• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sizce bu nişanlık abartımı????

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

adrianalima2

ben ona resmen aşığımm.:)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
$215145_10150251467777021_203634867020_7839597_6593228_n.jpg $250305_10150251467867021_203634867020_7839600_8363717_n.jpg

kızlar sizce bu nişanlık abartı mı bnde böle bşe gymeyi dşünüorum ve de rengi nasl bende kumralım nasl durur saçlarm sarı...(bu arada umarım fotolar açılır)

Oldukça gösterişli bişeymiş ama siz beğendiyseniz bence giyin
sonuçta o sizin geceniz olucak
her şey tam istediğiniz gibi olmadı
ben beğendim modeli:)
sarı saçla da gayet hoş durur;)

Son düzenleme:
sen beğendiysen eğer abartı falan değil cnm önemli olan senin ne düşündüğün içine sindiyse giy mutlaka sonuçta ben beğenirim diğer arkadaşlar beğenmez kafan karışmasın hiç mesela ben üstünü çok beğendim çok gösterişli

yemin ederim bayıldımmmm sarı saç la süper olur eger gözler renkli degilse renkli lens takardım yerinde olsam barbie bebek gibi olursun KISKANDIM :36::36::36: boşanıp tekrar nişan yapasım geldi yaaa:43::43::43:

nişanınız evde sade bir kutlama olacaksa pek uygun değil ama düğün salonunda olacaksa tercih edebilirsin.. bizim memlekette nişan töreni düğünden farksızdır okadar şatafatlıdır yani.. bütün gün sürer.. yani anlattığım gibiyse sizin adetler çokta beğendiyseniz olabilir bence :34:

çok teşekkrler kıslarr içim rahatladı valla bende çok begenmştm ama abartı dıe korkuodum ama doğru sölüosunuz bir kere olucak sonuçda hepnze tşkrler...:nazar:

beğendiysen mutlaka giymelisin. insan bi kere nişanlanıyo. senin içine siniyosa sorun yok demektir:)
sade bi saç, sade makyaj ve yine sade takılarla gayet güzel olur:)

bencede beğendiysen giymelisin içinde kalmasın sonuçta bi kere olan bişey...senin gecen olduğu için hiçte abartılı olmas...eminim çok güzel olucaksın...şimdiden mutluluklar diliyorum....

canim benim arkadasimin nisanliligi dhada kabarikdi ve tam tozpembesiydi buna benzer bence abartili degil ama arkadasin nisan i oldugu gün yakin civarda dügünde vardi herkes oraya gitti yüzükler takilirken nerdeyse heryer bombos oldu yani fazla kimsede göremedi biraz bosa masraf oldu onda...

Back