Sizce Boşanmalımıyım ?

valla kusura bakma da bile bile evlenip sonra ağlanıyorsunuz..abin rahat vermeyecek diye uyuşturucu kullanan bir adamla mı yaşayacaksın..yarın satacak araba da yok neyi ya da kimi satmayacağını nerden biliyorsun..zararın neresinden dönersen kardır.

Kusura bakmayın ama bir evladı annesinden ayırmaktan bahsediyoruz. Telefonla aramanız ya da Eylül'de gitmek ona yetecek mi sanıyorsunuz? Ondan çocuk yapmaya cesaret edemiyorum deyince ben hiç çocuğunuz olmadığını düşünmüştüm. Boşanmalı mıyım diyorsunuz bence ilk önceliğiniz çocuğunuz olsun bu nedenle boşanın... Ve mümkünse yeni hayatınıza oğlunuzla beraber başlayın.

Haklısınız ne telefon ne baska birşey yetmiyo suan alsam yanında kalcak kimse yok kime emanet edeyım

merhaba arkadaslar 2 yıl önce yazdıgım bu yazıda sonunda ayrıldım boşandım.2016 aralıkta.ve gerçekten öyle bir geçiş dönemi yaşadımki rabbim bir daha yaşatmasın.kısaca önce ayrılık süreci ardından agır cilt rahatsızlığı ve en son işimi kaybettim.ama asla yılmadım.toplarlandım ve kendisinden yüklü tazminat alarak boşandım.sonuç ne mi oldu ben çok mutluyum manevi olarak ,iç huzurum yerinde .sonuç itibariyle şunu soylebilirimki kimse vazgeçilmez değil.kimse sizden kıymetli değil.çunku ben bu kadar sıkıntı üzerine depresyona girdim.suan tedavi görüyorum hemde uzun bir tedavi süreci bu.Sağlığımın kıymetini inanılmaz iyi anladım.ruh sağlıgı herseyden önemli olmasını.

şuan yaşantıma devam ediyorum.sorumluklarım var ve tek başıma mücadele ediyorum.sadece beni şuan rahatsız eden tek şey 9 ay oldu ayrılık süreci,sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duymam.ama kafamı inanılmaz kurcalıyor günlük yaşantımı bu kurgu çok engelliyor ve artı bazen kimseye bir daha güvenmemen gerektiğini özellikle erkeklerden uzak durmam gerektiğini iyi biliyorum.ve bazen fazla beğenilmek rahatsız edilmek beni daraltıyor.toplulumuzda boşanan kadına cinsel istismar fazla .ve ben gerçekten sevgi yada düzeyli bir ilişki sayfasını sizce kapatmalımıyım? yoksa deneyerek yaşamalıyım?lütfen yorumlarınızı bekliyorum!çok ihtiyacım var!....

Ne kadar iyi niyetlisiniz!!!!! Çocuğunuza annelik yapacağınıza elin esrar kullanan adamının peşinden gitmissiniz hem de bile bile pess.

Ne kadar iyi niyetlisiniz!!!!! Çocuğunuza annelik yapacağınıza elin esrar kullanan adamının peşinden gitmissiniz hem de bile bile pess.

o sayfayı kapattım ben ve suan çocugumla beraber yaşıyorum.artı ben evlendiğimde onun bu tarz alışkanlıkları olduğunu bilmiyordum.

++++100000

Konu çok eskiymis yeni farkettim.bosanmaniz isabet olmuş. Bundan sonra odak noktanız evladınız olsun. Gerekli dersi cikarmissinizdir umarım. Kendinizden önce evladinizi düşünün onunla anlasabilecek ona iyi bir örnek olabilecek biri olursa hayatınıza alın.

tşk ederim şuan bende öyle düşünüyorum ama hayatıma birini almaktan çok korkuyorum yani belkide bilmiyorum tahammülüm bitti.suan hayatıma birini almam zor görünüyor çunku oğlum bu konuda çok katı ondan gizli saklı birsey yada alenen birsey yaşamak beni rahatsız eder,psikolojiside etkilenebilir.artı çok sahiplenme duygusu yüksek beni kimeyle paylaşamayacak bir yapıya sahip.

Öncelikle boşanabilmene ve mutlu olmana sevindim,
Hayatına yeni birisini tabi ki al.
Ama iyi ölç,tart.
Sevgi sözcüklerinden çok mantığına ,vicdanına,merhametine bak adamın.
İçini kıpırdatacak biri karşına çıkar mutlaka ,yarın da olabilir 2 yıl sonra da.Sen sadece sevgiye ihtiyacın olduğunu karşıdakine çok belli etme,çakallar en çok bunu kullanmayı seviyor çünkü.

Kinamiyorum kesinlikle merakimdan soruyorum bekarken belliymis zaten ikinci evliligini nasil boyle bi adamla yaptin ?Bende bi kere bosandim ama simdi her seyi didikliyorum.

Konu eskiymis suan mutlu olmana cok sevindim.Bence biraz kafa dinle.Karsina cikanlarida degerlendir sakin hemen baglanma.Eger mesafeli olursan kimse bosanmis birisine cinsel istismarda bulunamaz ,aklindan gecirmez.

İkinci evliliğinizse daha titiz davransaniz iyi olurdu. Oyle cevresi olan bir erkekle evlenmek büyük cesaret. 2 yıldır iyi sizin başınıza bir iş gelmemiş. Öfkesinden sakının! Madde etkisi altındayken kötü şeyler yapabilir duzelmesi icin yardim edin duzelemiyorsa kurtarın kendinizi.
Konu eskiymiş güncellemenizi simdi okudum. Doğrusunu yapmışsınız Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Abin rahat vermez ne demek ya,abin yüzünden hayatını bu şekilde devam ettirme bence ben olsam boşanırdım.Ailenin arkanda durması gerekir durmasalarda kendileri bilirler

Güncelleme.

hayırlı olsun öncelikle.
yapabiliyorsan ilk sayfadaki konunu gümcelle çünkü insanlar eski konu sanıyolar.

naçizane tavsiyem temkinli olarak deneyerek yaşamandır. çünkü çok gençsin. yalnız kalmak gibi bi zorunluluğun yok. sen de sevip aşık olabilir yeniden evlenebilir bi çocuk daha doğurabilirsin. neden boşandın diye inzivaya çekilesin ki? ama şimdi ekstra dikkatli olman lazım. kendine zaman ver. sırf denemek için deneme. ama denemeye hazır olduğunda da ince ele sık doku.

Kesinlikle ancak güven meselesi çok zorlayıcı bende insanlar okadar riyakar geliyorki; zaten karşındakini anlamamak için çok kör olmak lazım.sanırım güven konusunu biraz aşınca ,gerisi gelicek gibi geliyor buda zamanla olabilicek birsey.

dediğin gibi zamanla olur herşer.
daha 9 ay olmuş. biraz daha vakit tanı kendine.

arkadaslar peki bu boşluğu sadece sevgi olarak değilde nasıl başka birseyle doldurabilirm.akşamları oğlumla vakit geciriyorum.spor yada dansa gitmek istiyorum ancak oğlumu yalnız bırakamıyorum ama cumarteside full calısıyorum,ancak pazarları ev alışverişi ortak biraz oğlumla aktivite ve ders calışıyoruz.sanırım yaz ayı geldiğinde okullar tatil olunca bunu yapabilmem mumkun olucaktır.başka nasıl desarj olabilirim.neler yapabilirim ,yani istediğim tutkulu bir sevgi aşk değil ,ama paylaşmak ama erkekler genellikle kadınlar gibi dusunmuyor.

iki yıl boyunca sorunları siğneye çekip alttan almışın.evde huzur kalmamış.kocan kafasına göre takılıyor.boşanmak son seçenek olmalıdır ama senin de elinden bir şey gelmez bence.demek ki adamın karakteri böyle.ya bu şekilde kabul edeceksin mutsuz olsan bile.ya da ayrılacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…