• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Kızlar sizce bu ne kan mi toplanmış ağda değil bu Arada kas gevşetici krem

Eklentiler

• 6B3B48B7-D888-424B-8FEC-323F05209247.webp
    6B3B48B7-D888-424B-8FEC-323F05209247.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 751
Son düzenleme:
Ağda yaparken sert çekilmiş bacak görüyom ben ..
Nie temizleyip cekmediniz resmi ..oyy oyyy

Bir yere mi vurdunuz moraracak belli

Nasıl bir kaza yaptınız? Ağrınız filan mı var ki kas gevşetici sürdünüz?
dün beni araba omzumdan çarptı doktora gittim
Ezilme var dedi yırtıktan da şüpheleniyor bana krem verdi emulid plus adı kas gevşetici ilaç verdi ben kremi sürdüm başta kızarmadı şimdi boyle görünce

dün beni araba omzumdan çarptı doktora gittim
Ezilme var dedi yırtıktan da şüpheleniyor bana krem verdi emulid plus adı kas gevşetici ilaç verdi ben kremi sürdüm başta kızarmadı şimdi boyle görünce
Bacağınız sandım ben🙈 Kızarması normal morarır da muhtemelen. İçinize şüphe düştüyse tekrar gidin doktora gösterin. Geçmiş olsun🌸

Sebebi de biliyormuşsun, yersiz endise ediyorsunuz. Ben boyle surekli bacaklarim morarir, sararir. Bir defasinda da sebepsiz iki sarilik bir morarma olmustu bacagimda ayni anda. Doktora gidince kan tahliline bakiyorlar, bir sey çıkmadı ama hala nereye vurduğumu bilmeden arada morarma sararma oluyor. Evham yapmayin, once kremin sariligi vucut sariliginiz sandim onu göz ardi edince bisey yokki zaten.

Sebebi de biliyormuşsun, yersiz endise ediyorsunuz. Ben boyle surekli bacaklarim morarir, sararir. Bir defasinda da sebepsiz iki sarilik bir morarma olmustu bacagimda ayni anda. Doktora gidince kan tahliline bakiyorlar, bir sey çıkmadı ama hala nereye vurduğumu bilmeden arada morarma sararma oluyor. Evham yapmayin, once kremin sariligi vucut sariliginiz sandim onu göz ardi edince bisey yokki zaten.
Korkuyorum ne yapayım doktor zaten net bir sey söylemedi daha da korktum

Anlıyorum korkunuzu ama gözünüzde buyutmeyin diye dedim. Vesvese bir kere yerlesirse gittikçe büyüyor çünkü.
Geçmiş olsun

Bisey dalamistir yada carpmissinizdir farketmeden bi kac gune bisey kalmaz bence buyutmeyin..allah daha buyuk dert vermesin :anne::anne:

Back
X