- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Neden boşanmaya değil de intihara kalkışıyosunuz? Bi mahkeme dilekçesine bakarİşte en çok da bu yakıyor canımı bü yüzden intihar a bile kalkıştım Rabbim affetsin hem sözlü hem fiziksel şiddet var bende ne yazık ki
Yapacak iş belli o zaman arkadaşım.Sağol canım yorumun için çok uğraştım bosanmak için ama olmadı 40 kere baba evine gittim ne ailem kabul etti ne paranoyak kocam her defasında geldi aldı beni ailem de boşanmaya karşı
Dayağı sineye çekmedim asla çekmiyor um canın benim haklısın ailemizle tartıştığımız kalkıp dövmuyor uz eşim şiddet ortamında büyümüş bununda etkisi olabilir mi?onun bu davranışındaiyi olarak saydığınız şeyler zaten olması gereken şeyler. yani dayak ve paranoyakça kıskançlık varsa sevgi yoktur bence. insan anne babasını seviyor mesela, kavga esnasında kalkıp dövüyor mu? hayır. o zaman kocalar karılarını neden dövüyor. ayrıca siz bu şeylere neden katlanıyorsunuz. bence biz size aa seviyor bence desek dayağı sineye çekeceksiniz ki zaten çekmişsiniz.
Sevgi var mı yok mu bilemem kimsenin içini ama şunu bilirim insan sevdiği kişiyi çiçeği bir hayvanı bile incitemezSağol canım içimde sevgi yok sevseydi bunları yapmazdı diyorum
Boşanmaya kalktım annem babam ve kocam mahkemeden döndürdülerNeden boşanmaya değil de intihara kalkışıyosunuz? Bi mahkeme dilekçesine bakar
varsa problemi doktora gitsin. şiddet oratmında büyümesi karısını dövebileceği anlamına gelmiyor.Dayağı sineye çekmedim asla çekmiyor um canın benim haklısın ailemizle tartıştığımız kalkıp dövmuyor uz eşim şiddet ortamında büyümüş bununda etkisi olabilir mi?onun bu davranışında
Boşanmaya kalktım annem babam ve kocam mahkemeden döndürdüler
Aynen canım benim aynenşiddeti batsın sevgisi batsın.Şiddet varsa sevse ne olur sevmese ne olur.
Garantisi yok canım kabul etmiyor ki hastalığını hep beni suçluyor her zamanvarsa problemi doktora gitsin. şiddet oratmında büyümesi karısını dövebileceği anlamına gelmiyor.
dönmeseydin.
bu adamın iki gün sonra seni dövmeyeceği ne malum?
Dayağı sineye çekmedim asla çekmiyor um
Garantisi yok canım kabul etmiyor ki hastalığını hep beni suçluyor her zaman
Bana kendi ortada kalmak istemediği için böyle geliyor .yani demem o ki sıcak bir evim olsun hizmetimi yapan yemek yapan temizliğimi ütümü yapsın üstüm başım temiz karnım tok olsun yatağım sıcak hesabıValla canım ben hep buna inanırım. Biz kadınların 6. Hissi en hissesinde bile dogruyu söyler. Bu adam olacak bu erk kişisi daha şiddet uygulamayip, böyle yakışıksız iftiralar ortaya atmasa da eğer senin kalbin,hislerin,yüreğin bu adama guvenmemen ve sevgisini tartman gerektiğini söylüyorsa o his malesef doğrudur.sevilmeme durumun gerçek olabilir.
Canım yeni evliyken yaptım bu dediğini polis geldi bir gece nezarette kaldı şikayetçi oldum mahkeme lik de ama vazgeçmedi bu huyundan bırakmadı şiddeti ne yazık. Kisana bir tokat bile atsa hemen polise git yada çağır darp raporu al bakalım bir daha el kaldırabiliyor mu.
Yıllar önceydi canım o çok şükür Rabbim korudu yine .annem babam bosanip geleceğine cenazen gelsin daha iyi demişti bende çaresiz kalmıştım maalesefNeden boşanmaya değil de intihara kalkışıyosunuz? Bi mahkeme dilekçesine bakar
canım benim senin o anan babanın yatacak yeri yok adam seni birgün öldürse 2 gün yanarlar olan sana olur.çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin hatta git bir süre kadın sıgınma evinde kal.Arkadaşın yok mu kalabilecegin üzüldüm durumuna.Annenlerin yanına da asla gitme bu durumda 1 tabak yemek yeter sana ya.Yıllar önceydi canım o çok şükür Rabbim korudu yine .annem babam bosanip geleceğine cenazen gelsin daha iyi demişti bende çaresiz kalmıştım maalesef
Bu erkekler genelde duz mantık. Ve rahatliklarini asla ve asla bozmak istemezler.hem karnım doysum hem pastam dursun hesabıBana kendi ortada kalmak istemediği için böyle geliyor .yani demem o ki sıcak bir evim olsun hizmetimi yapan yemek yapan temizliğimi ütümü yapsın üstüm başım temiz karnım tok olsun yatağım sıcak hesabı
Bana kendi ortada kalmak istemediği için böyle geliyor .yani demem o ki sıcak bir evim olsun hizmetimi yapan yemek yapan temizliğimi ütümü yapsın üstüm başım temiz karnım tok olsun yatağım sıcak hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?