- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
cok haklisin bende bir psikiyatristler görüşmek istiyorum.zaten cok fazla yedirdim para. belkide ilişkisi vardir bilemem çünkü ne aradığı ne sorduğu var doğru düzgün ancak isine gelirse arar sorarCnm durumunuzu çok iyi anlıyorum. Benimde saçma sapan bir babam var bu evde annem için durmak zorundayım kanser olduğu için ama ben evliliğin kurtuluş olduğuna inanmıyorum. Adamın mutlaka birileriyle ilişkisi vardır ve belki evlilik planlıyorlardır. Ama bunu sizin paranızla ve sizi kullanarak yapacak. Bilginiz olsun. Ayrıca mevcut paralarınızı kusur olarak gördüğünüz sıkıntıların çözümünde kullanın bence. Unutmayın, en iyi yatırım kendinize yaptığınız yatırımdır. Ayrıca bu konuyu lütfen bir psikiyatristle görüşün. Bolşans.
çünkü bende onu sevmiyorum zaten sevsem bunlar soru işareti olmasa hic istemiydim. bir yandanda iyi biri olursa evlenmek cok isterimDaha dünkü konunda gelen görücüden bahsediyordun madem sevgilin vardı 7 yıldır niye görücü kabul ettin? Ayrıca sana çürük mal diyen adamın senden sürekli para alan adamın sana eş olabilceği hayaline de sakın kapılma. Saygısızın teki
hepsinde iftira dedi yalan dedi güzel sözler söyleyip sevmesem niye bunca yıl durayım gider başkasıyla evlenirim falan dedi o kafami karıştıran bir yandanda yaptıkları beni soguttuSevgi yok, ilgi yok, ince düşünce yok, şiddet var, aşağılama var, hakaret var, paranı yiyor, aldatma var (eski sevgilisi peşimi bıraksın demiş)…
Sence böyle biriyle evlenilir mi?
tabii eve para girse susar zaten babamda. yani cok kotu durumumuz yok ama onun beklentisi trilyonluk bir gelir olacak diye düşünüyor sanirim bir işimiz vardi o olsaydı olacak ti. o konuşmaya şahit olunca beklenti oluştu diye düşünüyorum. yoksa seven insan boyle davranmaz sevmiyorsa ayrılır diyorum ayrılmama sebebi budur diyorumSevgili konu sahibi : Lütfen bu adamdan ayrıl (kendin için) unutma sevgi para, hediye vs ile satın alınmıyor. Acil olarak bu ilişkiyi bitir. Evlenseniz bile ki o aşamaya gelmeden para olmadığını anlar seni bırakır maddi manevi daha kötü bir durumda bulursun kendini.Paranı kendine harca ya da evdekiler parayla susar gibi görünüyor. Ben olsam onlara para verir açıkçada konuşurdum para alıyorsunuz sesinizi kesin diye (ben bunu babamda uyguluyorum başarılı sayılır) idare et fazlada verme bu arada kendini düzeltmeye bak.
o kadar haklisinki ben zaten şimdiki aklım olsa o şekilde doğruyla davranırdım iste çocukluk akli daha çok dislanacagimi hor görüleceğimi sandım. cunku oyle davraniyordu. o yuzden ne saglik sorunumu ne evle ilgili sorunlarimi anlatmadim. benim iyi bir aileden geldigimi saniyor. surekli başkalarına benim ailemin durumundan bile bahsediyor.bende para yedirince kendisinden bir şey istemeyen dışarda yemek yenilirken çoğunlukla ödeyen ben oldum sanirim idare ediyor dediginiz gibiAy gülesim geldi özür dilerim
Aslında mesajı okuyunca apaçık ortada ama yine de söyliyim gülüm erkekler paralı kadınları sever benim kaynanagil biraz cahildir evlenmiş boşanmış oğluna bekar gelin arıyorlardı bulamadılar sonra oğlan kendi buldu kendi gibi evlenmiş boşanmış bir kız. Allah Allah dedim hani ille de bekar bekar diyolardı nolduki dedim duydumki kızın anası zenginmiş hahapara için inan yapılmayacak şey yokkkk seninki de belliki para için seni idare ediyor hem de tam anlamıyla İDARE EDİYOR. Arayıp sormuyor diyorsun eski sevgililerinden övgüyle bahsediyo diyosun bunlar ciddi bir ilişkide normal şeyler değil acilen sen ayrıl enazından yalanın ortaya çıkmasın bundan sonra da kimseye yalan söyleme bence. Ve emin ol kimsenin hayatı mükemmel değil ben iyiki eşime en baştan her şeyi anlatmışım diyorum onu da memur çocuğu bilirdim kafamda nasıl oturtmuştum ama çok farklıymış yaşamı. Kimse harika büyümüyor enazından bizim nesil.
evet bosa giden zaman sanirim beni tam anlamıyla bilse terkederdi çoktan çünkü ben ayrılalım dediğimde ısrarla ayrılmak istemiyor seçinde boyle davranmaz sanirim tek sebep para günahını da almak istemiyorum7yil süren gereksiz bir ilişki
Nerden tutsan elde kalir
Tmm da bu kadar yalan üstüne 7yil nasıl ilişki surdurdunuzevet bosa giden zaman sanirim beni tam anlamıyla bilse terkederdi çoktan çünkü ben ayrılalım dediğimde ısrarla ayrılmak istemiyor seçinde boyle davranmaz sanirim tek sebep para günahını da almak istemiyorum
sizce büyük yalanlarmi kendimi anlatmak istedim incitmekten korktumTmm da bu kadar yalan üstüne 7yil nasıl ilişki surdurdunuz
Sonuçta ortaya çıkacak bunlar
incinmekten*sizce büyük yalanlarmi kendimi anlatmak istedim incitmekten korktum
Sakın böyle bir şey yapma aile evini mumla ararsınbende bazen sırf ailemden kaçış için evlenmek istiyorum
Kısaca doğruları söyleyin zaten kendisi durmazsizce büyük yalanlarmi kendimi anlatmak istedim incitmekten korktum
sevmediği için durmaz degil miKısaca doğruları söyleyin zaten kendisi durmaz
Evlendikten sonra ayrılmak daha zor
evet kacisla yapılan evlilikten ne hayir gelecekSakın böyle bir şey yapma aile evini mumla ararsın
İki tarafta da sorun var. Siz kendinizle barışık değilsiniz. Kendinizi olduğunuzdan farklı tanıtmışsınız. Adam da sizi varlıklı zannedip durumdan faydalanmaya çalışıyor. Size saygısı da sevgisi de yok. Şiddet uyguladı diyorsunuz bir de. Bu ilişkiyi sonlandırıp kendinizle barışın önce. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. İlişkilerde şeffaflık önemli. Yalan güveni sarsar. Kendinizi toparlayın daha sonra şeffaf güven veren, karşılıklı saygı ve sevginin olduğu ilişkiler yaşayın. Ailemden kurtulayım derken kendinizi çamura
evet kendimle hic barışık degilim. gelmek istediler ailem istemedi o zaman kaçalım dedi yani düşündürüyor para için benimle ya değilse diye. ben ailenin parasını istemiyorum falan filan dedi. ve benim kendimi eksik görmemden hep yararlandiyararlandiİki tarafta da sorun var. Siz kendinizle barışık değilsiniz. Kendinizi olduğunuzdan farklı tanıtmışsınız. Adam da sizi varlıklı zannedip durumdan faydalanmaya çalışıyor. Size saygısı da sevgisi de yok. Şiddet uyguladı diyorsunuz bir de. Bu ilişkiyi sonlandırıp kendinizle barışın önce. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. İlişkilerde şeffaflık önemli. Yalan güveni sarsar. Kendinizi toparlayın daha sonra şeffaf güven veren, karşılıklı saygı ve sevginin olduğu ilişkiler yaşayın. Ailemden kurtulayım derken kendinizi çamura atmayın.
Ona verdiğin para ile sağlam bir psikoterapi görebilirdincok haklisin bende bir psikiyatristler görüşmek istiyorum.zaten cok fazla yedirdim para. belkide ilişkisi vardir bilemem çünkü ne aradığı ne sorduğu var doğru düzgün ancak isine gelirse arar sorar
Onu geçtim sizde sevmeyinsevmediği için durmaz degil mi
bütün çevrem boyle dedi yeri geldi hediye supriz yaptı ama hic güvenemedim onaOnu geçtim sizde sevmeyin
Sevilecek biri değil
o da bana pahalı hediyeler aldığı oldu amaOna verdiğin para ile sağlam bir psikoterapi görebilirdin