A Anonik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 14 1 26 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anonik #21 etipuffer .!.: ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum Genişletmek için tıkla... Ayy ben ilk ombre yaptirmistim koyu renk sacta igrenc duruyooooo
etipuffer .!.: ben de eylüle doğru ombre yaptırmayı düşünüyordum da 21yaşındaym ve daha boyatmadım, bi yandan istiyorum bi yandan da bulaşmasam mı diyorum Genişletmek için tıkla... Ayy ben ilk ombre yaptirmistim koyu renk sacta igrenc duruyooooo
A Anonik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2015 14 1 26 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anonik #22 kovboysapkasi .!.: Şüpheliysen önce 1-2 haftalık renk veren maskelerden deneyebilirsin 4359_buyuk_1.jpg Veya yarı kalıcı boyalardan da kullanabilirsin. Normal saç boyası gibi zarar veren ürünler değil. Genişletmek için tıkla... Aa tesekkur ederim bakiyim bunlara
kovboysapkasi .!.: Şüpheliysen önce 1-2 haftalık renk veren maskelerden deneyebilirsin 4359_buyuk_1.jpg Veya yarı kalıcı boyalardan da kullanabilirsin. Normal saç boyası gibi zarar veren ürünler değil. Genişletmek için tıkla... Aa tesekkur ederim bakiyim bunlara
R Raiden Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Kasım 2012 3.266 3.777 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Anonik #23 Anonik .!.: Ayy ben ilk ombre yaptirmistim koyu renk sacta igrenc duruyooooo Genişletmek için tıkla... hadi ya, koyu kahve benm saçlar da bilemedim
Anonik .!.: Ayy ben ilk ombre yaptirmistim koyu renk sacta igrenc duruyooooo Genişletmek için tıkla... hadi ya, koyu kahve benm saçlar da bilemedim