Kendi kardeşine gelince tırıvırı. O herife de yazıklar olsun bunun aklına uymuş. Annesini kardeşini mağdur etmiş.
Zamana birakacaksiniz hata var lakin kaynana bunu biliyormu biliyorsa nasil artik bir araya gelinir bilememHaklısınız biliyorum ama napıcam ben
Valla çok iyi yapıyor. Umarım barışmaz. Çok kırıcı bir insansınız.Aynı ilcedeyiz memleketimiz.Görmek istemiyor beni.O da ailesine karşı çok utanç içinde
Ben de eşim de öğretmeniz. Son atamada ablası atandı tüm kardeşleri ilk başta maaş almayacağı için uçak bileti, kira vs hallettiler. Ben de kardeşime her maaşta ufak tefek para atıyorum. Biz evliyiz bir de. Kaldı ki siz nişanlısınız şuan aynı ev için harcama bile yapmıyorsunuz size sadece söyleyip para gönderebilirdi izin almak zorunda değil ama söylemeli tabii. Düğün zamanı annem altınlar alınırken zincir de al dedi aslında aklımda o yoktu ama annem dedi diye aldırdım sonradan onun için bile pişman oldum. Şuan ailemi hiç katmıyorum evlilik işime. Kaldı ki babası yok diyorsunuz.. kardeş kardeşe borç olarak bile değil tabii ki yardım etmeli. Bunun üstüne onun vereceğinin 5 katını kendi kardeşinize vermişsiniz. Çok ayıp etmişsiniz. Umarım nişanlısınız bu durumu unutabilir ve affeder, yanlış anlamayın fikirlerimi söylemek istedimKızlar merhaba.27 yaşındayım Haziran ayında düğünüm var.Şimdiye kadar ne nişanlımla ne kaynanamla ne de görümcemle hiç sorun yaşamamıştık. Ama annemin gazına geldim nişanlımla çok fena tartıştık barışır mıyız bilmiyorum .
Nişanlım ve ben ikimizde memuruz.Nişanlımın babası vefat etmiş annesinin sadece babadan kalan maaşı ve evi var .Şimdiye kadar hiç destek istememişlerdi.Kız kardeşi mayıs öğretmen atamalarında atandı.Eylül ayında göreve başlayacaklardı.Temmuz gibi atandığı ile ev kiralamaya gitti.Geçen sene ücretli öğretmenlik yapmıştı birikimi vardı biraz.Fakat birikimi emlakçı depozito eşya falan derken yetmemiş.Nişanlımdan 10 bin tl kadar borç istedi göreve başlayınca ödeyeceğini söyledi.Annemin gazına geldim kabul etmedim nişanlıma çok sert çıktım.Ailenin kıçında dolanmaktan vazgeç dedim göndertmedim.Annesi akrabalarından borç bulmuş bunu duyunca çok pişman oldum.Bizimkilerlede biraz atıştık.Hata yaptığımı anladım ama baya geç anladım.Geçen hafta annem para istedi. Erkek kardeşim lise son sınıf dershaneneye kaydoldu.Desteğe ihtiyaçları olmuş hayır diyemedim.50 bin kadar verdim.Nişanlım bunu öğrenmis çok büyük tartıştık.İşte kardeşime 2 aylık borca hayır diyon ama senin kardeşin olunca direk geri gelmeyeceğini bile bile yardım ediyosun, sen öğrenememişsin ailenin kıçında gezmemeyi falan dedi.Benim o zaman dediğim şeyleri teker teker yüzüme vurdu hiçbir şey diyemedim.En son giderken kendi ailene ağam paşam benim aileme hadi ordan diyorsun seni nasıl sevmişim dedi yıkıldım.
1 haftadır konuşmuyor.Kaynanam araya girdi barıştırmak için çırpınıyor.Görümcem başka şehirden telefonla abisini ikna etmeye uğraşıyor.Ya onların bu çabasını görünce yerin dibine giriyorum.Bana moral vermeye çalışıyorlar nişanlımı ikna etmeye uğraşıyorlar. Bizimkilere bakıyorum parayı aldılarya hicbir şey umurlarında değil.En son 2 gün önce patladım aileme bağırıp çağırdım 2 gündür ananemde kalıyorum.Ne annem ne babam arayıp sordukları yok.Nişanlımın ailesine bakıyorum o dediğim laflara rağmen hep yanımda olmaya çalışıyorlar çok utanıyorum.
Ben olsaydım affetmezdim o ayrıBen de eşim de öğretmeniz. Son atamada ablası atandı tüm kardeşleri ilk başta maaş almayacağı için uçak bileti, kira vs hallettiler. Ben de kardeşime her maaşta ufak tefek para atıyorum. Biz evliyiz bir de. Kaldı ki siz nişanlısınız şuan aynı ev için harcama bile yapmıyorsunuz size sadece söyleyip para gönderebilirdi izin almak zorunda değil ama söylemeli tabii. Düğün zamanı annem altınlar alınırken zincir de al dedi aslında aklımda o yoktu ama annem dedi diye aldırdım sonradan onun için bile pişman oldum. Şuan ailemi hiç katmıyorum evlilik işime. Kaldı ki babası yok diyorsunuz.. kardeş kardeşe borç olarak bile değil tabii ki yardım etmeli. Bunun üstüne onun vereceğinin 5 katını kendi kardeşinize vermişsiniz. Çok ayıp etmişsiniz. Umarım nişanlısınız bu durumu unutabilir ve affeder, yanlış anlamayın fikirlerimi söylemek istedim
Ya arkadaşlar kaç yaşına gelmiş insanlarsınız. Ne demek annemin gazına geldim. Sizin aklınız fikriniz yok mu? Hadi diyelim öyle bir hata yaptınız söylendiniz, verdirtmediniz. Snr nasıl aynı şeyi siz yaparsınız. Hem de nişanlınızın 5 katı miktr. Diyemediniz mi anne sen nişanlıma böyle dedin şimdi sen böyle yapıyorsun diye. Bazen gerçekten sizi anlamak imkansız. Üzgünüm ama nişanlınız haklı. Siz ailenizin çemberinden çıkamazsınızKızlar merhaba.27 yaşındayım Haziran ayında düğünüm var.Şimdiye kadar ne nişanlımla ne kaynanamla ne de görümcemle hiç sorun yaşamamıştık. Ama annemin gazına geldim nişanlımla çok fena tartıştık barışır mıyız bilmiyorum .
Nişanlım ve ben ikimizde memuruz.Nişanlımın babası vefat etmiş annesinin sadece babadan kalan maaşı ve evi var .Şimdiye kadar hiç destek istememişlerdi.Kız kardeşi mayıs öğretmen atamalarında atandı.Eylül ayında göreve başlayacaklardı.Temmuz gibi atandığı ile ev kiralamaya gitti.Geçen sene ücretli öğretmenlik yapmıştı birikimi vardı biraz.Fakat birikimi emlakçı depozito eşya falan derken yetmemiş.Nişanlımdan 10 bin tl kadar borç istedi göreve başlayınca ödeyeceğini söyledi.Annemin gazına geldim kabul etmedim nişanlıma çok sert çıktım.Ailenin kıçında dolanmaktan vazgeç dedim göndertmedim.Annesi akrabalarından borç bulmuş bunu duyunca çok pişman oldum.Bizimkilerlede biraz atıştık.Hata yaptığımı anladım ama baya geç anladım.Geçen hafta annem para istedi. Erkek kardeşim lise son sınıf dershaneneye kaydoldu.Desteğe ihtiyaçları olmuş hayır diyemedim.50 bin kadar verdim.Nişanlım bunu öğrenmis çok büyük tartıştık.İşte kardeşime 2 aylık borca hayır diyon ama senin kardeşin olunca direk geri gelmeyeceğini bile bile yardım ediyosun, sen öğrenememişsin ailenin kıçında gezmemeyi falan dedi.Benim o zaman dediğim şeyleri teker teker yüzüme vurdu hiçbir şey diyemedim.En son giderken kendi ailene ağam paşam benim aileme hadi ordan diyorsun seni nasıl sevmişim dedi yıkıldım.
1 haftadır konuşmuyor.Kaynanam araya girdi barıştırmak için çırpınıyor.Görümcem başka şehirden telefonla abisini ikna etmeye uğraşıyor.Ya onların bu çabasını görünce yerin dibine giriyorum.Bana moral vermeye çalışıyorlar nişanlımı ikna etmeye uğraşıyorlar. Bizimkilere bakıyorum parayı aldılarya hicbir şey umurlarında değil.En son 2 gün önce patladım aileme bağırıp çağırdım 2 gündür ananemde kalıyorum.Ne annem ne babam arayıp sordukları yok.Nişanlımın ailesine bakıyorum o dediğim laflara rağmen hep yanımda olmaya çalışıyorlar çok utanıyorum.
10bini onlardan esirgeyip 50bini kendi ailesine verirken daha çok utanmalıydı bence ya. Hani bi olayı eleştiriyorsam ben yapmamalıyımUtanmalısın. Kız yeni atanmış, belki ihtiyaçları olacaktı, yazık. Utanmadın mı 10.000i esirgerken? Bu devirde para degil. Nişanlın çok haklı. Umarım seni şutlar.
Bazı anneler böyle canım. Vardı böyle bir tanıdığım sonuç 1 çocuk ve boşanmaAy annesi doldurmuş bunu. Orayı kaçırdım. Analı kızlı sorun valla.Annesi ne karışıyor ki elin parasına? Garip garip hayatlar.
En azindan utaniyormussunuz. Sizin kendi fikriniz yok mu annenizin akliyla hareket ettiniz? Nisanlinizin yerinde olsam ayrilirdim. Ama barisir bence, kardesine sizin lafinizla 10 bin vermemis o da sonucta. Anneye ve gorumceye yazik.Kızlar merhaba.27 yaşındayım Haziran ayında düğünüm var.Şimdiye kadar ne nişanlımla ne kaynanamla ne de görümcemle hiç sorun yaşamamıştık. Ama annemin gazına geldim nişanlımla çok fena tartıştık barışır mıyız bilmiyorum .
Pes pes pes.Kızlar merhaba.27 yaşındayım Haziran ayında düğünüm var.Şimdiye kadar ne nişanlımla ne kaynanamla ne de görümcemle hiç sorun yaşamamıştık. Ama annemin gazına geldim nişanlımla çok fena tartıştık barışır mıyız bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?