Sizce bu meslek için geç mi kaldım zorlanır mıyım?

Ücretli öğretmenlik olursa süpper olur bence, hem rahat edersiniz hem de para kazanırsınız :) umarım gönlünüzce olur..

Ben olsam kpsssyle uğraşmam. Yüksek puan alıp atanamayan, daha düşük puanla senin önüne gecenler soru çalındı dedikodusu, torpiller vs güvenmiyorum sınav sistemine. Çalışmak istiyorsaniz başka bir yol çizemez misiniz kendinizr? Küçük gormuyorum yanlış anlamayin ama zor yani

şöyle yapsanız, 2. lise diploması alma hakkınız var..kız meslek lisesine kaydolup, 2.5 yılda açıktan okuyorsunuz...hatta lisede aldığınız ortak derslere girmiyorsunuz...okul öncesi diplomanız oluyor...2.ci seçenek ise, halk eğitim çocuk gelişimi kursları var...onlardan mezun olup, çeşitli kurumlarda çalışabiliyorsunuz...3. seçenek olarakda, maddi durumunuz varsa, kreş açabilirsiniz...ayrıca kosgep kredi de veriyor...

Kusura bakmayin da sirf isim olsun deyip de polis olana ilk kez rastliyorum

Polislik toplumun en onemli ve en zor mesleklerindendir , belinizde silah tasiyacaksiniz , yeri gelecek o silahi cekeceksiniz , yeri gelecek ates edip bir insani vuracaksiniz , hirsiz pesinde kosacaksiniz , uyusturucu saticilari vs vs

Gercekten ideali bu meslek olan , iyiyi koruyup kotuyle mucadele etmeyi kendine amac edinen herkese saygi duyar desteklerim ama 2 kucuk cocuklu bir kadinin sadece isim olsun deyip cocuklarini birakip polislik yapmasini anlayamam

Yaş konusunda emin değilim.
Üst sınırı hatırlamıyorum.
Ama 2 çocukla kpss çalışamadın, ee bu işin nöbeti, stresi, yorgunluğu?

Ücretli öğretmenlik olursa süpper olur bence, hem rahat edersiniz hem de para kazanırsınız :) umarım gönlünüzce olur..
Çok istiyorum aslında.evime çok yakın bir meslek lisesi var muhasebe gurubu öğretmenliği yazdım.haftaya belli olur.aslında benim en çok istediğim meslek öğretmenlikti ama kısmet olmadı.

Evet haklısınız çok zor.2014 te 80 puan aldım atanamadım.o zaman da sadece kızım vardı.şimdi bide iki çocukla sistemli çalışamıyorum.evin bütün sorumluluğu bende.ihtiyacım olmadığı halde stres oluyorum işe giremedim diye.çünkü kendimi işe yaramaz hissediyorum.

sark donusu zorunlu tercih var ankara istanbul gaziantep.
mesela marmara varsa listede tercih disi istanbula veriyodu eskiden, simdi bu uc ilden birini secmek zorunlu.

ayrica ankara yazdigi halde ankaraya verilmeyip istanbula tayini cikarilanlar var bu yil

doguya giden bi arkadas bir aydan fazla kiralik ev aradi bulamadi. ikinci sark gibi bi durum da var.

yani 28 yasindayim korelmeyim diye polis olunmaz, emniyet kendi icinde adil bi kurum degil. esim polis, ilin emniyet muduru ilcedeki mudure kizdi diye 12 24 calistilar gereksiz yere bir yildan fazla ustelik

mesela bayram izni diye bisey yok, verirlerse yillik izin alip butun bayrami evde gecirenler var.

temmuza tatile gitmek istiyosunuz hersey hazir mesela. izinler kapandi diyolar gidemiyosunuz

yıllik izinleri yanan cok polis var ve istisnai bi durum degil yani

kamu mezunuyum evlendikten sonra atandim guyum

kpss olmasaydi da ucretli ogretmenlik ya da muhasebe düşünürdüm

tavsiyem gaza gelerek yazmayin, polis olup memnun olan kadar aglayan da var. cidden isim olsun diye yapilcak bi mesle
meslek degil

2.lise hakkını duymamıştım.ama dediğim gibi hepsinin ucu KPSS denen illet sınava çıkıyor.şimdi öğretmenlikte de mülakat var..oda eşittir torpil zaten.okul öncesinin puanları da çok çok yükseldi.işe girmek gerçekten çok zorlaştı.

Şu an emin olun herkes bu durumda.yoksa çoğu öğretmen mühendis vs güzel meslekleri olan insanlar polis olmak için uğraşmazdı.ama şundan emin olabilirsiniz eğer ki bu mesleği yapmaya başlarsam her konuda hakkını vererek yaparım.

benim size yazdıklarımla, özel kurumlarda ve resmi yerlerde sınavsız alımlar oluyor...

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.eşi polis olan arkadaşlarım var.zorluklarını biliyorum.allah yardımcınız olsun sizinde.ücretli öğretmenliğe başvurdum zaten.

Hayat tarzınıza daha uygun bir meslek seçmeyi düşünseniz?
Devlet olmak zorunda degil.
Şu zamanda iş kurmak riskli olabilir ama bulunduğunuz ile göre, ihtiyaç ne var nokta atışı yaparsanız avantajlı bile olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…