Hamile falan değilsin tam anlamıyla cinsellik yaşanmamış üzerine 2 kere adet olmuşsun kan testi negatif gelmiş doktorlar toplanıp yemin mi etsin canım hamile değilsin diye. Stres yaptığın için her şeyi hamilelik belirtisi sanıyorsun o kadar.
Merhabalar yazmistim defacalarca soruyorum evet yoruyorum ama korkuyorum . 10 ocakta surtunme ile iliski yasadim ve kondom vardi sonunda alt kısmı yırtılmış bosalma olmadi . Bekarım. 10 ocakta yasadik 40 gün sonra yani 20 şubatta regl oldum 6 gün sürdü tam geldi. 20 şubatta kan testi verdim 0. 81 çıktı negatif evde çok fazla 20 ye yakın test yaptım negatif . 1 nisanda yine regl oldum 4 gün sürdü. Bugunde beyazimsi şeffaf bir akıntı geldi korktum karnimda hareket ediyor gibi arada batma tarzında birsye oluyor kasigimda çok asagida . Alt göbeğim büyümüş derecede suan . Reglm duzensizdir benim . Yani regl zamanlarım normal zamanında gelmedi. Suan korkuyorum cidden tekrardan test yapmak zorundamiyim yada artık rahatlayabilirmiyim gercekten je yapacagimi
Tövbeee ya hala ne gebeliği. Yemin ederim hamile değilsin kaç konu açmışsın hepsine de cevap verilmiş değilsin diye. Ne duymak istiyorsun ben anlamadım ki
Tövbeee ya hala ne gebeliği. Yemin ederim hamile değilsin kaç konu açmışsın hepsine de cevap verilmiş değilsin diye. Ne duymak istiyorsun ben anlamadım ki
Merhabalar yazmistim defacalarca soruyorum evet yoruyorum ama korkuyorum . 10 ocakta surtunme ile iliski yasadim ve kondom vardi sonunda alt kısmı yırtılmış bosalma olmadi . Bekarım. 10 ocakta yasadik 40 gün sonra yani 20 şubatta regl oldum 6 gün sürdü tam geldi. 20 şubatta kan testi verdim 0. 81 çıktı negatif evde çok fazla 20 ye yakın test yaptım negatif . 1 nisanda yine regl oldum 4 gün sürdü. Bugunde beyazimsi şeffaf bir akıntı geldi korktum karnimda hareket ediyor gibi arada batma tarzında birsye oluyor kasigimda çok asagida . Alt göbeğim büyümüş derecede suan . Reglm duzensizdir benim . Yani regl zamanlarım normal zamanında gelmedi. Suan korkuyorum cidden tekrardan test yapmak zorundamiyim yada artık rahatlayabilirmiyim gercekten je yapacagimi bilmiyorum
En en son 17 aralıkta regl oldum ve daha sonrasinda birdaha adet olmadım. 10 ocakta korunmalı surtunme ile iliski yasadim surtunme yaparken kondom sağlam diye düşünüyoruz daha sonra anal yaptik sonra kondomun en altı yırtılmış olduğunu gördük. Düzensizlik vardi ama çok gecikti 4 kere evde test...
Pregnancy gebelik testi . Çok defa yaptim . En son 17 aralıkta regl olmuştum dahada olmadım. Hamile olmak istemiyorum. Yaklaşık 10 defa yaptim negatif sizce kesin sonuç verirmi ? Gebelik olsaydi bu zamana kadar cikarmiydi?
Pazartesi günü kanda beta hcg olctureceğim . Reglim duzensiz olduğu gibi kac gun adetim gecikti bilemiyorum ama 1 ay falan gecikti sizce kanda kesin sonuc verirmi ? Korkuyorum evde yaklaşık on test yaptım negatif. En son 17 aralıkta regl oldum .10 ocakta sevgilimle temas ile birlikte oldum tam...
Ablalarım merhaba önceden de sormustum .biliyorum kizicaksiniz tekrardan niye soruyorsun . Veya bazılarınız diyecek surtunmekten alev alacaksınız yqdq ters birseuler söyleyenler olucak . Ama korkuyorum ondan . Ben 10 ocakta surtunme ile iliski yasadim kondom vardi ama en sonda alt tarafının...
Merhaba ben 10 ocakta surtunme ile iliskiye girdim . Kondom vardi ama sonda patladığını gördük zevk suyundan korktum . 20 şubatta regl oldum ve o gün kanda beta hcgi 0.81 yani negatif . Yaklaşık 17 tane falan evde test yaptım. Bugün iliskiden yaklaşık 72 gün falan geçti. Bugün evde test yaptım...
Merhabalar . Soru soracağım fakat dalga gecmeyin veya yargılamayın yaşandı. Siz kötü laflar soyleyince dediğiniz insan olmuyorum . Yargılamadan dinleyecek arkadaşlarım veya ablalarım sorum size. Ben 10 ocakta kondom ile surtunmeli ilişki yasadim . Bosalma olmadi ama sonunda farkettik ki alt...
Ben soru sormuştum eksik anlatmisim oyuzden tekrar sorucam cunku iki kez regl olduğumda da tarlusal ile oldum lütfen kizmayin merhaba hamilelik hakkında iyi bilgisi olan bir ablamız arkadaşımız var ise yazdiklarimi tam okuyup yanit verebilir mi? Ben 10 ocakta surtunme ile ilişkiye girdim...
www.kadinlarkulubu.com
20 sefer test yapmışsınız, kan testi yaptırmışsınız, 2 sefer regl olmuşsunuz, hamile değilsiniz, bu şartlarda hamile olmanız mümkün değil, testlerin %75 yanlış çıksa hepsi de yanlış çıkmaz, hadi hepsi yanlış çıktı kan testi yanlış çıkmaz.
Tekrar rica ediyorum bu konudan başka konu açmayın, kendinizi ikna edemiyorsanız bir uzman desteği alın zira hamile değilsiniz ama korkudan hamilelik psikolojisine girmişsiniz.