Sizce bunlar beni sevdiğini gösterir mi ?

Sağol canım yorumun için çok uğraştım bosanmak için ama olmadı 40 kere baba evine gittim ne ailem kabul etti ne paranoyak kocam her defasında geldi aldı beni ailem de boşanmaya karşı
Yapacak iş belli o zaman arkadaşım.
Adama karşı sesinizi çıkarmayın ki vurmasın size.
Ne derse tamam deyin ki olay çıkmasın.

Dayağı sineye çekmedim asla çekmiyor um canın benim haklısın ailemizle tartıştığımız kalkıp dövmuyor uz eşim şiddet ortamında büyümüş bununda etkisi olabilir mi?onun bu davranışında

İlk okuduğum bölümde - ne güzel işte, adam sana destek, senin yanında mantığı ile okudum.
Fakat konu ilerledikçe - şiddet, aşırı kıskançlık ve hayatı sana zindan etmesi,

Ben olsam bende soğurdum...

varsa problemi doktora gitsin. şiddet oratmında büyümesi karısını dövebileceği anlamına gelmiyor.

Boşanmaya kalktım annem babam ve kocam mahkemeden döndürdüler

dönmeseydin.

bu adamın iki gün sonra seni dövmeyeceği ne malum?

Valla canım ben hep buna inanırım. Biz kadınların 6. Hissi en hissizin de bile dogruyu hisseder. Bu adam olacak bu erk kişisi sana şiddet uygulamayip, böyle yakışıksız iftiralar ortaya atmasa da eğer senin kalbin,hislerin,yüreğin bu adama guvenmemen ve sevgisini tartman gerektiğini söylüyorsa o his malesef doğrudur.sevilmeme durumun gerçek olabilir.

Son düzenleme:
varsa problemi doktora gitsin. şiddet oratmında büyümesi karısını dövebileceği anlamına gelmiyor.

dönmeseydin.

bu adamın iki gün sonra seni dövmeyeceği ne malum?
Garantisi yok canım kabul etmiyor ki hastalığını hep beni suçluyor her zaman

Şiddete gelene kadar kafamdan belki de konu sahibi eşini sevmediğinden eşi de kendisini sevmiyor sanıyordur gibi düşünceler geçiyordu ama dayak varsa sevgi yoktur. Eşiniz adına sevgi diyebilir ama sevgi değil o maalesef, isterse beyaz eşya dükkanı alsın...

Bana kendi ortada kalmak istemediği için böyle geliyor .yani demem o ki sıcak bir evim olsun hizmetimi yapan yemek yapan temizliğimi ütümü yapsın üstüm başım temiz karnım tok olsun yatağım sıcak hesabı

sana bir tokat bile atsa hemen polise git yada çağır darp raporu al bakalım bir daha el kaldırabiliyor mu.
Canım yeni evliyken yaptım bu dediğini polis geldi bir gece nezarette kaldı şikayetçi oldum mahkeme lik de ama vazgeçmedi bu huyundan bırakmadı şiddeti ne yazık. Ki

Neden boşanmaya değil de intihara kalkışıyosunuz? Bi mahkeme dilekçesine bakar
Yıllar önceydi canım o çok şükür Rabbim korudu yine .annem babam bosanip geleceğine cenazen gelsin daha iyi demişti bende çaresiz kalmıştım maalesef

Yıllar önceydi canım o çok şükür Rabbim korudu yine .annem babam bosanip geleceğine cenazen gelsin daha iyi demişti bende çaresiz kalmıştım maalesef
canım benim senin o anan babanın yatacak yeri yok adam seni birgün öldürse 2 gün yanarlar olan sana olur.çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin hatta git bir süre kadın sıgınma evinde kal.Arkadaşın yok mu kalabilecegin üzüldüm durumuna.Annenlerin yanına da asla gitme bu durumda 1 tabak yemek yeter sana ya.

Bu erkekler genelde duz mantık. Ve rahatliklarini asla ve asla bozmak istemezler.hem karnım doysum hem pastam dursun hesabı

Aslında başlangıç olarak fena deyildi ama tam şiddet kelimesini gördüm o anda bütün olumlu şeyler silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…