Sizce bu meslek için geç mi kaldım zorlanır mıyım?

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.eşi polis olan arkadaşlarım var.zorluklarını biliyorum.allah yardımcınız olsun sizinde.ücretli öğretmenliğe başvurdum zaten.

benim amirim de insafsizdi dogum sonrasi yillik iznimi parcalatmadi, beser gun alcaktim toplu kullandim

allah iyi insanlarla karsilastirsin yolunuz acik olsun sizin de

ama b den atanmak imkansiz gibi alan denemediyseniz alanda sansinizi deneyin

ben de b den atanamadigim icin alan denedim ilk seferde atandim, kurum sinavi mulakat vs zor ama en azından sansiniz oluyo

Bölüm neydi tam olarak birde kaç puan aldınız alandan.alanda çok zor bildiğim kadarıyla.olmadı bu sene alana mı çalışsam.bıktım ders çalışmaktan.

Şimdi gördüm kamu mezunu guy olduğunuzu.benim görümcem de kamu mezunu çok ta başarılı bir öğrenim hayatı var.yüksek lisans yapıyor şu an dershaneye gittiği halde kazanamadı.birde onda da alımlar çok sıkıntılı.bu yıl hiç olmadı bildiğim kadarıyla.

Bölüm neydi tam olarak birde kaç puan aldınız alandan.alanda çok zor bildiğim kadarıyla.olmadı bu sene alana mı çalışsam.bıktım ders çalışmaktan.

bolum kamu benim

alan emek istiyo ama ben 2010 da kpss den 91 kusur puan aldim, hani sorularin calindigi sene. derece yaptim atanamadim. ortaöğretimdi ama o, sonra da lisans hep b den denedim olmadi

bi sene alan icin dersaneye gittim, derslerin yaridan fazlasina da girmedim

kurum sinavina girmeye hak kazaninca cok calistim ama, sonra da kurum sinavini gectim. kpss olduktan sonra bir yil surdu atamam

esin destek olcaksa alanda dene sansini, b de artik imkansiza yakin bence. emegine yazik

hele iibfnin alinmasi gereken yerler 4001 koda acildi rezalet bı şekilde b kadroda

bu sene de oldu alim ya
her yil oluyo, cunku maliyeye artik memur degil guy aliyolar

Eşim destek olur.yapma yapamazsın filan demez.çalış der,dene der ama bende o istek o çalışma aşkı kalmadı sanki.umutsuzluğa düştüm iş konusunda sanki ne yapsam olmayacak gibi.size maşallah bu arada.

Eşim destek olur.yapma yapamazsın filan demez.çalış der,dene der ama bende o istek o çalışma aşkı kalmadı sanki.umutsuzluğa düştüm iş konusunda sanki ne yapsam olmayacak gibi.size maşallah bu arada.

teşekkür ederim darisi basiniza insallah

olmazsa da kasmayin, ben artik sinavdan yoruldum bu olmazsa yaparim cocuk otururum evde diye geziyodum. simdi de ucretsiz izinde oturuyom bebeyle evde

stres cok etkiliyo insani stres yapmamaya calisin

bence fotografcilik kursuna falan gidip fotografcilik yapabilirsiniz yasadiginiz yerde, dogum fotografciligi baya poluler oldu ihtiyac halini aldi nerdeyse

Benim çocuklarda büyüdü 3.yü mü yapsam acaba

Benim çocuklarda büyüdü 3.yü mü yapsam acaba

teyzem 2 cocugu varken aciktan on lisansa basladi

dgsye calisirken hamileydi, dgs sinavinda sancisi basladi o gece dogum yapti.

dgs puani yetti dort yila tamamladi,bebegi anneanneme birakip formasyon aldi kpssye girdi

ilk cocugu universiteye başladı o ogretmen olarak atandi, kucuk bebis de iki uc yasindaydi

yapin belki ugur getirir

tabi bunlar yogun araliksiz dort bes yil surdu ama olsun sonu guzel oldu

Ay vallahi maşallah süpanallah.azmin zaferi dedikleri bu sanırım:)

Ay vallahi maşallah süpanallah.azmin zaferi dedikleri bu sanırım:)

valla ya sen git 17 yasinda evlen okumicam de, sonra da 30 kusurden sonra oku atan

mulakatta da niye seni alalim diye sormuslar, onceden calismistik bu soruya teyzemle. demis benim evlilik iznim olmicak dogum iznim olmicak çocuklar buyudu bile, ise hazir ve nazirim benden iyisini mi bulcaksiniz

Bende böyle düşündüm mülakatta bana da sorarlarsa böyle derim diyodum hep.benimde Doğum izni film sıkıntım yok.darısı başıma inşallah.

Bende böyle düşündüm mülakatta bana da sorarlarsa böyle derim diyodum hep.benimde Doğum izni film sıkıntım yok.darısı başıma inşallah.

valla ogretmenlige de yonelenilirsiniz covuk gelisimi vs aciktan okuyup, sizin artik yilmaniz cok normal. insan ne emekler veriyo ne fedakarliklar yapiyo sınava calisrken

sonra bi bakiyosun yokelle tutulur bisey

cok yasadim bunu b den ugrasirken

o yuzden son bi kez a dan deneyip birakcaktim cok sukur oldu

darisi basiniza inşallah

benle birlikte atanan bayanlar beyler vardi ikiser ucer çocuklu

Polislik kadınlar için kolay lafını kim ortaya atıyor anlamıyorum. Erkekler nasıl çalışıyorsa bizde aynen öyle çalışıyoruz. Eğitimde bile onlar ne kadar koştuysa biz o kadar koştuk. Öncelikle bunu kafanızdan silin. Doğunun en ücre illerinden birinden çoğu erkekten daha fazla çalıştım. Hemde sırtımda yelek elimde keleşle. Devlet memurluğunda hangi grupta olursanız olun eşiniz asker veya polisse her koşulda ona tabisiniz. Bir kez eşin olduğu ile tayin hakkı yine meslek içinde olabilir diğer meslek gruplarını kapsamaz. Şuan bulunduğunuz ile ancak şark sonrası gidebilirsiniz oda büyük şehirse. Ben bu mesleğe 20 yaşında başladım. 4 yıldır bu meslekteyim. Kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum. Ayrıca çocuklarınız 2 yaş ve üzerindeyse sizi her türlü gece çalıştırma hakkına sahipler. Sizi her türlü izninizden mahrum bırakma hakkına sahipler. Sahiplerde sahipler yani. Ben çalışmalıyım diyerek yapılacak bir iş değil bu. Emek ve özveri istiyor. İşiniz hayatınız olacak. İşiniz sadece bir para kazanma amacı olmayacak. Hayatınızda her ayrıntıyı mesleğinizr göre düzenleyeceksiniz. Düğün,dernek,bayram,cenaze bunları unutacaksınız. Bazen eşinizin yüzünü bile unutacaksınız.

polislik kolay bi meslek değil içinde olmayan gercekten bilemez allah butun polis asker ve eslerine kolaylık versin sabır versin..

eşim polis 8 de gitti göreve hala daha gelmedi operasyonda şuan allah bilir ne zaman gelir.3 gün hiç uyumadan calistigini biliyorum.

keşke herşey disaridan göründüğü kadar cazip olsa sizde zoruklari az cok biliyorsunuzdur ama isin icine girince daha farklı oluyor.

uzun ve yorucu çalışma saatleri, iki kez doğu gorevi, bayram özel gün denen bişey yok, tatil planları yok, hayatında bi belirsizlik , bir de o kadar insanla ugras hayatını riske at , siniri stresi vs vs sen tüm bunları yaşarken herşeyden fedakarlik yaparken emniyetin seni adam yerine koymamasi var teşkilat berbat durumda hal böyle olunca keşke diyorum keşke normal bir işi olsaydi ama yanımda olsaydı düzenim bozulmasaydı gercekten çok zor allah yardımcımız olsun.

güzel bi evliligin iki evladin var esin bulunduğunuz ilde iş güç sahibiyse hiç polisligi deneme derim başka mesleklere işlere kurslara yonelebilirsin kendi ayaklarının üstünde durma fikrin çok güzel iki cocuktan sonra bunları düşünebiliyorsan seni tebrik ediyorum Allah hakkinda hayırlısını versin

Bugün çalışma durumunu konuştuk doğu görevi yüzünden girmicem bende bu sene kpss ye

Evet mesela şu an a kadro ÖSYM kitapçığına baktım.çöktüm resmen

Cocuklarla polislik yapmak zor baska bir ise yonelin bence. Esiniz alsin size bir bankaya birlikde calisin nasil olsa Turkiye de gemisini yuruten kaptan, birsey bilmeniz gerekmiyor bankacilik hakkinda torpiliniz olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…