Sizce bu Tırnak yeme olayını nasıl durdurabilirim...

cnm bnde aynı şekilde kötüue gidiyorum valla birileri bi çözüm yazsa keşke

cnm trnak yemeyi acı ojelerle önleyebilirsin eczanelerde ve kozmetikçiler de satılıo elini agzına gtrdüğünde acı tat gelince trnagımnı yiyemiosun

acı solüsyonla uzatana kadar idare et, uzattıktan sonra tiksinirsin zaten ağzına sokmaya, iğrenç bi his oluyo. ben 12-13 yaşlarımdaydım, feci tırnak yiyodum. bi öğretmenim sıra arkadaşıma dedi ki, bi daha yaptıını görürsen vur eline:)) bana da, el tırnaklarını yeme, çirkin duruyo, vazgeçemiosan ayak tırnaklarını ye demişti:))
bahsettiğim şekilde bıraktım ben de.

Ben hayatim boyunca tirnagimi agzima götürmedim ama ne sans ki oglum cok siddetli tirnak yiyor.Daha üzücü olan ayak tirnaklarini da yemesi.Yillardir engel olamadik.Neler denedik ama birakamiyor.Biz yerken hic yakalamiyoruz.Cok gizli bir sekilde yapiyor bunu.Senelerdir cocuguma el ayak tirnagi kesmedim.Valla güzelim,kelin ilaci olsa basina sürerdi.Bu yüzden ben bu dertten daha muzdaribim.

benimde eşimin öyle bir problemi var..heryere atıyor bide...yatakta koltukta sehpada halıda...cinnet geçiriyorum ewde....valla tırnak yemesine bişi demiyorum kendi sorunu ama ortalıkta görünce midem ağzıma geliyor....

bu alışkanlık malesef bende de var ve ne yaptıysam bırakamadım elimi ağzıma götürünce hep miğde bulandırıcı şeyler düşünüyorum ve acı oje adı verilen ürürnlerden de kullandım ağzımın o kadar çok yanmasına rağman yine bırakamadım ne olur bana da yardım edin .........

tırnak yeme sorunu bendede vardı. oje sürerek vazgeçtim. uzatıp törpüledim sonra oje sürdüm renk rek sonra bıraktım. ama tırnağım kırılsın dişlemeden duramıyorum. elime törpü alsam daha iyi ama o an yanımda yoksa kemiriyorum.

Ne sinir bozucu bir şey bir ara bende de vardı hemen önlemi mi aldım önce tırnaklarını bi güzel kestim biraz uzadıktan sonra hemen törpüleyip oje sürmeye başladım ki ojeyi hiç sevmem aslında. Oje sürünce sanki parmaklarım ellerime ağır geliyomuş gibi gelirdi ama şimdi alıştım.:kedi:

bende inanılmaz derecede tırnak yiyiyordum. sonra parlatıcımın içine limon sıktım bu formülüde burda okumuştum tırnaklarım inanılmaz güçlendi ve kalınlaştı uzaması hızlandı uzadıkça insaının hoşuna gidiyor sanırım yavaş yavaş yemeyi unuttum şimdi elimin ağzıma gitme olasılığı yok ve çok sağlıklı uzuyor...

ben tırnak yme alışkanlığını kırmızı oje kullanarak bıraktım.
ojelerım bozulmasın dıye yemiyorum.
1 -2 gün kırmızı oje sürmesem hemen yemeye başlıyorum

kızlar durum kötüye gidiyo bende ...fikirlerinizi bekliyorum ...

Manikür yaptırın derim...
Ben alışkanlığımdan böyle kurtuldum, çünkü elinizin görüntüsü öyle pürüzsüz ve güzel duruyor ki kıyamıyorsunuz yemeye...
Deneyin bence aylık 10 ila 12 liranıı feda edin ama elleriniz güzel olsun!!!
:dance:

SLM HERKESE ,

Bende yıllarca tırnak yedım onume hep bi tarih koydum yok ablamın dugunu ,abımın dugunu en son kendı dugunum ne yaptıysam bırakamadım en son kendı kendıme cok ciddi karar evrdım cunku sureklı ellerıomı ınsanlardan saklıyodum,resımelrde bıle ellerım yok yada kapalı.Aslında bı sorunumda yok sadece kucuklukten kalan sacma bı alışkanlık suan bikaç aydır tırnak yemıyorum ararada cok az fire verıyorum :)
ama sonucta bıraktım acı oje bende pek işe yaramadı guclendırıcı kullandım cok az uzayınca hemen manıkure gıttım bol bol manıkure gitim hatta french bıel yaptırdım bol bol ızledım tırnaklarımı french ten sonre :) ee gormemışın tırnagı olunca bole oluyo kuafor törpiledıkce kızıyodum ben zorla uzatıyorum sen kısaltıyosun dıyeeedelikafadulden
sonuc gusel bı kez basarırsanız tırnaklarınızı french ojelı gorursenızz sızde yemezsınız cok gusel bı duygu ben ılk uzattım sonra bı kez yedım ıkıncı deneme basarılı pes etmeyın ama tırnagınız agzınıza gittiği an hemen cekın sakın ucu kırılmış yıyeyım demeyın ben cok yaptım cunku :) tırnak makası ile kesın bı kez agzınıza surunce gerısı gelıyo cunku
umarım hepınız bırakırsınızz ve ellerınızı gururla herkese gosterırsınızz
uzatır uzatmaz kendınıze ojeler alın cok gusel bı duygu hayatımda ılk ekz bı suru oje aldım :)
başarılar yapabılırsınızzz beynınızeee kazıyın bunuu hersey elınızdeee :enbuyukkk:

SLM HERKESE ,

Bende yıllarca tırnak yedım onume hep bi tarih koydum yok ablamın dugunu ,abımın dugunu en son kendı dugunum ne yaptıysam bırakamadım en son kendı kendıme cok ciddi karar evrdım cunku sureklı ellerıomı ınsanlardan saklıyodum,resımelrde bıle ellerım yok yada kapalı.Aslında bı sorunumda yok sadece kucuklukten kalan sacma bı alışkanlık suan bikaç aydır tırnak yemıyorum ararada cok az fire verıyorum :)
ama sonucta bıraktım acı oje bende pek işe yaramadı guclendırıcı kullandım cok az uzayınca hemen manıkure gıttım bol bol manıkure gitim hatta french bıel yaptırdım bol bol ızledım tırnaklarımı french ten sonre :) ee gormemışın tırnagı olunca bole oluyo kuafor törpiledıkce kızıyodum ben zorla uzatıyorum sen kısaltıyosun dıyeeedelikafadulden
sonuc gusel bı kez basarırsanız tırnaklarınızı french ojelı gorursenızz sızde yemezsınız cok gusel bı duygu ben ılk uzattım sonra bı kez yedım ıkıncı deneme basarılı pes etmeyın ama tırnagınız agzınıza gittiği an hemen cekın sakın ucu kırılmış yıyeyım demeyın ben cok yaptım cunku :) tırnak makası ile kesın bı kez agzınıza surunce gerısı gelıyo cunku
umarım hepınız bırakırsınızz ve ellerınızı gururla herkese gosterırsınızz
uzatır uzatmaz kendınıze ojeler alın cok gusel bı duygu hayatımda ılk ekz bı suru oje aldım :)
başarılar yapabılırsınızzz beynınızeee kazıyın bunuu hersey elınızdeee :enbuyukkk:

ay bende bırakamaya karar verdim ya kaydirigubbakcemile5
hiç uztamadım bende hiiiiç mafoldumben
moralim bozuk yaza doğru uzatıp bomba gbi olmak istiyorum tepeden TIRNAĞA kadar hemde aceba ben gbi biride kurtulabilirmi :1no2:
5 yaşımdan beri tırnak yiyiorum ya offf bırakamdım hala mafoldumben

Slm hatshe ,

neden bırakamayasın istedıkten sonra bende kendımı bıldım bileli yiyodum ama ınan cok cırkın gorunuyo bıde yıyen insanı gormek bile insanın sınırını bozuyo hanı ben yerken farkında deıldım ama dıkat et bı gun tırnak yıyen bırını ızlee cok abuk sabuk gorunuyo yahuu komık yanıı hem walla bak uzatınca cok hosuna gidiyo ınsanın bıde narçiceği oje surersınn tadından yenmezz walla :)
ıyı hbr lerını beklıyorum burdan takıp etcem :)
manıkur yaptır ama 1-2 hbaftada bı unutmaa
başarılarr:lepi:

Evet canım ben de yedim çokca o tırnakları:))
Üniversite de artık yemeyeceğim dedim yine yedim.Artık yemiyorum TABı:)Şu an uzun tırnaklarımla ben mutluyuz:eek:

Son düzenleme:
Slm hatshe ,

neden bırakamayasın istedıkten sonra bende kendımı bıldım bileli yiyodum ama ınan cok cırkın gorunuyo bıde yıyen insanı gormek bile insanın sınırını bozuyo hanı ben yerken farkında deıldım ama dıkat et bı gun tırnak yıyen bırını ızlee cok abuk sabuk gorunuyo yahuu komık yanıı hem walla bak uzatınca cok hosuna gidiyo ınsanın bıde narçiceği oje surersınn tadından yenmezz walla :)
ıyı hbr lerını beklıyorum burdan takıp etcem :)
manıkur yaptır ama 1-2 hbaftada bı unutmaa
başarılarr:lepi:

hımm doğru komik ama elden gelen bişi yok, neyse bakalım, uzatmaya karar verdim bakalım dayanabilcemmi delikafadulden

hımm doğru komik ama elden gelen bişi yok, neyse bakalım, uzatmaya karar verdim bakalım dayanabilcemmi delikafadulden

hatshe slm naptın başladınmı uzatmaya ??? ellerıne bant yapıştırr :) sureklı kontrolunde olsun hihoyyyt fena fıkır deıl aslında yaa :) yok ya bu sacma oldu tabıı saka olsun dıye soledım hadoı bakalım ıonş. basarırsın ıyı hbr lerını beklıyoruzzz
hoşcakall

Bende bu gruptanım Çocukluğumdan beri tırnak yıyorum.nnem ve abilerimde yerdi.Şimdi kızımda yıyor :KK43:

X