- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Yapabilacak sadece bohça olsun saatti pastaydı süslemeydi onlarda para istiyorSıra size gelince birden çok geldi sanırım bohcadakiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilacak sadece bohça olsun saatti pastaydı süslemeydi onlarda para istiyorSıra size gelince birden çok geldi sanırım bohcadakiler :)
Abartmayın... zaten nişan yapmıyorsunuz.Yapabilacak sadece bohça olsun saatti pastaydı süslemeydi onlarda para istiyor
İnşallah o kadar tutar benimdeAbartmayın... zaten nişan yapmıyorsunuz.
Söz dediğinize de 50 kişi gelsin..
Daha yeni kuzenime isteme-söz töreni hazırladık...
Bir masa hazırladık, iki vazo, içinde çiçekler.
Hediyelik kolonyalıklar hazırladık, kendiniz yaptık, masaya dizdik; dantel bir masa örtüsü Zaten evde vardı. Pleksi isimliler yapılıyor 30 liraya, öyle bir şey yaptırdık.
İki de şamdan tamamdır...
iki katlı da bir pasta yaptırdık.
Toplamda 1000-1500 arası tuttu...
Bencede öyle biz öyle bir talepte bulunmadık yanı nerden bilelim bedenini ZevkiniSülaleye bohça işine girilmese ne güzel olur. Banane servet amcanın gömleğinden, makbule yengenin sutyeninden. Ben niye alıyorum? Saçma.
normal canım yeterli biz yüzüklerimizi karşlılıklı almıştık sadece gerçi ikisini ayrı yaptıkta bunlar yeterli .Merhabalar bilenler bilir Eylülde isteme söz beraber olacaktı nişan yapmayacağım seneye bu aylardada düğünüm olacaktı sevgilimle arkdaşımın söz alışverişinden konuşurken bana bir liste yapmıs attı söz De alacaklarını bilmiyorum adetler nasıl olur elalem ne der milletin ağzınada laf vermek istemiyorum kısacası beni bilgilendirin ona göre cevap vereceğim annesi bohça hazırlayacakmış bizm evdekilerine Gömlek pantolon havlu ıvır zıvır söz yüzüklerini kendisi alacak bana elbise ayakkabı çanta çamaşır saat kolye iki adet bilezik hepsi bu kadar sizce bunlar normal mi az mı bna çok az geldi fazlada konuya hakim olmadığımdan atlamayım dedim sizce durum ne ?
Bilmiyorum kendileri yapmışlarBenim de ağustosta olacak muhtemelen bence saydıklarınız fazla bile. Ben bilezik filan istemeyi düşünmüyorum. Ayrıca bohça yapacaksınız seneye düğüne kadar dolap bekleyecekler sararıp solacaklar düğüne yakın zamanda böyle şeyleri yapmak çok daha mantıklı