brcbyle öncelikle tebrik ederim umarım bu süreci çok keyif alraka geçirirsin. Benim yatak odamda krem lake var ben gayet memnunum ancak eğer oje kullanıyorsan bordo kırmızı filan dikkat etmen lazım ben bunu bilerek almıştım. Gayet ferah duruyor benim de evim minicik. ilk ekledigin yemek odası güzel ancak koltukla uyumlu olmaz. bir de onun vitrinlerini alacak mısın? yerinde olsam almam; çünkü hiç bir eşyanı sığdıramazsın daha sonra atacak yer ararsın ancak uygun bir girintin varsa tekini düşünebilisin. tv sehpasına gelince o da salonda duracak sanırım onu almak yerine duvara asmanı ve altına incecik bir raf yaptırmanı öneririm. Koltuklar güzeller ama hem yemek odasını açık renk hem de koltukları açık renk alınca çok garip olabilir ki zaten burdaki fotografta da koltukları arkasındaki ceviz kütüphaneyle kombi yaparak göstermişler o yüzden yerinde olsam ikinci eklediğin ceviz- lake karışık takımı alırım. ama benden sana bir tavsiye koltukların altına en azından süpürge borusu ya da mop girecek kadar ayakları yerde yüksek olsun işini çok rahatlatır.