sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

evet bosa giden zaman sanirim beni tam anlamıyla bilse terkederdi çoktan çünkü ben ayrılalım dediğimde ısrarla ayrılmak istemiyor seçinde boyle davranmaz sanirim tek sebep para günahını da almak istemiyorum
Zaten yaralarınız var. Yaralarınıza yara katmaktan başka bir işe yaramamış. Kendinize iyi gelecek insanlarla olun, işler yapın.

Bacım sen bizden " evlen" lafını duymaya gelmişsin.

Evlen bacım, sonra dünya kaç bucakmış bi deyiver. Ben en son 9654. bucağa kadar sayabildim.... :)
ben hayir sadece emin olmak istiyorum beni seviyor mu diye çünkü aklımı karıştırıyor sevmesem niye bunca yıl durayım diyor.sevse bunları yapmaz diyorum. iste benim hataların yüzünden mi acaba bunları çekiyorum ben bilmiyorum

Yalanların üzerine evlilik kurulmaz canım. O çocukta bana hiç tekin gelmedi. Herşey para demek mi ya millet neden anlamıyor bunu. İnsan sevince herşey güzel olur . Bu adamla evlenme. Ayrıl. Karşına başkası çıkar seni herseyinle sever. Örnek vereyim bir tanıdığımız vardı. Rüzgardan ağzı yamuldu . Ameliyatti falan derken eğrilik kaldı ağzında. Bekardi. Evlendi. Eşi onu herşeyiyle kabul etti. Şimdi 2 evladı var gül gibi geçiniyorlar

yaaa maşallah rabbim insallah banada oyoe nasip eder. ben çok hata yaptım olduğum gibi kabul eden biriyle olmaktansa kendimden utandim gizledim. oyle oluncadw karsima belki yalanlarla dolu biri cikti. seviyorum sevmesem niye durayim diyor ama sanirim menfatinden dolayi

Reactions: Z P
Bencede kuzum. Sen bi yolunu bul bence ayrıl. Bak ona güvenmiyorsun bile. Güvenin gitmiş gerçek yüzünü görmeye başlamışsın. İnsaAllah senide her halinle kabul edicek biri çıkar karşına. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni Yasin kaç bu arada

Sevmiyor...
Yaninda cunku yalanlarin gozlerini kamaştırıyor.
Hadi şimdi birde dogrulari anlat
Seviyorsa yanindadir sevmiyorsa zaten hic senin olmamıştı

Allah razi olsun o kadar güzel dua ettinki. 25 yaşındayım. ben hatalarımın cok farkındayım icim sızlıyor bundan yana ama dışlanmak ezilmemek adına boyle oldu doğuştan hastalığımı bile gizledim

Reactions: Z P
Sevmiyor...
Yaninda cunku yalanlarin gozlerini kamaştırıyor.
Hadi şimdi birde dogrulari anlat
Seviyorsa yanindadir sevmiyorsa zaten hic senin olmamıştı
cok haklisin seven insan boyle davranmaz. anlattığımda incinmekten cok korkuyorum ve yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum

cok haklisin seven insan boyle davranmaz. anlattığımda incinmekten cok korkuyorum ve yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum
Korkunun ecele faydası yok...
Yüzleş...
Bundan sonra da asla yalanlar üzerine inşa etme bir ilişkiyi...
Temel baştan sakat be bacım...

Korkunun ecele faydası yok...
Yüzleş...
Bundan sonra da asla yalanlar üzerine inşa etme bir ilişkiyi...
Temel baştan sakat be bacım...
kesinlikle öyle ama o da başta bana yalanlar soyle di soyle varlikliyim böyleyim falan diye sonra benim paraya bakan biri olmadığımı anlayınca ben saka yaptım demisti. aslında direk kendine şöyle paramız var demedim kendi kulak misafiri oldu. ama ben kendine durumu tam anlatmadım sağlığım konusunda yalan söyledim.sonra para durumundanda ben ondan bir şey istemeyip surekli hesapları ben ödemem borçlar vermem vs bu noktaya geldik. varlıklı olduğumuzu düşünüyor ama senin ailenin parasıyla benim isim olmaz ben seni istiyorum kacalim vs dedi o aklımı bulandırdı

Sizin bi uzman çavuş vardı, aracı ile görüşmüştünüz, iki aydır ses çıkmıyordu, noldu ona?

Sizin bi uzman çavuş vardı, aracı ile görüşmüştünüz, iki aydır ses çıkmıyordu, noldu ona?
evet onu ben hiç görmedim. eğer iyi biri olsaydı onunla evlenmek isterdim çünkü benim önünde koca bir belirsizlik var ben hata yaptım hatasız başlangıcı yalansız sağlam ilişki istiyorum. bu kişice ayrılalım diyorum ayrılmayız soyle seviyorum boyle seviyorum diyor davranışları ortada siz olsanizn ne yaparsınız ?

Görücü kabul ettikten sonra mı olacak yalansız sağlam ilişki? Adamın haberi var mı bundan peki? Adam da ayrı fecaat zaten. Sana çürük mal diyor, para istiyor, çürük mal alacağız diyor ama parayı da o istiyor ne alaka ise? Eski sevgililerini anıyor yanında. Beni kimse sevmez bundan başka diyorsun ama bu adam da sevmiyor. Allah bilir kaç kızla yiyor paranı.

kendisi şuan çalışıyor. çalıştığı halde borç yapmis o ayrı. benim sağlam ilişkiden kastım yeni bir insan beni gerçekten seven insanla birlikte olmak. görücü evet kabul ettim yine olsa yine ederim çünkü ben hata yaptım farkındayım simdide mutlu bir yuva kurmak istiyorum yalansız

tüm çevrenle sakin bunla evlenme diyor ama yaptıklarımdan pişmanım diyor sevmesem 7 yıl niye senle olayım diyor iste bende bunu anlamiyorum
Senden daha iyi saftirik bulamaz. Para veriyorsun, düğünü de sen yaparsın şimdi. Aldatılmayı, hakaretleri sineye çekiyorsun. Adam 7 yıldır senle beraber değil, kimseyi bulamadığında sana geliyor a saf kızım. Şimdi bile kaç kız kayıtlı hattında, Allah bilir.

O dediğin yuva, bu patatese benzeyen, yamuk ç.klü, buna rağmen kendini bi b.k sanan mağara adamı ile olmaz.

Seven adam şiddet uygulamaz sevdiğini aşağılamaz, seven kadın yalan söylemez. Daaha evlenmeden bir sürü sorun soru işareti. Kendi ayaklarınızın üstünde durun bence. Kadınlar artık önce ben demeyi güçlü olmayı öğrenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…