• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu yemek takimiyla koltuk takimi uyumlu mu?

bence diğeri daha süper

diğerindeki gümüş yerlere takıldım .. diyorum ya çok takıntılıyım birden soğudum diğerinden :) ne bileyim bilemiyorum da off çok kötüyüm ne zormuş seçmek beğenmek evlenmek almak şu bu falan :(

eğer yemek odası takımı bu kahveli olanı seçersem halım da:

bu olacak :)

Son düzenleme:
KK kadınları ne olur yardım edin kafayı yicem yoksa :( beyaz mobilyası olanlardan duyuyorum ki sararmış mobilyaları ya korkuyorum ne bileyim .. lütfen yardım edin hangi yemek odası takımı daha güzel :(

Son düzenleme:
beyaz mobilya hakkında yazılanlar :(

Benim babam marangoz. Ondan duyduğum beyaz mobilya için her beyaz mobilya bir süre sonra rengi kırılıyormuş. Sarıya doğru dönermiş. Bende etrafımda gördüğümden yola çıkarak babama katılıyorum :)

Beyaz mobilyanın kaderidir bu maalesef. Silersin sildiğin bezin lekesi kuruyunca geri gelir. camsille sil tekrar bakarsın toz gelmiş. Biz bir yeni eve ziyarete gittik, Bizimle birlikte küçük bir kızda vardı. Yeni gelinin evinin mobilyası senin beğendiğin gibi, Küçük kız aldı ıslak mendili eline başladı vitrini falan silmeye. Vitrinler rezil oldu :) yani temizlik yapmak bebek yokken güzelde 2 çocuklu biri olarak söylüyorum, daha sonra çok usanır, uğraşırsın.

Ben kullanmadım ama annem kullanmıştı beyaz yemek odası gümüşlüğü, barı, tv sehbası vardı..
Çok toz oluyordu ve sararmıştı..
Annem hala beyaz alana sölenir içine dert oldu ya
Banada sakın alma der sürekli

v.s :(

OFF neden kimse cevap vermiyor .. siz de bu yollardan geçtiniz ne olur halimden siz anlarsınız yardım :(

brcbyle öncelikle tebrik ederim umarım bu süreci çok keyif alraka geçirirsin. Benim yatak odamda krem lake var ben gayet memnunum ancak eğer oje kullanıyorsan bordo kırmızı filan dikkat etmen lazım ben bunu bilerek almıştım. Gayet ferah duruyor benim de evim minicik. ilk ekledigin yemek odası güzel ancak koltukla uyumlu olmaz. bir de onun vitrinlerini alacak mısın? yerinde olsam almam; çünkü hiç bir eşyanı sığdıramazsın daha sonra atacak yer ararsın ancak uygun bir girintin varsa tekini düşünebilisin. tv sehpasına gelince o da salonda duracak sanırım onu almak yerine duvara asmanı ve altına incecik bir raf yaptırmanı öneririm. Koltuklar güzeller ama hem yemek odasını açık renk hem de koltukları açık renk alınca çok garip olabilir ki zaten burdaki fotografta da koltukları arkasındaki ceviz kütüphaneyle kombi yaparak göstermişler o yüzden yerinde olsam ikinci eklediğin ceviz- lake karışık takımı alırım. ama benden sana bir tavsiye koltukların altına en azından süpürge borusu ya da mop girecek kadar ayakları yerde yüksek olsun işini çok rahatlatır.

brcbyle öncelikle tebrik ederim umarım bu süreci çok keyif alraka geçirirsin. Benim yatak odamda krem lake var ben gayet memnunum ancak eğer oje kullanıyorsan bordo kırmızı filan dikkat etmen lazım ben bunu bilerek almıştım. Gayet ferah duruyor benim de evim minicik. ilk ekledigin yemek odası güzel ancak koltukla uyumlu olmaz. bir de onun vitrinlerini alacak mısın? yerinde olsam almam; çünkü hiç bir eşyanı sığdıramazsın daha sonra atacak yer ararsın ancak uygun bir girintin varsa tekini düşünebilisin. tv sehpasına gelince o da salonda duracak sanırım onu almak yerine duvara asmanı ve altına incecik bir raf yaptırmanı öneririm. Koltuklar güzeller ama hem yemek odasını açık renk hem de koltukları açık renk alınca çok garip olabilir ki zaten burdaki fotografta da koltukları arkasındaki ceviz kütüphaneyle kombi yaparak göstermişler o yüzden yerinde olsam ikinci eklediğin ceviz- lake karışık takımı alırım. ama benden sana bir tavsiye koltukların altına en azından süpürge borusu ya da mop girecek kadar ayakları yerde yüksek olsun işini çok rahatlatır.

teşekkür ederm :) yorumun için çok teşekkür ederim zaten büyük ihtimalle ceviz-lake olan yemek odası takımını alacağım .. koltuk takımını da değiştirdim dediklerini dikkate alarak ve şöyle kombinler yaptım :)

altına süpürgesi borusu rahat sığar diye (ayakları beyaz olacak) koltuk takımım:

rengi bu köşe takımdakiyle aynı olacak yani koltuğun kol kısmına yatırılmış kırlentler yaprak desenli diğer yerleri köşe koltuktaki renkten:

halım da kırlentlerdeki yapraklara uyum sağlaması ve yemek odası takımındaki koyu kahvelerle uyumlu olması açısından bu:

ve eklemiştim ama yine ekleyeyim yemek odası takımım:

evet sizce nasıl ? .)

bu arada salonum küçük olduğu için yemek masam ve tv sehpam oturma odamda olacak :)

Son düzenleme:
bence bu seferki seçimlerin çok daha iyi olmuş. Ama ben bu sefer de koltuk ayaklarına takıldım :)) Onları beyaz yerine neden ceviz rengi yapmıyorsun? Beyaza yanlışlıkla süpürge vurursa daha kolay açılmaz mı cevizde daha sağlam olur.

bence bu seferki seçimlerin çok daha iyi olmuş. Ama ben bu sefer de koltuk ayaklarına takıldım :)) Onları beyaz yerine neden ceviz rengi yapmıyorsun? Beyaza yanlışlıkla süpürge vurursa daha kolay açılmaz mı cevizde daha sağlam olur.

beğenmene sevindim haklı olabilirsin .. sürekli karar değiştirdiğim için artık ablam evimin resmini koyduğunda herkes nasıl döşediğimi de görür :) herkese yorumları için teşekkür ederim :)

Back
X