sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

cok haklisin bende bir psikiyatristler görüşmek istiyorum.zaten cok fazla yedirdim para. belkide ilişkisi vardir bilemem çünkü ne aradığı ne sorduğu var doğru düzgün ancak isine gelirse arar sorar

çünkü bende onu sevmiyorum zaten sevsem bunlar soru işareti olmasa hic istemiydim. bir yandanda iyi biri olursa evlenmek cok isterim

Sevgi yok, ilgi yok, ince düşünce yok, şiddet var, aşağılama var, hakaret var, paranı yiyor, aldatma var (eski sevgilisi peşimi bıraksın demiş)…

Sence böyle biriyle evlenilir mi?
hepsinde iftira dedi yalan dedi güzel sözler söyleyip sevmesem niye bunca yıl durayım gider başkasıyla evlenirim falan dedi o kafami karıştıran bir yandanda yaptıkları beni soguttu

tabii eve para girse susar zaten babamda. yani cok kotu durumumuz yok ama onun beklentisi trilyonluk bir gelir olacak diye düşünüyor sanirim bir işimiz vardi o olsaydı olacak ti. o konuşmaya şahit olunca beklenti oluştu diye düşünüyorum. yoksa seven insan boyle davranmaz sevmiyorsa ayrılır diyorum ayrılmama sebebi budur diyorum

o kadar haklisinki ben zaten şimdiki aklım olsa o şekilde doğruyla davranırdım iste çocukluk akli daha çok dislanacagimi hor görüleceğimi sandım. cunku oyle davraniyordu. o yuzden ne saglik sorunumu ne evle ilgili sorunlarimi anlatmadim. benim iyi bir aileden geldigimi saniyor. surekli başkalarına benim ailemin durumundan bile bahsediyor.bende para yedirince kendisinden bir şey istemeyen dışarda yemek yenilirken çoğunlukla ödeyen ben oldum sanirim idare ediyor dediginiz gibi

7yil süren gereksiz bir ilişki
Nerden tutsan elde kalir
evet bosa giden zaman sanirim beni tam anlamıyla bilse terkederdi çoktan çünkü ben ayrılalım dediğimde ısrarla ayrılmak istemiyor seçinde boyle davranmaz sanirim tek sebep para günahını da almak istemiyorum

evet bosa giden zaman sanirim beni tam anlamıyla bilse terkederdi çoktan çünkü ben ayrılalım dediğimde ısrarla ayrılmak istemiyor seçinde boyle davranmaz sanirim tek sebep para günahını da almak istemiyorum
Tmm da bu kadar yalan üstüne 7yil nasıl ilişki surdurdunuz
Sonuçta ortaya çıkacak bunlar

İki tarafta da sorun var. Siz kendinizle barışık değilsiniz. Kendinizi olduğunuzdan farklı tanıtmışsınız. Adam da sizi varlıklı zannedip durumdan faydalanmaya çalışıyor. Size saygısı da sevgisi de yok. Şiddet uyguladı diyorsunuz bir de. Bu ilişkiyi sonlandırıp kendinizle barışın önce. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. İlişkilerde şeffaflık önemli. Yalan güveni sarsar. Kendinizi toparlayın daha sonra şeffaf güven veren, karşılıklı saygı ve sevginin olduğu ilişkiler yaşayın. Ailemden kurtulayım derken kendinizi çamura atmayın.

evet kendimle hic barışık degilim. gelmek istediler ailem istemedi o zaman kaçalım dedi yani düşündürüyor para için benimle ya değilse diye. ben ailenin parasını istemiyorum falan filan dedi. ve benim kendimi eksik görmemden hep yararlandiyararlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…