sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

Bir ara bende de zor yaşam koşullarından dolayı farklı bir durum oldu.Bende gittim güya bana okuma yaparak hayatmı düzeltecek olan bir kadına boş yere paralar verdim ama çok değil. sonra anladım ki ben ona güvenerek plasebo etkisi ile işleri yoluna koyuyormuşum. Acı ama gerçek bu.Def ettim gitti.Yani demem şu ki;hayat zor ve acımasız önce ALLAHA sonra kendine güven. Kimsenin yanında para lafı etme.Başına olmadık işler gelir.

cnm bak ukuyunca dayanamadım yazdım. Sakın o kan emici sülüğe para yedirme.Git estetik ol doğru düzgün birini bul.Bırak şu iblisi.Piskil herif ya sinir oldum. Takıntı yaptıysan online terapi al.
Konu sahibi ille evleneceğim diyor sanırım şu an sadece tek aday bu adam olduğu içinde kendi içinde çelişip garip bir savunma mekanizmasına giriyor. Adamın elle tutulur 1 tane iyi özelliği yok. Aileden bunalıp kacacam diyip daha büyük belalara yelken açacak farkında değil. Bitti diyecek ve bitecek bu kdar basit. Ama niyeyse ayrılamıyor gibi geldi bana

Sevgi de görmüyorsun ki. Insan sevdiğine kavuşmak için didinir, para biriktirir. Seninki olan parasını da kumarda yemiş. Çok çaresiz kalınır, sağlık priblemi olur borç alınır ama yine de doğru düzgün bir adam sevgilisinden (ki çalışmıyormuşsun da) borç alacak duruma düşürmez kendini.
evet değer veren arar sorar sanirim iste kendimi kandırmak benimki sonunda üzülen yine ben oldum.

Konu sahibi ille evleneceğim diyor sanırım şu an sadece tek aday bu adam olduğu içinde kendi içinde çelişip garip bir savunma mekanizmasına giriyor. Adamın elle tutulur 1 tane iyi özelliği yok. Aileden bunalıp kacacam diyip daha büyük belalara yelken açacak farkında değil. Bitti diyecek ve bitecek bu kdar basit. Ama niyeyse ayrılamıyor gibi geldi bana
takıntı yapmış bence bilinç altının temizlenmesi gerek.

evet yılların ver mis olduğu alışkanlık pişman olurum korkusu ya gerçekten seviyorsa umudu. ama karşıma iyi biri çıksa beni seven gerçekten iyi biri sanirim hemen bitiririm bendede sevgi yok çünkü

cnm bak ukuyunca dayanamadım yazdım. Sakın o kan emici sülüğe para yedirme.Git estetik ol doğru düzgün birini bul.Bırak şu iblisi.Piskil herif ya sinir oldum. Takıntı yaptıysan online terapi al.
evet bu aklima gelmemişti araştırayım bir pişman olma korkusu ya kuruntu yapıyorsam korkusu var iste

Bir ara bende de zor yaşam koşullarından dolayı farklı bir durum oldu.Bende gittim güya bana okuma yaparak hayatmı düzeltecek olan bir kadına boş yere paralar verdim ama çok değil. sonra anladım ki ben ona güvenerek plasebo etkisi ile işleri yoluna koyuyormuşum. Acı ama gerçek bu.Def ettim gitti.Yani demem şu ki;hayat zor ve acımasız önce ALLAHA sonra kendine güven. Kimsenin yanında para lafı etme.Başına olmadık işler gelir.
doğru diyorsun belki o konu olmasaydı duymasaydı çoktan ayrılacaktı benden

evlenmek hic istemiyorum hic güveniyorum çünkü ayrilirsamda acaba ben kuruntu mu yaptin diyip pişman olurum diye korkuyorum
Herşeyi göz önünde zaten güvenilecek biri değil anladigim kadarıyla sen bilirsin senin hayatın ama bizi dinleyecek olursan ayrıl sende kendine göre birini bulursun veya o seni bulur bu sahtekâr'a GÜVENME

Herşeyi göz önünde zaten güvenilecek biri değil anladigim kadarıyla sen bilirsin senin hayatın ama bizi dinleyecek olursan ayrıl sende kendine göre birini bulursun veya o seni bulur bu sahtekâr'a GÜVENME
sanirim herkes hem fikir çevrem sizler bir ben inanmak istemedim ama durum ortada gibi cok sagolun

bursum vardi bir yerde çalıştım vs ondan hep borç istedi şuan kendi atandı ama kumar oynamış borca girdi. evlenincede isi bırakıp kendi isimi kurayım diyor. acaba benim ailemden para gelecek diye mi bekliyor
Aynen öyle canım senin ailenden gelecek parayla iş kuracak,batıracak sonra tekrar para alacak iş kuracak yine batıracak...
Ay acılaeın kadını modunda yaşayacaksın tam türk filmi

ayrılalım dediğimde hoc yakmıyor ciddiye almiyor

Çünkü o bir sülük sen de yolunacak kazsın, tabi ki ciddiye almaz, çünkü sen seni ondan başka kimsenin sevmeyeceğini düşünecek kadar özgüvensizsin.

ben dinlemeye hazırım zaten ayrılalım dediğimde takmıyor ama

Açma telefonlarını, bitti gitti, neden kabullenmesini bekliyorsun ki

ben evet anlatsam kesin sen yalan soyledigin için ben seni terkediyorum diyecek paran olmadığı için değil

Bence senden ayrılsın da varsın yalan söyledin diye ayrılsın, sonuç önemli, kurtulduğuna bak. Hem kumarbaz, hem paragöz, hem sevgi yok, aşağılama diz boyu böyle yaşamak istiyorsan sen bilirsin.

hayir tabikide asla boyle yapmam ama doğruları demedende evlenmek olmaz. kaçalım diyor ailem vermediği için ona eğer kotu niyetim olsa kaçarım para dersindeyse sizce neden kaçalım derki insan

Nasıl olsa affederler, en kötü ihtimalle bir gün ölürler eninde sonunda para bana kalır kafası o

benim çıkarım yalnızlık. cok yalniz biriyim ben sadece sevilmek istiyorum pişman olurum belki acaba benim kuruntularım mi diyorum
Sen zaten yalnızsın ve sevilmiyorsun farkına var bunun. Bu yazdıklarının hiçbiri kuruntu değil, biz seni hiç görmemiş insanlar olarak sömürüldüğünü çatır çatır söyleyebiliyorsak kuruntu olamazlar. Sen çok istiyorsan git evlen nasıl olsa sen çekeceksin, biz hayatlarımıza devam edeceğiz.

sanirim herkes hem fikir çevrem sizler bir ben inanmak istemedim ama durum ortada gibi cok sagolun
Zaten iyi biri olsa bu konuyu bile açmazdın demi kendinde güvenmiyorsun ama ona inandırmışsın kendini sen şundan korkuyorsun ya başkası benimle birlikte olmazsa neden olmasın ALLAH herkesin çiftini yaratmıştır korkma

Zaten iyi biri olsa bu konuyu bile açmazdın demi kendinde güvenmiyorsun ama ona inandırmışsın kendini sen şundan korkuyorsun ya başkası benimle birlikte olmazsa neden olmasın ALLAH herkesin çiftini yaratmıştır korkma
cok güzel motive ettiniz Allah razı olsun aynen oyle düşünüyorum ya beni kimse sevmezse baskasinkabul etmezse ailem bile istemedi bir başkası hic istemez diye korkuyorum

Aynen öyle canım senin ailenden gelecek parayla iş kuracak,batıracak sonra tekrar para alacak iş kuracak yine batıracak...
Ay acılaeın kadını modunda yaşayacaksın tam türk filmi

Çünkü o bir sülük sen de yolunacak kazsın, tabi ki ciddiye almaz, çünkü sen seni ondan başka kimsenin sevmeyeceğini düşünecek kadar özgüvensizsin.

Açma telefonlarını, bitti gitti, neden kabullenmesini bekliyorsun ki

Bence senden ayrılsın da varsın yalan söyledin diye ayrılsın, sonuç önemli, kurtulduğuna bak. Hem kumarbaz, hem paragöz, hem sevgi yok, aşağılama diz boyu böyle yaşamak istiyorsan sen bilirsin.

Nasıl olsa affederler, en kötü ihtimalle bir gün ölürler eninde sonunda para bana kalır kafası o

Sen zaten yalnızsın ve sevilmiyorsun farkına var bunun. Bu yazdıklarının hiçbiri kuruntu değil, biz seni hiç görmemiş insanlar olarak sömürüldüğünü çatır çatır söyleyebiliyorsak kuruntu olamazlar. Sen çok istiyorsan git evlen nasıl olsa sen çekeceksin, biz hayatlarımıza devam edeceğiz.
cok doğru dediniz be im etrafımda ayni seyler soyledi seni benden başkası sevmez diyerek beynime isledi belkide oyle bilmiyorum. o da aynen dediginiz kafada kesin affederler diyor

X