Yok bu kremAgda mı yaptı böyle
Ağda degil kas gevşetici kremAğda yaparken sert çekilmiş bacak görüyom ben ..
Nie temizleyip cekmediniz resmi ..oyy oyyy
Yinede temizken bi resim cekseydin keşke ne bilim böle bi göruntuye bakmak hoşuma gitmedi ..kusura bakma gecmis olsunAğda degil kas gevşetici krem
Ya dün kaza yapmıştım krem sürdüm kremden mi acaba diye düşündüm galiba yırtık olduBir yere mi vurdunuz moraracak belli
Ezik ,et ezilir ben çok vururum bi yerlereYa dün kaza yapmıştım krem sürdüm kremden mi acaba diye düşündüm galiba yırtık oldu
Nasıl bir kaza yaptınız? Ağrınız filan mı var ki kas gevşetici sürdünüz?Ya dün kaza yapmıştım krem sürdüm kremden mi acaba diye düşündüm galiba yırtık oldu
dün beni araba omzumdan çarptı doktora gittimNasıl bir kaza yaptınız? Ağrınız filan mı var ki kas gevşetici sürdünüz?
Kolumun üstüBu tam olarak nereniz .
Bacağınız sandım bendün beni araba omzumdan çarptı doktora gittim
Ezilme var dedi yırtıktan da şüpheleniyor bana krem verdi emulid plus adı kas gevşetici ilaç verdi ben kremi sürdüm başta kızarmadı şimdi boyle görünce
Korkuyorum ne yapayım doktor zaten net bir sey söylemedi daha da korktumSebebi de biliyormuşsun, yersiz endise ediyorsunuz. Ben boyle surekli bacaklarim morarir, sararir. Bir defasinda da sebepsiz iki sarilik bir morarma olmustu bacagimda ayni anda. Doktora gidince kan tahliline bakiyorlar, bir sey çıkmadı ama hala nereye vurduğumu bilmeden arada morarma sararma oluyor. Evham yapmayin, once kremin sariligi vucut sariliginiz sandim onu göz ardi edince bisey yokki zaten.
Sağolun haklısınızAnlıyorum korkunuzu ama gözünüzde buyutmeyin diye dedim. Vesvese bir kere yerlesirse gittikçe büyüyor çünkü.
Geçmiş olsun
Araba çarptı zatenBisey dalamistir yada carpmissinizdir farketmeden bi kac gune bisey kalmaz bence buyutmeyin..allah daha buyuk dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?