Sizce bunlar beni sevdiğini gösterir mi ?

Siddet olmasa diycektim sukret kocisine diye fakat siddetttttt ... Kadina kalkan eller kirilsin...

Öfke kontrolü sorunu var sanırım eşinizin, sevgisini de belli edemiyordur belki. Konuşun eşinizle. Sizi sevip sevmemesiyle ilgisi yok bence.
Nasıl yani canım benim konuşuyorum sınırlı olmadığında iyi muhabbet eder baştaki şeyleri de yapar ama bi anlık sinirle şiddete başvuruyor hemen başkasına sinirlense de beni hirpaliyor çocuktan sonra biraz azaldı eskisi gibi değil ama yine de insan üzülüyor istemiyorum şiddet görmek psikolojim alt üst oluyor (

seven insan vurmaz
seven insan sevdiginin kilina zarar vermez
seven insan sevdiginin azicik cani yansa ici aciyan insandir
yani maalesef sevilmiyorsunuz konu sahibi , hislerinizde haklisiniz
Teşekkür ederim canım yorum için bende öyle düşünüyorum bazen düzelsin Allah im diye dua ediyorum bazen bende onun yaptıklarına karşı beddualarla inletiyor um hemde onun yüzüne karşı ((

Siddet olmasa diycektim sukret kocisine diye fakat siddetttttt ... Kadina kalkan eller kirilsin...
İşte şiddet uygulanmadığı zamanlar iyi halleri ne şükrediyorum sonra şiddet uyguluyor herseyi tepetaklak bende dahil şiddet olmasa bu zamanda böyle koca bulunmaz ama işte bana el kaldırması güzel olan herşeyi mahvediyor maalesef

Son kısımdan sonra seviyor diyemiyorum.. sevse bile sizin istediğiniz aşk ve anlatılanlarda aşk yok.
Evet canım ben gözüne baktığımda benim için ölecek bir eş bir aşk bir koca istedim ama bü gidişle koca beni öldürecek bir gün (

Şiddet uygulayabiliyordan sonrası önemsiz. Sevse ne olur sevmese ne olur.

Kadın sevildiğini , sevilmediğini anlar .
Eğer acaba diye düşünüyorsan ortada eksik birşeyler var demektir .
Bir sürü arabalarım var benim bazen çalışan bir kadın olduğum dan evlendi diye düşünüyorum bazen de edepli ahlaklı olduğumu bildiği için evlendi diyorum ama bana aşık beni seviyor diyemedim hiç bir zaman ne yazık ki

Evet milana abla çok güzel bir noktaya değindi. Ya da dışarda her sinirlendiği kişiyi dövsün bu kişiler öfke problemi orda da devreye girebilir amaa evde karısı na çok güzel kalkar o kırılasica eller

Anladım...siddet ve aldatma...bence bunlaari unutma ve kendinde emin oldugun ilk anda onu terk et...yıllarini alsa bile...
Evet canım şu an bebeğim küçük ailem den destek yok ve borçlar o nedenle şu an boşanma meselesi askıda bekliyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum sonra gereken ne ise eğer düzelme olmazsa bitecek benn evladımı böyle bir adamla büyütmek istemiyorum

Bu kabul edilebilir değil kesinlikle. :/ Çok haklısınız insan üzülmez mi. Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla düzene koysun işinizi Rabbim. Aile danışmanına ya da psikoloğa götürseniz?

Bu kabul edilebilir değil kesinlikle. :/ Çok haklısınız insan üzülmez mi. Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla düzene koysun işinizi Rabbim. Aile danışmanına ya da psikoloğa götürseniz?
Amin Allah razı olsun keşke düzelse bekliyorum evliliğin ilk yıllarına göre çocuk doğduktan sonra biraz daha iyi gibi ama işte yine tam kıvamında değil. ..gelmez kabul etmiyor psikologü falan

Amin Allah razı olsun keşke düzelse bekliyorum evliliğin ilk yıllarına göre çocuk doğduktan sonra biraz daha iyi gibi ama işte yine tam kıvamında değil. ..gelmez kabul etmiyor psikologü falan
Tekrardan Allah yardımcınız olsun, ben olsam boşanırdım. Karar sizin, iyice düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…