• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu kanama nedir? Benzer durumlar yasayan varmi?

Chocalete

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
1.107
2.351
333
Herkese selam, bu ay ovulasyonla 6 Agustosta pik yakaladım. Oncesinde ve sonrasinda degerlendirdik. Bugün bir lekelenmem oldu? kirmizi bir lekelenme. Kendimi dinlemiyorum hamilelik belirtileri uzerine ama bu yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz herhalde diye düşünüyorum. Yerlesme kanamasini sizler kacinci gunde gördünüz? Ayrica yumurtalik kistim var. Yumurtalik kisti varken hamile kalan varmi? Doktorum suan kiste dokunmayalim dogum yaparsan o esnada alinir demisti. Tecrube ve bilgileriniz icin tesekkurler.

Büyük ihtimal kist kaynaklı lekelenme yaşadın. Doktorun doğrusunu bilir doğum yapan çok kişi var ama çoğu da gebeliğe engel önce onu halletmeye çalış. Yerleşme kanaması adet dönemi oluyor bu arada.

Once onu halletmem cok riskli. Yumurtaligimda kist oldugu icin doğum oncesi riskli demisto doktor. Umarim hayirlisi olur

Herkese selam, bu ay ovulasyonla 6 Agustosta pik yakaladım. Oncesinde ve sonrasinda degerlendirdik. Bugün bir lekelenmem oldu? kirmizi bir lekelenme. Kendimi dinlemiyorum hamilelik belirtileri uzerine ama bu yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz herhalde diye düşünüyorum. Yerlesme kanamasini sizler kacinci gunde gördünüz? Ayrica yumurtalik kistim var. Yumurtalik kisti varken hamile kalan varmi? Doktorum suan kiste dokunmayalim dogum yaparsan o esnada alinir demisti. Tecrube ve bilgileriniz icin tesekkurler.
Ben adete 5 gun kala yasamıstım canım .

Back