- 23 Şubat 2018
- 335
- 209
- 103
- 33
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
Kahve Siyahın uyumu olmamış.. üstteki mesajı es geçin silmedim yazmışım size degilEki Görüntüle 2120583 Boyunuz biraz uzun ve fiziğiniz güzelse ben alttaki elbiseyi giymiştim bir yakınımın düğününde en az 15 kişiden iltifat almıştım o gün. Puanede 300 küsürdü fiyatı daha uygun ama bu modelde elbiseler kullanabilirsiniz. Bu kumaş da çok moda bu sene üstelik.
Ben tesettürlü değilim ama bu tarz abiyeleri seviyorum.
Mesela secim yapmak için 5 tane elbise seçiyorsun, 5 ücret ödüyorsun?Tabi tabi ki gidip deneyip almak en güzeli ama iki çocukla mağazada rahat rahat kıyafet denemek lüks benim için :) beğendiğim modelleri getirtip deniyorum hangileri olursa alıyorum, olmayanı iade ediyorum, geri ödemede de sıkıntı yaşamadığım için bana büyük kolaylık oluyor.
Normalde abartı değil ama şekli kaftan gibi ve rengi kırmızı. Kınada gelinden başka kimse kırmızı, düğünde gelinden başka kimse beyaz giymemeli.merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Evet. Hangisi olursa onu alıyorum diğerleri iadeMesela secim yapmak için 5 tane elbise seçiyorsun, 5 ücret ödüyorsun?
İyiymiş oda :) konu sahibi deneyebilir.. Ama yine de allı pullu parçalar için o siteler pahalı olabilir. Anladıgım kadarıyla o biraz parlasın istiyor :)Evet. Hangisi olursa onu alıyorum diğerleri iade
Alttaki kumaş da siyah aslında fotoğrafta böyle çıkmış siyah + gri parıltılı iplikle yapılmış kendi fotolarıma bakınca daha net hatırladımnGöbek varsa nasıl desem omuzdan kalcaya kadar inen sanki şal ortmusun gibi duran fazladan örtülü elbiseler var gizleme amacli
Kahve Siyahın uyumu olmamış.. üstteki mesajı es geçin silmedim yazmışım size degil
Anladim kahve siyah mat Durmuş fotoda ikiside koyu renk olunca genç işi olmuyor pek ondan dedimAlttaki kumaş da siyah aslında fotoğrafta böyle çıkmış siyah + gri parıltılı iplikle yapılmış kendi fotolarıma bakınca daha net hatırladımn
Arkadaşınız Suriyeli mi?merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?