Diş hekimime dolgu yaptırırken dişlerim için ne yapabilirim dediğimde direkt tel demişti , lamine olur mu diye sorduğumda resmen ağzıma tıkadı hayır tel dedi çok detaylı bir konuşma olmadı ama benim hala umudum var belki bir gülüş dizayn merkezi daha olumlu bir cevap verebilir . Ve bir sorunda şu bir dişim geride ve gerideki dişimin yanındaki köpek dişi de biraz çıkık onun için ne yapabilabilir bilmiyorumSizce bu iki diş sökülüp implant yapılabilabilir mi ? Genellikle diş eksikliğinde kullanıyor yöntem ama ...
kesinlikle sağlam dişini çektirme.sağlam diş çekilip estetik yaptırılır mı yahu.ben 31 yaşındayım 2,5 yıldır ortodonti tedavisi görüyorum.hemde işin sonunda daha bir sürü işlem var eksik dişlerim yapılcak pembe estetik olacak.ve benim doktorum ön tarafa kesinlikle implant önermiyor
Oncelikle disleriniz cok saglikli gorunuyorlar. Lamineyle dis yuzeyinizde kayip yaratmayin derim. Ortodontik tedavi sadece dislerinizin konumlarını duzeltmekle kalmaz kemik yapinizi da düzgün hale getirir. Evet ortodontik tedavi sabir gerektirir ama sonucunda hem kendi saglikli dislerinizi korumuş olursunuz hem de gülüş dizayniniz tamamlanmis olur. Lamine yaptirarak zaman açısından kolaya kacmayin derim :) gecmis olsunMerhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...
+
ve en kötüsü buraya koymaya bile çekiniyorum
Yardımlarınızı bekliyorum...
dişlerin ne kadar da güzel.boşuna yaptırma derim bencemerhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...
+
yardımlarınızı bekliyorum...
git yaptır laminayıda gör. 18yaşında hayatınınen büyük yanlışını yap. kaldırabilirsen
Merhaba.
Ben dis teli kullaniyorum. Seffaf olanlardan.
cok memnunum.
Ve 30 yasindayim:))
Senin dislerin cok yamuk degiller.
Cok kisa surede tel ile duzelir gibi gorunuyor.
Lamine de biraz dis yuzeyini duzelttiklerini duymustum.
Bence dis onemli.yapisini bozmadan care bulmani tavsiye ederim....
Valla korkunc bisey goremiyorum.sen takmisin disine.simdi her teknoloji var dis icin doktor sana uygununu soyler.tel takan kizlar cok karizmatik bence kotu bisey deyilMerhaba dişlerim konusunda çok dertliyim . Sol profilimi insanlara dönmek istemiyorum, fotoğraflarımda hep sağ profilimi kullanıyorum gülerken ister istemez elim ağzıma gidiyor. 18 yaşındayım ve tel takmak istemiyorum . Daha önce çarpık diş tedavisi için lamine kullanmış arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum var benimkine benzer ya da daha kötü olupta lamineden olumlu sonuç alan var mı ? Dişlerimin bir kaç açıdan fotoğrafı...
+
Yardımlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?