- 21 Ağustos 2015
- 31.516
- 95.458
- 37
Yurtdısına kolay yoldan cıkayım diyor damat muhtemelen.Normal değil tabiki.Öncelikle herkese merhaba. Konu benimle alakali degil bunu belirtmek isterim. Mesele su ki, bir yakin arkadasimin Türkiye‘den kismeti cikti. Kismeti cikti derken, Istanbul‘da yasayan teyzesi iyi ve efendi birini taniyormus ve arkadasim onun sayesinde o cocukla tanisti. Bu arada Arkadasim Isvicre’de yasiyor.. Neyse iste bunlar whatsapp üzeri sohbet ettiler, daha bulusmadan etmeden cocugun ailesi tutturdu biz söz yapalim, daha ortada fol yok yumurta yok siz düsünün yani. Kiz sanki kacacakmis gibi herseyi apar topar haletmek istediler. Benim icime süphe dogdu hic normal gelmedi bu durum, arkadasim da cok saf ve iyi niyetlidir. Arkadasimin rahatsiz oldugu bazi konular var fakat gecistirip duruyor, bazi seyleri kabullenmek istemiyor.
Sizce bu durum normal mi allah askina? Bu durumdan süphelenen bi tek benim
Ya adamda bi sıkıntı var, ya isviçre bürümüş gözlerini, ya da aşırı aşırı dindar (ki bu da bizi yine ilk maddeye götürüyo). Ama bence isviçreyi duyduktan sonra gözü başka sey görmemiş utanmasa yapabilse gıyabında nikah kıyacak kdkdkdÖncelikle herkese merhaba. Konu benimle alakali degil bunu belirtmek isterim. Mesele su ki, bir yakin arkadasimin Türkiye‘den kismeti cikti. Kismeti cikti derken, Istanbul‘da yasayan teyzesi iyi ve efendi birini taniyormus ve arkadasim onun sayesinde o cocukla tanisti. Bu arada Arkadasim Isvicre’de yasiyor.. Neyse iste bunlar whatsapp üzeri sohbet ettiler, daha bulusmadan etmeden cocugun ailesi tutturdu biz söz yapalim, daha ortada fol yok yumurta yok siz düsünün yani. Kiz sanki kacacakmis gibi herseyi apar topar haletmek istediler. Benim icime süphe dogdu hic normal gelmedi bu durum, arkadasim da cok saf ve iyi niyetlidir. Arkadasimin rahatsiz oldugu bazi konular var fakat gecistirip duruyor, bazi seyleri kabullenmek istemiyor.
Din dolayısıyla oranin yerlisiyle ilgilenmiyorlarAman yaaa bu yurt dışında yaşayan bazı Türklerin vizyonsuzlugu da beni öldürecekİsviçre gibi bir ülkedesin bul kendine göre sarışın mavi gözlü cillop gibi bir İsviçreli. Kalkıp tr den gorucu usulü Allahın kirosuyla iliski düşünüyor.
Valla turkiyeden ithal damadın da her yönüyle inançlı dört dörtlük mumin olacağının garantisi var mı? Adam Müslüman değildir ama vicdanlı, ahlaklı, iyi karakterlidir bunlar önemli değil mi? Dediğim gibi vizyon meselesi, bakış açısı...Din dolayısıyla oranin yerlisiyle ilgilenmiyorlar
Bu gözlemim sadece içinde kendi yargım yokValla turkiyeden ithal damadın da her yönüyle inançlı dört dörtlük mumin olacağının garantisi var mı? Adam Müslüman değildir ama vicdanlı, ahlaklı, iyi karakterlidir bunlar önemli değil mi? Dediğim gibi vizyon meselesi, bakış açısı...
Net yurtdışına gelmeye çalışıyorÖncelikle herkese merhaba. Konu benimle alakali degil bunu belirtmek isterim. Mesele su ki, bir yakin arkadasimin Türkiye‘den kismeti cikti. Kismeti cikti derken, Istanbul‘da yasayan teyzesi iyi ve efendi birini taniyormus ve arkadasim onun sayesinde o cocukla tanisti. Bu arada Arkadasim Isvicre’de yasiyor.. Neyse iste bunlar whatsapp üzeri sohbet ettiler, daha bulusmadan etmeden cocugun ailesi tutturdu biz söz yapalim, daha ortada fol yok yumurta yok siz düsünün yani. Kiz sanki kacacakmis gibi herseyi apar topar haletmek istediler. Benim icime süphe dogdu hic normal gelmedi bu durum, arkadasim da cok saf ve iyi niyetlidir. Arkadasimin rahatsiz oldugu bazi konular var fakat gecistirip duruyor, bazi seyleri kabullenmek istemiyor.
Vatandaşlık kokuları geldi burnumaÖncelikle herkese merhaba. Konu benimle alakali degil bunu belirtmek isterim. Mesele su ki, bir yakin arkadasimin Türkiye‘den kismeti cikti. Kismeti cikti derken, Istanbul‘da yasayan teyzesi iyi ve efendi birini taniyormus ve arkadasim onun sayesinde o cocukla tanisti. Bu arada Arkadasim Isvicre’de yasiyor.. Neyse iste bunlar whatsapp üzeri sohbet ettiler, daha bulusmadan etmeden cocugun ailesi tutturdu biz söz yapalim, daha ortada fol yok yumurta yok siz düsünün yani. Kiz sanki kacacakmis gibi herseyi apar topar haletmek istediler. Benim icime süphe dogdu hic normal gelmedi bu durum, arkadasim da cok saf ve iyi niyetlidir. Arkadasimin rahatsiz oldugu bazi konular var fakat gecistirip duruyor, bazi seyleri kabullenmek istemiyor.
Yurtdışına gitmek için arkadaşınızı kullanacak apaçık bir durum. Yıllar önce kuzenim Amerika'ya yerleşmişti o kadar çok talibi çıktı ki vatandaşlık aldıktan sonra. Bir anda herkes ne hikmetse onunla evlenmek istiyordu. Allah'tan aklı başındaydı da o fırsatçılardan biri ile evlenmedi. Arkadaşınıza çok yazık olur evlenirseÖncelikle herkese merhaba. Konu benimle alakali degil bunu belirtmek isterim. Mesele su ki, bir yakin arkadasimin Türkiye‘den kismeti cikti. Kismeti cikti derken, Istanbul‘da yasayan teyzesi iyi ve efendi birini taniyormus ve arkadasim onun sayesinde o cocukla tanisti. Bu arada Arkadasim Isvicre’de yasiyor.. Neyse iste bunlar whatsapp üzeri sohbet ettiler, daha bulusmadan etmeden cocugun ailesi tutturdu biz söz yapalim, daha ortada fol yok yumurta yok siz düsünün yani. Kiz sanki kacacakmis gibi herseyi apar topar haletmek istediler. Benim icime süphe dogdu hic normal gelmedi bu durum, arkadasim da cok saf ve iyi niyetlidir. Arkadasimin rahatsiz oldugu bazi konular var fakat gecistirip duruyor, bazi seyleri kabullenmek istemiyor.
Bende dedim fakat cocuk güya yurtdisina gitmek istemiyormus