- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi zehroskrmn
-
Merhaba kızlar yumurtalama dönemimi uygulama ile takip ettim ve tarihleri dikkate alarak uyguladım. Şuan reglime 4 gün var geceleri ayaklarımın altı aşırı derece yanıyor ağzımda metalik değişik tat oluyor kasık ağrım ve şişliğim var bugünde bel ağrım başladı reglim düzenlidir 28 günde bir mutlaka olurum . Bilmiyorum neden böyle oldu daha 4 gün var bi kaç gün önce akıntılar vardı ama beyazdı koyu kahve kırmızı bi akıntı yaşamadım . Umudum yok
Ay inşallah uff testte yapmak istemiyorum daha önce yaptım üzülüyorum sonra belki regl olurumAğızda metal tadı hamilelikte olur insAllah öyledirerken gebelik testi yapın isterseniz
Ay inşallah uff testte yapmak istemiyorum daha önce yaptım üzülüyorum sonra belki regl olurum
Amin Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ileKuzum herşeyin hayırlısı rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder içinde bizlere de ,yapmaktan korkuyorsan adetin gecmesini bekle
Amin inşallah dua edinVarsa 4 gün kala bile silik te olsa çıkıyor. Hakkınızda hayırlısı.
Sonuc nedir?benim de agzimda degisik bi tat var antibiyotuk kulllanmissim gibiBelim çok ağrıyor birde sağ kasık tarafım galiba regli belirtileri bunlar :)
HamişimSonuc nedir?benim de agzimda degisik bi tat var antibiyotuk kulllanmissim gibi
Hamilemisiniiz ?Hamişimbaşka belirti var mı sende bende belirti çok gerçi kişiden kişiye değişir belirtiler test yap
Ayy cok guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dudagimda ucuk çıktı. Karnimda surekli bi gaz var ara batiyor gibi. Cok acikmiyorim ama midem kaziniyor gibiHamişimbaşka belirti var mı sende bende belirti çok gerçi kişiden kişiye değişir belirtiler test yap
Regli gecikti mi peki test yapsaydınız keşkeAyy cok guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dudagimda ucuk çıktı. Karnimda surekli bi gaz var ara batiyor gibi. Cok acikmiyorim ama midem kaziniyor gibi
EvetHamilemisiniiz ?
Tebrik ederimmmmmEvetreglime 4gün kala öğrendim
Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar yumurtalama dönemimi uygulama ile takip ettim ve tarihleri dikkate alarak uyguladım. Şuan reglime 4 gün var geceleri ayaklarımın altı aşırı derece yanıyor ağzımda metalik değişik tat oluyor kasık ağrım ve şişliğim var bugünde bel ağrım başladı reglim düzenlidir 28 günde bir mutlaka olurum . Bilmiyorum neden böyle oldu daha 4 gün var bi kaç gün önce akıntılar vardı ama beyazdı koyu kahve kırmızı bi akıntı yaşamadım . Umudum yok
Çok teşekkür ederimTebrik ederimmmmm
Allah razı olsun . Ben 4 gün kala ağrılarımdan dolayı merak edip test taptım önce inanamadım sonra kan testi falan daha doktora gitmedim pzt gideceğim adet günüm bugün olmadım geçecek demek ki böyle . Belirtiler şöyle beyaz akıntı göğsüm biraz şişti karnımda gaz ve şişkinlik oldu sağ kasığım 1 haftadır ağrıyor ve belime kadar vuruyor bazen de iğne batar gibi oluyor çok tuhaf bi ağrı aşırı halsizlik de oldu vende sanırım vitamin eksikliği var bende . Mide bulantısı falan olmadı ama iştahım kesildi biraz zorla yiyorum herşey pzt belli olur inşallah siz de gebesinizdir Rabbim nasip etsin ama rahat olun içinizi ferah tutun olur muÖncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsinkonunuzu okuduğumda biraz kendimden bir şeyler gördüm benim de adetime sekiz gün var iki gündür sağ kasığımda bir ağrı gibi ılık ılık gelen ve orada olan bi agrı hissediyorum oda belime vuruyor. Bir de akıntı görüyorum iç çamaşırımda afedersiniz ama şeffaf akışkan şekilde. Ben de siz gibi test edip üzülmek istemiyorum adetimin gelmesini bekliyorum bir tarafım umut dolu bir tarafım hayır olmaz diyor sizdeki akıntı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?