- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Eee? Maşallah mı diyelim damat beyedefalarca kez özür diledi daha once telefonunda mesajlar yakaladım hattı kırdı birden tam okuyamadigimdan bisey diyemedim eski sevgilisi mesaj atti pesimi bıraksın diye yalan söylüyor dedi ama bunlar çok eskiden oldu. küfür hakaret bunlarsa bitmedi aramaz sormaz
tüm çevrenle sakin bunla evlenme diyor ama yaptıklarımdan pişmanım diyor sevmesem 7 yıl niye senle olayım diyor iste bende bunu anlamiyorumEee? Maşallah mı diyelim damat beye
Yuh yani hala beraber misiniz? Bir de konu acmisiniz, kendinize gelin. Evlenin gazetelerin 3. sayfa haberi olursunuz net.zaten icim soğuk benim hiç bir duygu yok kendisine karşı daha neler neler dedi. yolun ortasında vurdu vs
pişmanım demesinden dolayı cahildim diyor. sevmesem 7 yıl niye birlikte olayim diyorYuh yani hala beraber misiniz? Bir de konu acmisiniz, kendinize gelin. Evlenin gazetelerin 3. sayfa haberi olursunuz net.
İnsanlar 20 yıl evli kalıp doğriyip atıyo da ormana hani bil istedim, 7 yılda yaşadığın şey bulutların üstüyse tamam, ee hakaret şiddet para pul vs, belanı arama bence ya dicek başka bişeyim yok gözünü kapatıp körü körüne tamam diceksen de bizi yorma Allah aşkına, her yoruma adamı savunuyosun bide sanki bizim sevgilimizmiş gibitüm çevrenle sakin bunla evlenme diyor ama yaptıklarımdan pişmanım diyor sevmesem 7 yıl niye senle olayım diyor iste bende bunu anlamiyorum
hayir savunmuyorum tabikide zaten aklım o kadar karışıkki ondan bir yandan niye 7 yok benle diyorum diğer yandan ne ben onu nede onun beni sevdiğini sanmıyorumİnsanlar 20 yıl evli kalıp doğriyip atıyo da ormana hani bil istedim, 7 yılda yaşadığın şey bulutların üstüyse tamam, ee hakaret şiddet para pul vs, belanı arama bence ya dicek başka bişeyim yok gözünü kapatıp körü körüne tamam diceksen de bizi yorma Allah aşkına, her yoruma adamı savunuyosun bide sanki bizim sevgilimizmiş gibi
Sizi asagilayan, kücük gören, size vuran birinin sevgisini napacaksiniz? Gercekten sevdigine nasil inaniyorsunuz? Lütfen kendinize yapmayin bunu. Biraz güclü olun, kendinize sayginiz olsun.pişmanım demesinden dolayı cahildim diyor. sevmesem 7 yıl niye birlikte olayim diyor
sanirim haklisiniz evlilik sebebide beklentileri bencedeSizi asagilayan, kücük gören, size vuran birinin sevgisini napacaksiniz? Gercekten sevdigine nasil inaniyorsunuz? Lütfen kendinize yapmayin bunu. Biraz güclü olun, kendinize sayginiz olsun.
Hala evliliği kaçış olarak görenler olduğuna inanamıyorumben zaten sevmiyorum sadece kaçış için evlenmeyi düşünüyorum onunlada
Yalan söyleyen ve gerçeklerin üzerini kapatmaya çalışan biriyle bakalım karşınızdaki kişi evlenmek isteyecek mi???? Evlenmeyi düşündüğünüz kişi de zaten çok evlenilesi görünmüyo7 yıldır konuştuğum biri var. fakat ben kendimi tam açamadım mesela benim rahatsızlığından dolayı bir çok ameliyat geçirdim hatta bu yüzden yüzümde yara sesimde sorun var. Ben bunu ona söylemedim. çünkü terkedilmekten korktum basta ve düştüm dedim. ailevi durumumu bilmiyor cok sorunlu bir ailem var annem hastaydı babam kotu biri vs eve bakmaz tabi bunlarıda anlatamadım. Hatta benim varlıklı iyi bir ailem olduğunu sanıyor. bu 7 yılda bana çürük mal alacağım sonucta dedi sürekli benden borç istedi ise girdi hala borç istiyor benden hep verdim. Eski sevgililerinden övgüyle bahsettiği oldu sonra saka dedi. Konuşma taklidimi yaptı ve küfür eden biri sürekli.aramaz sormaz pek. Hep bahanesi vardir. evlenmek istiyor ama beni sevdiğinden mi yoksa varlikli oldugumu sandigindan mi bilmiyorum. Ben bana yaptıklarından dolayı uzaklaştım ama ondan başkada kimse beni sevmez diye düşünüyorum.
tabiki haklisiniz ben aslında yalan direk söylemedim sadece rahatsızlığımı demedim. ev ortamımı anlatmadım.Yalan söyleyen ve gerçeklerin üzerini kapatmaya çalışan biriyle bakalım karşınızdaki kişi evlenmek isteyecek mi???? Evlenmeyi düşündüğünüz kişi de zaten çok evlenilesi görünmüyo
ne ortamlarda yaşayanlar var bir bilseniz. yediğiniz içtiğiniz sayılsa vs o evde durmak ister misinizHala evliliği kaçış olarak görenler olduğuna inanamıyorum
Cnm durumunuzu çok iyi anlıyorum. Benimde saçma sapan bir babam var bu evde annem için durmak zorundayım kanser olduğu için ama ben evliliğin kurtuluş olduğuna inanmıyorum. Adamın mutlaka birileriyle ilişkisi vardır ve belki evlilik planlıyorlardır. Ama bunu sizin paranızla ve sizi kullanarak yapacak. Bilginiz olsun. Ayrıca mevcut paralarınızı kusur olarak gördüğünüz sıkıntıların çözümünde kullanın bence. Unutmayın, en iyi yatırım kendinize yaptığınız yatırımdır. Ayrıca bu konuyu lütfen bir psikiyatristle görüşün. Bolşans.ne ortamlarda yaşayanlar var bir bilseniz. yediğiniz içtiğiniz sayılsa vs o evde durmak ister misiniz
Ay gülesim geldi özür dilerim7 yıldır konuştuğum biri var. fakat ben kendimi tam açamadım mesela benim rahatsızlığından dolayı bir çok ameliyat geçirdim hatta bu yüzden yüzümde yara sesimde sorun var. Ben bunu ona söylemedim. çünkü terkedilmekten korktum basta ve düştüm dedim. ailevi durumumu bilmiyor cok sorunlu bir ailem var annem hastaydı babam kotu biri vs eve bakmaz tabi bunlarıda anlatamadım. Hatta benim varlıklı iyi bir ailem olduğunu sanıyor. bu 7 yılda bana çürük mal alacağım sonucta dedi sürekli benden borç istedi ise girdi hala borç istiyor benden hep verdim. Eski sevgililerinden övgüyle bahsettiği oldu sonra saka dedi. Konuşma taklidimi yaptı ve küfür eden biri sürekli.aramaz sormaz pek. Hep bahanesi vardir. evlenmek istiyor ama beni sevdiğinden mi yoksa varlikli oldugumu sandigindan mi bilmiyorum. Ben bana yaptıklarından dolayı uzaklaştım ama ondan başkada kimse beni sevmez diye düşünüyorum.
Ya yalvarrım böyle biriyle evlenme yazaten icim soğuk benim hiç bir duygu yok kendisine karşı daha neler neler dedi. yolun ortasında vurdu vs
o kadar güzel ifade etmişin ki çok teşekkür ederim sana. evet bende ne yapacagimi bilmiyorum. Beklentisi olmasa o da bana katlanmaz sanmıyorum akşama kadar arayıp açmadığını bilirim. arkadaşım için çok afedersin onun gözlerine bslayim bilr dedi. sonra özürler yalvarmalarYa yalvarrım böyle biriyle evlenme ya
Kimse bana bakmaz kimse almaz diye düşünme zaten evlenmek zorunda değilsinki bunu bir düşün. Anladım o evden kurtulmak istiyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama seneler önce aynı duyguları ben de yaşadım inan. Hatta bir kız kardeşim kaçtı gitti evden. Ben üniversitede tanıştığım sevgilimle evlendim şükür mutluyum evle de aram iyi şuan. Biraz da yaşlılık işte yaşlanınca herkes iyi oluyor baba da. Ama lütfen sen yanlışa düşme böyle bir hanzoyla evlenme seni döver de söver de. Böyle bir adam seni seviyor olamaz sen de zaten sevmiyorum demişsin. Evlenme ozaman kendine yazık etme. Aileni varlıklı bildiği için senden ayrılmak istemicek şimdi bir de bu.. Paran olmadığını duyunca bu sefer de 7 yıl beni aptal yerine koydun deyip saldırmasın bu ruh hastası valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal ne olacak bu iş