Doğuma Hazırlık Sizce bu 2 [oglum icin] isimlerinden hangisi da güzel

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melek194

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
1
0
1
34
Arkadaslar Benim ilk Cocugum dogacak ve Aklimda 2 Isim var ama hangisi koysam bilmiyorum.

Cebrail
Derya

Bu 2 isimleri severim ama sizin icin hangisi da güzel?

Erkeğe derya olur mu ki
Cebrail....bilemedim...pek beğenmedim seçimlerinizi

CEBRAİL ÇOK KABAA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM DERYADA KIZ İSMİ ERKEĞE YAKIŞMAZ BENCE BAŞKA Bİ İSİM DÜŞÜNMELİSİNİZ

Bence vaktiniz varsa daha güzel isimler düşünmelisiniz

İsimleri gorunce tuylerim urperdi . saka yapiyorsunuz insallah. Cocuga da yazik ya siz oyle istediniz diye omru boyunca sevmeyecegi isimlere mahkum ediyorsunuz

Derya daha cok kiz ismine uygun. Diger ismi din adamlarina sorun bence sakincasi var mi yok mu.

derya kız çocuğuna daha çok yakışıyor.illaki benzer isterseniz deniz koyabilirsiniz mesala.
cebrail yerinede yusuf ömer ali gibi isimler koysanız daha iyi olur sanki.

Bence dini isimde koymayin cunku agzinizdan cikan kotu bi.cumlede anmis olacaksınız ve günah yani. Cebrail cok agir bi isim.derya da kiz ismidir genel olarak oyle kullanılır. Ismin karakteri de etkiledigini goz onune alarak tercih yapınız derim.

Derya bildigin kiz ismi gibi duruyor..
Cebrail ismini bir kez daha dusunun derim.. Cocugunuzun psikolojisini v.s..
Deniz ismini onerebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…