- 18 Şubat 2025
- 72
- 12
- 3
- Konu Sahibi yesilimtraak
Merhaba hanımlar. 2.5 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra eşimin bana karşı ilgisinin bittiğini düşünmeye başladım. Artık eskisi gibi değil. Bunu da bazı durumlardan anlıyorum zaten. Mesela 2 gündür hastayım. Bugün sabah bebeğimi emzirirken maske takmıştım. Eşimde yanımda uzanmıştı. Boğazım kuruduğundan yanmaya ve acımaya başladı ben de ard arda gözyaşlarım akar şekilde öksürüyorum. Öksür öksür geçmiyordu. Bana bakıyor sadece ve dediği tey şey hım öksürük mü başladı. İnsan iyi misin der bebeği alır, biraz kendime geliyim diye böyle öküzün trene baktığı gibi bakıyor sonra kafasını çeviriyor. Yani bilmiyorum bana çok düşüncesiz ve umursamaz geldi. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ondan bir şey istediğim zaman bile sadece ben diyorum diye ya da bebek için yapıyor gibi geliyor. Eskisi gibi değiliz sanki şakalar, gülmeler falan, iletişim bile yok doğru dürüst. İçimi dökmek istedim buraya. Sizce bu şeyler normal mi. Bana nedense normal gelmiyor. Normal değilsr de ne yapmalıyım?
Şunu da eklemek istiyorum. Maç izlemeyi seviyor. Bu benim hobim izleyecğsim diyor. Ve neredeyse haftada 3 4 gün izliyor. O esnada bebekle ilgilenmiyor hiç. Ben de açıyım bir film o zaman bebeği bırakıyım böyle ne yaparsın acaba diyorum. Bir şey söyleyemiyor. Sanki bir tek ona geçerli her şey. İnsan biraz düşünceli olur. Bunu bekliyorum ama çok bekliyorum ya gerçekten. Bir şeyleri kafamda netleştirdim ya ben zaten
Şunu da eklemek istiyorum. Maç izlemeyi seviyor. Bu benim hobim izleyecğsim diyor. Ve neredeyse haftada 3 4 gün izliyor. O esnada bebekle ilgilenmiyor hiç. Ben de açıyım bir film o zaman bebeği bırakıyım böyle ne yaparsın acaba diyorum. Bir şey söyleyemiyor. Sanki bir tek ona geçerli her şey. İnsan biraz düşünceli olur. Bunu bekliyorum ama çok bekliyorum ya gerçekten. Bir şeyleri kafamda netleştirdim ya ben zaten
Son düzenleme: