Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aslında değişik bir yatak odası olsun istiyorum bu doğtaş ın özel tasarım modeliymiş sizce nasıl fikirlerinizi alıyım
Eki Görüntüle 567896 Eki Görüntüle 567897 Eki Görüntüle 567898
denizcim bence güzel bir model sende beğendiysen içine sinmişse al derim en önemli özelliği fonksiyonel bir takım canım ilerde bayağı işini görür ben beğendim güle güle kullan
canımm ben çok begendim bo renkleri zaten çok seviyorum çok soft harika..
bende şu modeli çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 567943
teşekkür ederim evet çekmeceleri dolabın iç dizaynı gerçekten kullanışlı
bende hep beyaz almayı düşünüyordum yatak odası takımımı hep öyle geçiyordu içimden ama bu takımı görünce beyaz rengi unuttum![]()
Bence çok hoş bir takım, fakat dez avantaj noktaları yok değil.
Buna benzer bir yatak odasını doğtaş'ta beğenmiştim, fakat eminim ki onu alsaydım mümkünatı yok yatak odamıza sığmazdı.
Bu yatak odası modeli bazalı mı?
Yatak başı mesela çok büyük, yanına da komidinlerin konulduğunu düşünürsek, geniş bir oda olması gerekir.
Dolabın genişliği ve yüksekliği ideal mi?
Onun haricinde görüntü olarak modern ve gayet şık bence...![]()
ben yatak odasında beyaza takdım deniz :) bakalım eğer fikrimi değiştrmezsem :))))
senin beğendiğin model de çok hoş ve güzel bende beyaz beyaz diyordum ama fikirler değişebiliyormuş onu anladım![]()
canım souvennirin dediği çok mantıklı odanın boyutu dolabın yuksekliği çok muhim...
odanın içi mobilya dolup sıkış tepiş olucaksa manası yok bence
evet dediğim gibi öyle çok büyük kaba bir model değil ama küçük bir yatak odası olursa zaten her halukarda sıkışır diğer yatak odaları kadar boyutu hatta ben yatağın bir boy büyüğünü sormuştum standart demişlerdi![]()
DÜĞÜN NE ZAMAN CONEM![]()
gerçekten bazalı olup olmadığını sormadım aklıma gelmedi böyle büyük gözüküyor ama o kadar da büyük değil ya da mağazada gözüme büyük gelmedi alan geniş olduğu için ama bazalı değil galiba bu model
haziranda canım kısmetse eğerbirde yatağın baş kısmına deniz manzarası kumsal şeklinde bir tablo tablonun yanınada sanki pencere varmış gibi iki tül ayrımı düşünüyorum hafif uzun öyle bir fikir var aklımda
sende düğün hazırlığı içindeydin dimi tatlım
Evet mağaza da geniş alandan dolayı göz yanılması çok oluyor malesef.
Aynı şey bende de olmadı değil, bir tane yatak odası beğenmiştim hayran kalmıştım.
Ne var canım sığar düşüncesi vardı fakat ölçülerini alıp evde aynı ölçüleri aşağı yukarı yerleştirmeye çalışınca, yürüyecek yer kalmıyordu.
O yüzden tavsiyem, ölçülerini mutlaka bilin, işinize yarayacaktır
Baza konusu ise tamamen tercihe bağlı, fakat olursa faydanıza...![]()
canım model güzel tasarım hoş. sıradan olmadıgı belli
ben bu modeli gidip yerinde görmüştüm.
yatak bası cok geniş (odanda alan yeterli mi bu cok önemli)
komidindeki bölmeler oje,takı vs icin artık tüm markalarda var.iyi akıl etmişler sagolsunlar.
yatagın bazası yok. bu bana göre dezavantaj.
görünümüne sözüm yok. ama yerin yeterli mi iyi düsün![]()
EVET canım nasipse bende 2.evliliğimi yapacağım ama net tarih belli değil bakalımm..
fikrine gelince öuhteşem olur ben bayılırım öyle ormantik şeylere.![]()
canım model güzel tasarım hoş. sıradan olmadıgı belli
ben bu modeli gidip yerinde görmüştüm.
yatak bası cok geniş (odanda alan yeterli mi bu cok önemli)
komidindeki bölmeler oje,takı vs icin artık tüm markalarda var.iyi akıl etmişler sagolsunlar.
yatagın bazası yok. bu bana göre dezavantaj.
görünümüne sözüm yok. ama yerin yeterli mi iyi düsün![]()