Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani canım benim konuşuyorum sınırlı olmadığında iyi muhabbet eder baştaki şeyleri de yapar ama bi anlık sinirle şiddete başvuruyor hemen başkasına sinirlense de beni hirpaliyor çocuktan sonra biraz azaldı eskisi gibi değil ama yine de insan üzülüyor istemiyorum şiddet görmek psikolojim alt üst oluyorÖfke kontrolü sorunu var sanırım eşinizin, sevgisini de belli edemiyordur belki. Konuşun eşinizle. Sizi sevip sevmemesiyle ilgisi yok bence.
Teşekkür ederim canım yorum için bende öyle düşünüyorum bazen düzelsin Allah im diye dua ediyorum bazen bende onun yaptıklarına karşı beddualarla inletiyor um hemde onun yüzüne karşıseven insan vurmaz
seven insan sevdiginin kilina zarar vermez
seven insan sevdiginin azicik cani yansa ici aciyan insandir
yani maalesef sevilmiyorsunuz konu sahibi , hislerinizde haklisiniz
İşte şiddet uygulanmadığı zamanlar iyi halleri ne şükrediyorum sonra şiddet uyguluyor herseyi tepetaklak bende dahil şiddet olmasa bu zamanda böyle koca bulunmaz ama işte bana el kaldırması güzel olan herşeyi mahvediyor maalesefSiddet olmasa diycektim sukret kocisine diye fakat siddetttttt ... Kadina kalkan eller kirilsin...![]()
Evet canım ben gözüne baktığımda benim için ölecek bir eş bir aşk bir koca istedim ama bü gidişle koca beni öldürecek bir günSon kısımdan sonra seviyor diyemiyorum.. sevse bile sizin istediğiniz aşk ve anlatılanlarda aşk yok.
Merhaba hanımlar canım çok sıkkın 5 yıllık evliyim bir oğlum var 8 aylık ne var ki ben evlendiğim den beri kocamın bana olan sevgisinden emin olamadım hiç.
Şimdi size yazacağım;
Eşim beni savunur ailesine karşı ezdirmezafer asla kimse bana ileri geri bir yorum yapamaz onun yanında kimse beni ezip bir laf söyleyemez.
Benim annem babam zamanında ona kötü davrandı askerden geldi kalacak yerimiz olmadigi halde ikimiz de gece sokak da kaldık beraber.
Aöf den okuyorum ve okuyup mesleğimin devamını getirmemi istiyor kendisi okuyamamis bu nedenle bu konuda hep bana destek oluyor .
Yüklü miktarda borcumuz var doğum yaptım ve şu an evde çocuğa bakıyorum çalışmıyorum.
Geçen sene bulaşık makinemiz yoktu çok hastaydım işten gelip bulaşıkları yıkayınca dayanamadı ve bana bulaşık makinesi aldı.
Elinde para varsa arada bir sürpriz ufak bir şey alırdı.
Para varsa hiç bir aldığıma harcamay karışmaz kızmaz.
Bebeğimiz için herşeyi almak ister kısaca iyi bir baba seviyor ve ihtiyaçları ne ise en iyisini almaya çalışır oğlumuza .
Onun dışında yabancı biri ile görüşme yapsa benimle ilgili her zaman beni över.
Ama ben bunlara rağmen onun sevgisini kalbimde hissedemiyorum kızlar sizce sorun benn de mi ben evlenmeden önce söz attım evliliğin ilk yıllarında kıskanç olduğu için hep yüzüme vurdu .aşırı kıskanç ben çalışırken hep paranoya halli ile onu aldattığımi düşündü ve bana zindan etti hayatı .sınırlı anında benn susmassam eğer şiddet uygulayabiliyor bana sizce ben haksız mıyım sevmediğini düşünmekte yoksa benn mi hatalıyım kızlar yorumlarınızi bekliyorum ben nerde hata yapıyorum dışardan sizlerin gözüyle bir değerlendirme yapmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler sevgiyle kalın..
Bir sürü arabalarım var benim bazen çalışan bir kadın olduğum dan evlendi diye düşünüyorum bazen de edepli ahlaklı olduğumu bildiği için evlendi diyorum ama bana aşık beni seviyor diyemedim hiç bir zaman ne yazık kiKadın sevildiğini , sevilmediğini anlar .
Eğer acaba diye düşünüyorsan ortada eksik birşeyler var demektir .
Evet milana abla çok güzel bir noktaya değindi. Ya da dışarda her sinirlendiği kişiyi dövsün bu kişiler öfke problemi orda da devreye girebilir amaa evde karısı na çok güzel kalkar o kırılasica ellerne kadar guzel bir ornek vermissin
anne babalarini seven erkekler onlari da dovuyor mu gercekten? yoksa bu ofke kontrolu sorunu sadece karilarina karsi mi var?
herkes ofke kontrolu prob arkasina siginmaya basladi bu aralar , toplumca ne kadar cok seviyoruz bazi tabirleri basitlestirmeyi
Aldatma da var canım benn isim değiştirdim eski ismim biraqedere idiEsiniz sizi aldatmamişmiydi ?
Ben mi karıştiriyorum uyeleri![]()
Anladım...siddet ve aldatma...bence bunlaari unutma ve kendinde emin oldugun ilk anda onu terk et...yıllarini alsa bile...Aldatma da var canım benn isim değiştirdim eski ismim biraqedere idi
Evet canım şu an bebeğim küçük ailem den destek yok ve borçlar o nedenle şu an boşanma meselesi askıda bekliyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum sonra gereken ne ise eğer düzelme olmazsa bitecek benn evladımı böyle bir adamla büyütmek istemiyorumAnladım...siddet ve aldatma...bence bunlaari unutma ve kendinde emin oldugun ilk anda onu terk et...yıllarini alsa bile...
Bu kabul edilebilir değil kesinlikle. :/ Çok haklısınız insan üzülmez mi. Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla düzene koysun işinizi Rabbim. Aile danışmanına ya da psikoloğa götürseniz?Nasıl yani canım benim konuşuyorum sınırlı olmadığında iyi muhabbet eder baştaki şeyleri de yapar ama bi anlık sinirle şiddete başvuruyor hemen başkasına sinirlense de beni hirpaliyor çocuktan sonra biraz azaldı eskisi gibi değil ama yine de insan üzülüyor istemiyorum şiddet görmek psikolojim alt üst oluyor(
Aldatma olduğunu bilmiyorum o da varsa pek iç açıcı değil durum.Bu kabul edilebilir değil kesinlikle. :/ Çok haklısınız insan üzülmez mi. Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla düzene koysun işinizi Rabbim. Aile danışmanına ya da psikoloğa götürseniz?
Amin Allah razı olsun keşke düzelse bekliyorum evliliğin ilk yıllarına göre çocuk doğduktan sonra biraz daha iyi gibi ama işte yine tam kıvamında değil. ..gelmez kabul etmiyor psikologü falanBu kabul edilebilir değil kesinlikle. :/ Çok haklısınız insan üzülmez mi. Allah yardımcınız olsun, hayırlısıyla düzene koysun işinizi Rabbim. Aile danışmanına ya da psikoloğa götürseniz?
Tekrardan Allah yardımcınız olsun, ben olsam boşanırdım. Karar sizin, iyice düşünün.Amin Allah razı olsun keşke düzelse bekliyorum evliliğin ilk yıllarına göre çocuk doğduktan sonra biraz daha iyi gibi ama işte yine tam kıvamında değil. ..gelmez kabul etmiyor psikologü falan
Düşünüyorum canım herşeyiTekrardan Allah yardımcınız olsun, ben olsam boşanırdım. Karar sizin, iyice düşünün.
Sevgiyle kalın, sevilmeyi fazlasıyla hak ediyorsunuz.Düşünüyorum canım herşeyi