Rüya Yorumları Sizce Bu Bir Öncü Haber Veren Rüya Olabilir mi ?

dasda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
14
0
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Yaklaşık 8 ay önce biten ilişkimdeki sevgilimle beraber.

Rüyasında bir kafede oturuyormuşuz ve kendisi bizi dışarıdan izliyormuş. Masada 3 kişi oturuyormuşuz. Eski sevgilim ben ve tanımadığım bir esmer erkek varmış. Bu esmer erkek bizim buluşmamızı sağlamış. Birşeyleri konuştuktan sonra eski sevgilim bana ben yaptım sen etme gibi cümleler sarfederek bana sarılmış ve ağlamaya başlamış. Aynı rüyanın içerisinde aradan birkaç gün geçtikten sonra bizi yolda yürürken arkadaşım eski sevgilimle kolkola geziyormuşuz. Bana sormuş hayrola diye bende böyle olması gerekiyordu oldu demişim.

Arkadaşımla eski sevgilim hakkında baya uzun bir süredir ne konuştum nede bir paylaşımda bulundum. Yani onu etkileme şansım yok. Ama bu anlattıklarıda benim kafamı karıştırdı. Onunla görüşmek istiyorum ama bundan ne arkadaşımın nede onun haberi var kendi kendime bir düşünce bu. Bu rüya hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.

Oncu ruya olabilir.. ozellikle baska birinin gormesi daha etkili. En azindan bilinc altinda kalan birsey degil, kaldiki ustunden bi sure gectigini soyluyosum. Ama arabulucu filan varsa ruyada bunu tek basina yapamiyor demektir.. belkide senin sevgiline ulasman gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…