- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Loveangel1
tuhh ben de o bolumu dusunuyordum((
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.eşi polis olan arkadaşlarım var.zorluklarını biliyorum.allah yardımcınız olsun sizinde.ücretli öğretmenliğe başvurdum zaten.
Bölüm neydi tam olarak birde kaç puan aldınız alandan.alanda çok zor bildiğim kadarıyla.olmadı bu sene alana mı çalışsam.bıktım ders çalışmaktan.benim amirim de insafsizdi dogum sonrasi yillik iznimi parcalatmadi, beser gun alcaktim toplu kullandim
allah iyi insanlarla karsilastirsin yolunuz acik olsun sizin de
ama b den atanmak imkansiz gibi alan denemediyseniz alanda sansinizi deneyin
ben de b den atanamadigim icin alan denedim ilk seferde atandim, kurum sinavi mulakat vs zor ama en azından sansiniz oluyo
Şimdi gördüm kamu mezunu guy olduğunuzu.benim görümcem de kamu mezunu çok ta başarılı bir öğrenim hayatı var.yüksek lisans yapıyor şu an dershaneye gittiği halde kazanamadı.birde onda da alımlar çok sıkıntılı.bu yıl hiç olmadı bildiğim kadarıyla.benim amirim de insafsizdi dogum sonrasi yillik iznimi parcalatmadi, beser gun alcaktim toplu kullandim
allah iyi insanlarla karsilastirsin yolunuz acik olsun sizin de
ama b den atanmak imkansiz gibi alan denemediyseniz alanda sansinizi deneyin
ben de b den atanamadigim icin alan denedim ilk seferde atandim, kurum sinavi mulakat vs zor ama en azından sansiniz oluyo
Bölüm neydi tam olarak birde kaç puan aldınız alandan.alanda çok zor bildiğim kadarıyla.olmadı bu sene alana mı çalışsam.bıktım ders çalışmaktan.
Şimdi gördüm kamu mezunu guy olduğunuzu.benim görümcem de kamu mezunu çok ta başarılı bir öğrenim hayatı var.yüksek lisans yapıyor şu an dershaneye gittiği halde kazanamadı.birde onda da alımlar çok sıkıntılı.bu yıl hiç olmadı bildiğim kadarıyla.
Eşim destek olur.yapma yapamazsın filan demez.çalış der,dene der ama bende o istek o çalışma aşkı kalmadı sanki.umutsuzluğa düştüm iş konusunda sanki ne yapsam olmayacak gibi.size maşallah bu arada.bolum kamu benim
alan emek istiyo ama ben 2010 da kpss den 91 kusur puan aldim, hani sorularin calindigi sene. derece yaptim atanamadim. ortaöğretimdi ama o, sonra da lisans hep b den denedim olmadi
bi sene alan icin dersaneye gittim, derslerin yaridan fazlasina da girmedim
kurum sinavina girmeye hak kazaninca cok calistim ama, sonra da kurum sinavini gectim. kpss olduktan sonra bir yil surdu atamam
esin destek olcaksa alanda dene sansini, b de artik imkansiza yakin bence. emegine yazik
hele iibfnin alinmasi gereken yerler 4001 koda acildi rezalet bı şekilde b kadroda
Eşim destek olur.yapma yapamazsın filan demez.çalış der,dene der ama bende o istek o çalışma aşkı kalmadı sanki.umutsuzluğa düştüm iş konusunda sanki ne yapsam olmayacak gibi.size maşallah bu arada.
Benim çocuklarda büyüdü 3.yü mü yapsam acabateşekkür ederim darisi basiniza insallah
olmazsa da kasmayin, ben artik sinavdan yoruldum bu olmazsa yaparim cocuk otururum evde diye geziyodum. simdi de ucretsiz izinde oturuyom bebeyle evde
stres cok etkiliyo insani stres yapmamaya calisin
bence fotografcilik kursuna falan gidip fotografcilik yapabilirsiniz yasadiginiz yerde, dogum fotografciligi baya poluler oldu ihtiyac halini aldi nerdeyse
Benim çocuklarda büyüdü 3.yü mü yapsam acaba
Ay vallahi maşallah süpanallah.azmin zaferi dedikleri bu sanırım:)teyzem 2 cocugu varken aciktan on lisansa basladi
dgsye calisirken hamileydi, dgs sinavinda sancisi basladi o gece dogum yapti.
dgs puani yetti dort yila tamamladi,bebegi anneanneme birakip formasyon aldi kpssye girdi
ilk cocugu universiteye başladı o ogretmen olarak atandi, kucuk bebis de iki uc yasindaydi
yapin belki ugur getirir
tabi bunlar yogun araliksiz dort bes yil surdu ama olsun sonu guzel oldu
Ay vallahi maşallah süpanallah.azmin zaferi dedikleri bu sanırım:)
Bende böyle düşündüm mülakatta bana da sorarlarsa böyle derim diyodum hep.benimde Doğum izni film sıkıntım yok.darısı başıma inşallah.valla ya sen git 17 yasinda evlen okumicam de, sonra da 30 kusurden sonra oku atan
mulakatta da niye seni alalim diye sormuslar, onceden calismistik bu soruya teyzemle. demis benim evlilik iznim olmicak dogum iznim olmicak çocuklar buyudu bile, ise hazir ve nazirim benden iyisini mi bulcaksiniz
Bende böyle düşündüm mülakatta bana da sorarlarsa böyle derim diyodum hep.benimde Doğum izni film sıkıntım yok.darısı başıma inşallah.
Merhaba herkese.hemen konuya gireyim.bu yıl binbir umutla KPSS sınavına girdim.sınavım hiç beklediğim gibi geçmedi ve sonuçta düşük bir puan aldım.biraz kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım.2 çocuk annesiyim.kızım 8 oğlum 2 buçuk yaşında.tabiki iki çocukla sınava hazırlanmanın zorluğunu tahmin edersiniz.bölümümden merkezi atama puanları çok yüksek.benim içimde çalışma heyecanı kalmadı diyebilirim.bende düşündüm ve polisliğe başvurmaya karar verdim.en azından şansımı deneyim dedim.zaten sık sık alım oluyor ve bu ayda bi alım bekleniyor.
Birazda aile hayatımdan bahsedeyim daha iyi yorum yapabilmeniz için.Söylediğim gibi 28 yaşındayım 2 çocuğum var.Eşim bankacı(devlette) 8 yıldır çalışıyor.Müdürlüğüne 2-3 yıl kaldı.Ben evlendikten sonra hiç çalışmadım.maddi olarak bi sıkıntımız yok.2 katlı ev,eşime ait birde arabamız var.kendi işi haricinde ailesiyle ortak yaptığı işler de var oradan da gelirmiz var.Diyeceksiniz ki peki bu şartlarda neden çalışmak istiyorsun.çünkü bana göre çalışmakta bir ihtiyaç.erken evlendiğim için çocuklarım erken yaşta büydü.2 yıl sonra oğlumda anaokuluna başlayacak ve ben evde oturmak istemiyorum.ama biliyorum ki polisliğin şartları zor.yani eğitimi var Doğu görevi var.sizce bu şartlarda durum çok mu ütopik benim için.ailem çocuklar konusunda yardımcı olur yani eğitim sırasında yanıma gelirler çocuklarıma bakarlar.eşim başvurmama karışmaz.ama kazandıktan sonra cayar mı ondan da emin değilim.ülkemizin durumu ortada yarınımızın ne olacağını da bilmiyoruz garanti bi işim olsunda istiyorum.çocuklarımın geleceği için daha çok birikim yapalım istiyorum.siz benim yerimde olsanız ne yapardınız gerçekten çok mu zorlanırım.aile hayatım düzenim bozulur mu kafam çok karışık.
Evet mesela şu an a kadro ÖSYM kitapçığına baktım.çöktüm resmenvalla ogretmenlige de yonelenilirsiniz covuk gelisimi vs aciktan okuyup, sizin artik yilmaniz cok normal. insan ne emekler veriyo ne fedakarliklar yapiyo sınava calisrken
sonra bi bakiyosun yokelle tutulur bisey
cok yasadim bunu b den ugrasirken
o yuzden son bi kez a dan deneyip birakcaktim cok sukur oldu
darisi basiniza inşallah
benle birlikte atanan bayanlar beyler vardi ikiser ucer çocuklu
Polislik kadınlar için kolay lafını kim ortaya atıyor anlamıyorum. Erkekler nasıl çalışıyorsa bizde aynen öyle çalışıyoruz. Eğitimde bile onlar ne kadar koştuysa biz o kadar koştuk. Öncelikle bunu kafanızdan silin. Doğunun en ücre illerinden birinden çoğu erkekten daha fazla çalıştım. Hemde sırtımda yelek elimde keleşle. Devlet memurluğunda hangi grupta olursanız olun eşiniz asker veya polisse her koşulda ona tabisiniz. Bir kez eşin olduğu ile tayin hakkı yine meslek içinde olabilir diğer meslek gruplarını kapsamaz. Şuan bulunduğunuz ile ancak şark sonrası gidebilirsiniz oda büyük şehirse. Ben bu mesleğe 20 yaşında başladım. 4 yıldır bu meslekteyim. Kendimi 40 yaşında gibi hissediyorum. Ayrıca çocuklarınız 2 yaş ve üzerindeyse sizi her türlü gece çalıştırma hakkına sahipler. Sizi her türlü izninizden mahrum bırakma hakkına sahipler. Sahiplerde sahipler yani. Ben çalışmalıyım diyerek yapılacak bir iş değil bu. Emek ve özveri istiyor. İşiniz hayatınız olacak. İşiniz sadece bir para kazanma amacı olmayacak. Hayatınızda her ayrıntıyı mesleğinizr göre düzenleyeceksiniz. Düğün,dernek,bayram,cenaze bunları unutacaksınız. Bazen eşinizin yüzünü bile unutacaksınız.