlar nişanlımı ikna etmeye uğraşıyorlar. Bizimkilere bakıyorum parayı aldılarya hicbir şey umurlarında değil.En son 2 gün önce patladım aileme bağırıp çağırdım 2 gündür ananemde kalıyorum.Ne annem ne babam arayıp sordukları yok.Nişanlımın ailesine bakıyorum o dediğim laflara rağmen hep yanımda olmaya çalışıyorlar çok utanıyorum.
Ay annesi doldurmuş bunu. Orayı kaçırdım. Analı kızlı sorun valla. Annesi ne karışıyor ki elin parasına? Garip garip hayatlar.O anne sende olduktan sonra evlenseniz bile zor