Sizce bu nasıl birşey ? Yaşayan duyan var mı ?

benibenibihterinii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
429
322
Merhaba,

Gecen gun sabaha karsi esimi evimizin balkonunda yere yigilmis, sokagi inletecek kadar bagirirken ve sanki cildirmis bir halde buldum. Yere dusmus kafasini sirtini birkac yere vurmustu ama o anda kendinde degildi, yuzune birkac bardak su firlattim, az biraz kendine gelir gibi oldu ama hala kabustaydi. Beni duymaya, kizimizin ismini bagirmaya aglamaya basladi. Ama gozler bos bakiyordu.

Hemen ambulansi aradim, ilk epilepsi mi dediler,sonra herhangi birsey kullandigi zannedildi. Ama oyle birsey yok anlasildi da zaten. Cunku, gorunuste gecirdigi kriz bu tarz durumlara cok benziyordu

Ne yasadigini hatirliyor, uykum vardi, balkonda sigara icerken bir anda aya dogru bakarken kendimi cok farkli biryerde buldum, ruya gibi yasamadim,gercekti sanki diyor. Öldüğümü o durumdan cikamayacagimi sandim dedi. Gorduklerini tamamen hatirliyor, tam bir kabus..

Esimin tansiyon problemi var ara sira yokluyor, ama ayakta uyuyakalmak.. bu nasil oluyor bilemiyorum, henuz doktora gitmedik. Gecen sene de yine gece yarisi kitap okurken masada oylece kalakalmisti ama sessizce, boyle ciglik bagirma olmamisti.. beyin ve kalp ile ilgili doktora gittigimizde bir sonuc cikmamisti..

Ben de suan 9 aylik hamileyim, o bunlari yasarken uyuyordum, cigliklarina bagirmalarina uyandim, panikten ona yetisebilmek icin evin icinde defalarca dustum, heryerim yara bere icinde kaldi, kaslarim zedelendi ayaga cok zor kalkiyorum. bebegim cok sukur iyi ama psikolojim alt ust, evimizde kalamiyorum geceleri yine aynisi yasayacagim diye..

Esimle hicbir sorunumuz yok sukur ne bir kavga ne baska turlu birsey.. bebegimize bana birsey olacak diye cok kafaya takiyormus kafasinda onu anlatti ama bu boyle sonuclar dogurur mu ki..

Cok uzun yazdim sanirim ama belki benzer durumlari yasayan varsa bir yorum yapar diye dusundum.. konusmaya cok ihtiyacim var

Piskolojik ola bilir. Başka doktorlara da gorunun. Eşinizin basina daha kotu seyler de gele bilir ...

Biz gecen gece benzer bir durum yasadik. Bebegim 10.5 aylik dis cikarma donemi. Gece ciglik atti birden bu aralar yapiyor bazen disler yuzunden. Ben yataktan firladim besik yatagin yaninda. Egildim tam alacakken arkamdam bi ciglik geldi ki ses cok tuhaf ve yabanciydi. Dondugumde esim yatagin uzerinde dizlerinin ustune kalkmis bagiriyordu. Tabi bende bagirdim isigi yaktim. Hatirlamiyor o. Diyor ki bebek bagirdi sende bagirip kalktin besige bakip ciglik attin bise oldu oglumuza sandim diyor. Yogun is stres uykisuzluk ve bilinc altinda bizi koruma icgudusuyle yapilmis seyler bence

Baska doktorlara götürün iyice bi check-up yaptirin. Stresten de gelebilir her insan stresi baska türlü atiyor.. umarim bu durumla birdaha karsilamazsiniz.

ya bazen yogunluk ve yorgunluk düşünme strese neden oluyor bende kızımın odasını ayırdığımda aklım hep ondaydı bi gece kalkıp koşmuşum rüyamda elektrik çarptı sandım eşim yolda yakaladı duyuyorum birşey yok diyor ama ben anlamıyorum hala git bak ne olur öldü yavrum diye ağlıyordum en sonunda yüzüme iki tokat attı baktı kendine gelemiyor tir tir titriyordum çok kötü bi duygu sanki herşey gerçekmiş gibi inşallah geçicii bi durumdur

Ben de boyle durumlardandir diye dusunmek istiyorum ama ya bilmedigimiz bir hastaligi varsa diye paronayak oldum inanin. tesekkur ederim yorumunuz icin, olabiliyor demek ki ..

Bilincaltimizda neler yasiyoruz gercekten kotu bir an.. insallah gecicidir ve strestendir..tesekkurler.

Ben de boyle durumlardandir diye dusunmek istiyorum ama ya bilmedigimiz bir hastaligi varsa diye paronayak oldum inanin. tesekkur ederim yorumunuz icin, olabiliyor demek ki ..
Bi doktora gorunmekte fayda var yinede. Ama allahin izniyle birsey cikmaz insallah. Bu olaydan sonra birkac gun aksamlari evde duramadim korktum bir hafta oldu normale dondum ama bebegim gece ciglik attiginda korkuyorum hala. Siz bide hamilesiniz hassas donemdesiniz kendinize dikkat edin sizin hissettiginiz herseyi bebek de hissediyor. Sakin olmaya calisin korkmayin

doğru mu anladım bilmiyorum ama uyur gezerlik gibi değil değil mi?
yani uykusu varmış ama yatmadan bilinçli bir şekilde sigara içmeye çıkmış balkona.

Madde kullanmadigina eminmisiniz anlattiklariniz çok ama çok bonzai kullanmış birine benziyor çok defa şahit oldum yolda sokakta vs aynı böyle haraketler yapıyorlar zaten bu madde testlerde falan cikmiyormus öyle bir bilgim var umarım bikerelik bişey diye yaptığı bişey değildir şuan okadar yaygın ki düzgün insan yoldan çıkıyor.
Rabbim şifasını versin her ne ise sıkıntısı umarım çıkar ortaya neyi varsa

Bonzai icmis kisilere bircok kez sahit oldum maalesef ben de yollarda veya artik ne ictilerse.. boyle birseye bulasacak biri degil esim ki kendisine de o duruma benzer bir durumda oldugunu anlattim. Cogu zaman birlikteyiz, haftasonlari veya tatillerde ailece gorustugumuz kisiler vardir hep. Sanmiyorum boyle birseyden olacagini.. ama boyle anlatinca herkesin aklina ilk bu geliyor.. halbuki bir norolojik rahatsizlik var ayni boyle hareket ettiren,en buyuk korkum onun olmasi zaten amin tesekkur ederim insallah..

Nedir şüphelendiģiniz nörolojik rahatsızlık?
Geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…