Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar durum kötüye gidiyo bende ...fikirlerinizi bekliyorum ...
SLM HERKESE ,
Bende yıllarca tırnak yedım onume hep bi tarih koydum yok ablamın dugunu ,abımın dugunu en son kendı dugunum ne yaptıysam bırakamadım en son kendı kendıme cok ciddi karar evrdım cunku sureklı ellerıomı ınsanlardan saklıyodum,resımelrde bıle ellerım yok yada kapalı.Aslında bı sorunumda yok sadece kucuklukten kalan sacma bı alışkanlık suan bikaç aydır tırnak yemıyorum ararada cok az fire verıyorum :)
ama sonucta bıraktım acı oje bende pek işe yaramadı guclendırıcı kullandım cok az uzayınca hemen manıkure gıttım bol bol manıkure gitim hatta french bıel yaptırdım bol bol ızledım tırnaklarımı french ten sonre :) ee gormemışın tırnagı olunca bole oluyo kuafor törpiledıkce kızıyodum ben zorla uzatıyorum sen kısaltıyosun dıyeeedelikafadulden
sonuc gusel bı kez basarırsanız tırnaklarınızı french ojelı gorursenızz sızde yemezsınız cok gusel bı duygu ben ılk uzattım sonra bı kez yedım ıkıncı deneme basarılı pes etmeyın ama tırnagınız agzınıza gittiği an hemen cekın sakın ucu kırılmış yıyeyım demeyın ben cok yaptım cunku :) tırnak makası ile kesın bı kez agzınıza surunce gerısı gelıyo cunku
umarım hepınız bırakırsınızz ve ellerınızı gururla herkese gosterırsınızz
uzatır uzatmaz kendınıze ojeler alın cok gusel bı duygu hayatımda ılk ekz bı suru oje aldım :)
başarılar yapabılırsınızzz beynınızeee kazıyın bunuu hersey elınızdeee :enbuyukkk:
Slm hatshe ,
neden bırakamayasın istedıkten sonra bende kendımı bıldım bileli yiyodum ama ınan cok cırkın gorunuyo bıde yıyen insanı gormek bile insanın sınırını bozuyo hanı ben yerken farkında deıldım ama dıkat et bı gun tırnak yıyen bırını ızlee cok abuk sabuk gorunuyo yahuu komık yanıı hem walla bak uzatınca cok hosuna gidiyo ınsanın bıde narçiceği oje surersınn tadından yenmezz walla :)
ıyı hbr lerını beklıyorum burdan takıp etcem :)
manıkur yaptır ama 1-2 hbaftada bı unutmaa
başarılarr:lepi:
hımm doğru komik ama elden gelen bişi yok, neyse bakalım, uzatmaya karar verdim bakalım dayanabilcemmi delikafadulden