- 21 Ağustos 2019
- 197
- 554
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala gelmedi mi ya enteresanBikaç güne ‘nişan attım çok üzgünüm ‘ konusu gelir
Nişanlımı seçim yapmak zorjnda bıraktım.Gönderirsen bitiririm diye.
Annemin baştan kontrolü eline al sonu gelmez bu işin laflarına verdiği bir ton örneğe kandım
Saf demek çok hafif kalır ben kendime neler neler diyorum, neyse ki gözüm açıldı sonradanKusura bakmada sizde fazla safmışsınız
Konuya gösterebilecek örnek değilsiniz
Yooo değil pişman falan. Adam ayrılacak diye 3.5 atıyor sadece.Evet bunları yapmış ama iyi yaptım oh olsun demiyor ki Ya bence hayat böyle bir şey. Mesela bu bir hatadır ve haddi olmayan bir şeye karşı çıkmadır evet ama hayat tecrübeler ve vesileler silsilesidir ya hani. Ders çıkarabilir. Çünkü pişman.
Galiba gelmediHala gelmedi mi ya enteresan
Aynen bu..10 bin adama çok görüp 50 bin vermek..utanmalı gerçekten konu sahibi..O kadar örneğe rağmen yine de kendi ailenize para yedirmişsiniz. Onu ne yapacaksınız? Evlendikten sonra da para yedirmeye devam edeceğiniz anlamına gelmiyor mu bu?
Bence tam da bu anlama geliyor. Nişanlınızın ailesine para yedirmesini(!) engellemeye çalışırken kendi ailenize para yedirecek kadar basiretsiz olmak!
Çocukla barışıp evlenecekler konu sahibi baş tacı olacak görün bakınkocişim kocişim yeni bir Dilan Polat kesilecek başımıza.Ayy bu konu beni çok etkiledi arkadaşlar. Şurda okuyup etkilendiğim nadir konulardan. Sanırım hepimiz ailelerimizi düşünerek empati yaptık.
Adamın ailesi ne akla hizmet barıştırmaya çalışıyor hiç anlamadım. Onlar da bi garip. Sizinle evlenirse kulağının arkasında görürler oğullarını halbuki.
Nişanlımı seçim yapmak zorjnda bıraktım.Gönderirsen bitiririm diye.