Sizce bu durum normal mi?

Yurtdısına kolay yoldan cıkayım diyor damat muhtemelen.Normal değil tabiki.

Ya adamda bi sıkıntı var, ya isviçre bürümüş gözlerini, ya da aşırı aşırı dindar (ki bu da bizi yine ilk maddeye götürüyo). Ama bence isviçreyi duyduktan sonra gözü başka sey görmemiş utanmasa yapabilse gıyabında nikah kıyacak kdkdkd

Din dolayısıyla oranin yerlisiyle ilgilenmiyorlar

İnsanları kinayamiyorum herkes kaçmak istiyor..a

Din dolayısıyla oranin yerlisiyle ilgilenmiyorlar
Valla turkiyeden ithal damadın da her yönüyle inançlı dört dörtlük mumin olacağının garantisi var mı? Adam Müslüman değildir ama vicdanlı, ahlaklı, iyi karakterlidir bunlar önemli değil mi? Dediğim gibi vizyon meselesi, bakış açısı...

Bu gözlemim sadece içinde kendi yargım yok

Net yurtdışına gelmeye çalışıyor

Aklıma ilk gelen yurtdışında yaşamak için bu kadar acele etmesi geldi. İnsanlar Tc kaçmak için sahte evlilik bile yapıyorlar

Kız arkadaşınızla beni tanıştırsanız ben de hemen söz, nişan yapalım derim şu an Beyimiz Avrupaya kapak atmak için acele ediyor belli. Onun açısından bir şey diyemiyorum çünkü başka ümidi kalmadı insanların. Ama kız arkadaşınız ya çok temkinli olsun ya da baştan bitirsin. Bir de kendi çevresi falan yok mu? Neden uzaklardan biriyle tanışmaya çalışıyor?

Vatandaşlık kokuları geldi burnuma Çocuğun niyeti çok belli bence.

Yurtdışına gitmek için arkadaşınızı kullanacak apaçık bir durum. Yıllar önce kuzenim Amerika'ya yerleşmişti o kadar çok talibi çıktı ki vatandaşlık aldıktan sonra. Bir anda herkes ne hikmetse onunla evlenmek istiyordu. Allah'tan aklı başındaydı da o fırsatçılardan biri ile evlenmedi. Arkadaşınıza çok yazık olur evlenirse

Yani yani bu İsviçre normal bir AB ülkesi de değil, o kadar temiz, güzel, şahane bir yer ki şaka gibi. Hava temiz, su temiz, yiyecek içecek bol tatları çok güzel, herkes çok güzel giyimli, evler çok güzel, Alpler mis gibi, dağda kayak var gölde yüzme var, hayat süper üst kalite. Almanya yanında varoş kalıyor, Almanı Hollandalısı şusu busu bu İsviçrelilerin yanında köyden gelen Kezban filmindeki üstü başı perişan Hülya Koçyiğit gibi kalıyor
Her gitttiğimde gözüm gönlüm açılıyor, sokakta güzel giyimli insanlar, yemeğe gidiyorum taze balığı salatası makarnası şarabı, herkes çok kibar her şey çok güzel...sonra Almanyaya dönüp bu varoşa nerden düştüm diyorum varsa yoksa demouz ve patates berbatBu ülke dünyanın incisi bence. Kızın boyle bir yerden gelip, para avcısı bir kekoyu beğenmesi de acaip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…