• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu yemek takimiyla koltuk takimi uyumlu mu?

brcbyl

Hesabı 2 kişi kullanıyor.
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
470
4
116
Erzurum
ben brcbyl'nin kardeşiyim inş yakında düğünüm olacak bu yüzden şimdiden mobilyalarımı beğenmeye başladım tabii evimin minnak oluşunu ve bütçemizi düşünerek .. Fakat çok kararsız kaldım .. Fikirlerinize ihtiyacım var ..

yemek odası takımım bu

fakat evimin salonu yine evim gibi minnak olduğu için yemek masam oturma odamda duracak ve muhtemelen,belki tv sehpam da
:)

Son düzenleme:
bu da yemek takımımla kullanacağım salon koltuk takımım

şimdi sizce bu ikili birbirine uyuyor mu?

Son düzenleme:
Tatlım her ikisi de çok guZel ... Sade ve iç açıcı.. Açık renkler her zaman insanın icini acar huzur verir.. Bence çok guZel secimler yapmışsınız güle güle kullanmanı dilerim..

sehpa ve y. odası aynı renk olmalı bence. Sehbanın içinde beyaz tonu olsa dah uyumlu olur takıma. Hepsi ayrı ayrı güzel. sadece sehpa uymamış

İkilinin birbiriyle uyumu guZel ama salonum küçük demişsin.. Bu koltuklar oldukça büyük salon ister çünkü ebatları büyük.. Belki okunuşa sıkıntı cekebilirsin.. Belki tekli koltukları berjer gibi olanlardan tercih etmek zorunda kalabilirsiniz o zmandir çünkü herkesler daha küçük.. Ben öyle yapmak zorunda kalmıştım çünkü bu koltuklardan sigdiracak salon bulamamistim evlenmeden önce ev bakarken:)) sana tavsiyem koltukların enini boyunu olc almadan önce..sonra evin boş salonuna gidip elinde şerit metre ile salonu olc tart bakalım sığacak mı koltukla+salon takımı...

Tatlım her ikisi de çok guZel ... Sade ve iç açıcı.. Açık renkler her zaman insanın icini acar huzur verir.. Bence çok guZel secimler yapmışsınız güle güle kullanmanı dilerim..

evet ben de öyle olduğunu düşünüyorum .) evim de küçük olduğu için ferah gösterir diye düşündüm .)

sehpa ve y. odası aynı renk olmalı bence. Sehbanın içinde beyaz tonu olsa dah uyumlu olur takıma. Hepsi ayrı ayrı güzel. sadece sehpa uymamış

yok yok sehpa yok beyaz alırım sehpayı zaten .)

İkilinin birbiriyle uyumu guZel ama salonum küçük demişsin.. Bu koltuklar oldukça büyük salon ister çünkü ebatları büyük.. Belki okunuşa sıkıntı cekebilirsin.. Belki tekli koltukları berjer gibi olanlardan tercih etmek zorunda kalabilirsiniz o zmandir çünkü herkesler daha küçük.. Ben öyle yapmak zorunda kalmıştım çünkü bu koltuklardan sigdiracak salon bulamamistim evlenmeden önce ev bakarken:)) sana tavsiyem koltukların enini boyunu olc almadan önce..sonra evin boş salonuna gidip elinde şerit metre ile salonu olc tart bakalım sığacak mı koltukla+salon takımı...

yok bu şekliyle yani 3+2+1+1 olarak sığıyor konsol ve 2 gümüşlük te burada duracak zaten yemek masam ve tv sehpası oturma odamda duracak .. ben de o yönden düşündüğüm için sürekli orasını burasını ölçüyorum evin .. koltukları daha gösterişli seçerdim ama hem bütçeme bu uyuyor hem de 3lü koltuk bazalı o yüzden birkaç eşyam onun içini doldurur hiç değilse diye düşündüm .. sadece uyup uymadığını merak ettim .)

koltukların şu rengi de var fakat ben tek renk sevdiğim için onu seçtim .)

peki sizce bu nasıl ayakları beyaz olacak yemek takımına uyması için

Son düzenleme:
canım bunlar çok açık renk bizimde vardı böle açık renk koltuğumuz 2 yıl kullanabildik ve temzliği çok yorucu oluyor... ne kadar temizlersen temizle bi süre sonra köşe noktalarının rengi değişiyor.

halı olarak bunu düşündüm

ama diğeriyle bunun arasında da kararsız kaldım

sizce hangisi olsa? koltuk takımımın rengini de göz önünde bulundurursak..

canım bunlar çok açık renk bizimde vardı böle açık renk koltuğumuz 2 yıl kullanabildik ve temzliği çok yorucu oluyor... ne kadar temizlersen temizle bi süre sonra köşe noktalarının rengi değişiyor.

resimdeki renk olmayacak renk kartelasındaki gibi olacak ama? koyu geldi bana

halıda 2. resim daha çok uyum sağlar gibi geldi. 1. halı tüm evi aynı renk yapacak gibi. güle güle kullanın

benden küçük bir tavsiye gördüğüm kadarıyla açık renk koltuk düşünüyorsun onun için mutlaka kumaşı silinebilen leke tutmayan antilop kumaş olanları tercih et...

yaa çok kararsız kaldım yoksa bu yemek odası takımı daha mı güzel :(

Back
X