sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

lütfen yapmayın buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. evlilik bir insanla hayat birleştirmek demektir şu an ailenize dayanamıyorsanız böyle bir adama her gün dayanıp sevgi ile yaklaşabilecek misiniz? ki zaten sevmiyormuşsunuz, yani yaptığı her şey size itici gelecek ve katlanamayacaksınız... korkunç bir hayata kapı açmak olur bu, böyle ciddi kararları başka şeylerden etkilenerek almayın:KK43:

lütfen yapmayın buna yağmurdan kaçarken doluya tutulmak denir. evlilik bir insanla hayat birleştirmek demektir şu an ailenize dayanamıyorsanız böyle bir adama her gün dayanıp sevgi ile yaklaşabilecek misiniz? ki zaten sevmiyormuşsunuz, yani yaptığı her şey size itici gelecek ve katlanamayacaksınız... korkunç bir hayata kapı açmak olur bu, böyle ciddi kararları başka şeylerden etkilenerek almayın:KK43:
haklisiniz asıl sorun sevgimin tükenmesi hic bir şey hissetmiyorum onca yasanilandan sonra konu hep paraya yada başka rahat siz olacağım şeylere geliyor bende bunu istemiyorum

ben evet anlatsam kesin sen yalan soyledigin için ben seni terkediyorum diyecek paran olmadığı için değil
Zengin olmadığını öğrendiğinde terkederse aman bırakma, yapış, ömür boyu bakarım de, çalıştırmam de, olur mu? Al bunu sen, anca sen çekersin, al ki kimsenin başına bela etme.

Zengin olmadığını nasılsa öğrenip basacak tekmeyi. Ben kime diyorsam. Yaşa gör.

Zengin olmadığını öğrendiğinde terkederse aman bırakma, yapış, ömür boyu bakarım de, çalıştırmam de, olur mu? Al bunu sen, anca sen çekersin, al ki kimsenin başına bela etme.
hayir tabikide asla boyle yapmam ama doğruları demedende evlenmek olmaz. kaçalım diyor ailem vermediği için ona eğer kotu niyetim olsa kaçarım para dersindeyse sizce neden kaçalım derki insan

ben hayir sadece emin olmak istiyorum beni seviyor mu diye çünkü aklımı karıştırıyor sevmesem niye bunca yıl durayım diyor.sevse bunları yapmaz diyorum. iste benim hataların yüzünden mi acaba bunları çekiyorum ben bilmiyorum

Her mesajda aynı şeyi yazmışsın, Ee sen de onu sevmiyosun ama 7 yıldır berabersin, adam en azından para falan alıyomus senden, senin çıkarın ne?

Her mesajda aynı şeyi yazmışsın, Ee sen de onu sevmiyosun ama 7 yıldır berabersin, adam en azından para falan alıyomus senden, senin çıkarın ne?
benim çıkarım yalnızlık. cok yalniz biriyim ben sadece sevilmek istiyorum pişman olurum belki acaba benim kuruntularım mi diyorum

benim çıkarım yalnızlık. cok yalniz biriyim ben sadece sevilmek istiyorum pişman olurum belki acaba benim kuruntularım mi diyorum
Sevmek sevilmek elbette çok güzel. Fakat sizin ilişkiniz temelden yanlış yalan üzerine kurulmuş.bak guzel kardeşim farkındasın da bir çok şeyin.tek yapman gereken ayrılıp yoluna bakmak.inanin evlilik öyle birşey değil sevgi güven saygı temel taşıdır evliliğin.ee bunlar yok sizde.yine üzülen siz olursunuz.kendinize sayginiz olsun

cnm bak ukuyunca dayanamadım yazdım. Sakın o kan emici sülüğe para yedirme.Git estetik ol doğru düzgün birini bul.Bırak şu iblisi.Piskil herif ya sinir oldum. Takıntı yaptıysan online terapi al.

Sevgi de görmüyorsun ki. Insan sevdiğine kavuşmak için didinir, para biriktirir. Seninki olan parasını da kumarda yemiş. Çok çaresiz kalınır, sağlık problemi olur borç alınır ama yine de doğru düzgün bir adam sevgilisinden (ki çalışmıyormuşsun da) borç alacak duruma düşürmez kendini.

X