sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

Çılgınlık yapma, kaçış için evlenilmez, bir çileden öbürüne koşmuş olursun. İşe gir çalış evini ayır. 18 yaşından sonra kimse seni o evde tutamaz. Bu adam şu an sana defolu diyebilecek kadar sevgisiz, aynı evde yaşayonca iyi mi olacak zannediyorsun, hele bir de aslında paran olmadığını anşayonca işkence edecek sana

zaten benden önceki sevgilisi cok zenginmiş ailesi parayı dert etmeyin demis o da aldatildigu için reddetmiş. bende iyi olduğum için benle birlikteymis
Hı hıııı kesin öyledir. Sen o masalı bir de kurttan dinle. Bu asalağı kapının önüne koymuşlardır kesin. O da sana poz yapıyo
, '' Ne kadar gururlu bir erkek.'' de diye. 😁🤣🤣🤣🤣🤣

Çok mu umut veriyorsun acaba canım fazlasından değer verdiysen gt.ü kalkmıştır ondan ayrılmayacağını düşünüyor ciddiye almaması da bu verilen değerden
aynen oyoe sen bensiz yapamazsın ki diyor. ayrılmayacagima o akadar kesin bakiyorki. evet çok emek verdim doğru çamaşırını temizliğini yaptim borçlar verdim surekli aradım vs

Çılgınlık yapma, kaçış için evlenilmez, bir çileden öbürüne koşmuş olursun. İşe gir çalış evini ayır. 18 yaşından sonra kimse seni o evde tutamaz. Bu adam şu an sana defolu diyebilecek kadar sevgisiz, aynı evde yaşayonca iyi mi olacak zannediyorsun, hele bir de aslında paran olmadığını anşayonca işkence edecek sana
doğru elinden sonunda anlayacak o zaman dahada değişecek belki. çürük mal lafını vurdum yuzune saka yaptım falan filan dedi özürler diledi vs.

aynen oyoe sen bensiz yapamazsın ki diyor. ayrılmayacagima o akadar kesin bakiyorki. evet çok emek verdim doğru çamaşırını temizliğini yaptim borçlar verdim surekli aradım vs
Böyle bulsam ben de bırakmam. Evlenirim. Yan gelir yatarım, her işi üstüne yıkarım, bi de üstüne aldatırım. Oooooh missss. Arayıp bulamadıkları.

Ayrılmayı düşünüyormusun diyorum bak evlenmeyi sormuyorum bile

Hı hıııı kesin öyledir. Sen o masalı bir de kurttan dinle. Bu asalağı kapının önüne koymuşlardır kesin. O da sana poz yapıyo
, '' Ne kadar gururlu bir erkek.'' de diye. 😁🤣🤣🤣🤣🤣
belkide bilmiyorum kiz onun için ağlamış sızlamış güya . ama kız bana mesaj attığında hataydı benimki dedi sen hataya düşme dedi sonrada fotoğrafımı istedi göndermeyince hakaret etti kiz bana

doğru elinden sonunda anlayacak o zaman dahada değişecek belki. çürük mal lafını vurdum yuzune saka yaptım falan filan dedi özürler diledi vs.
Adam değişmez ki. Ne yapsa gitmiyorsun. Neden değişsin? Ne gerek var adam olmaya durduk yerde? Bi ton iş.

Hayatınızın heçmiş olan yedi yılı gelecek yıllarınızdan çok çok kısa, gömün o 7 yılı, hayat tecrübesi sayın önünüze bakın

X