Sizce Boşanmalımıyım ?

Kardelenn34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
72
13
39
Mrb.bu aralar sıkça kafamdan boşanmak geçiyor.ben henüz 2 yıldır evliyim çocuğumuz yok.daha dogrusu çocuk yapmaya cesaretım yok.sebebı ise eşimin anlık sinirleri ve her tartışmada boşanalım ayrılalım demesi.mesela yorgun olur yada annesine kızar gelır bana patlar.çok sacma sapan tavırlarından ötürü ben ne oldu
bişeymi oldu desem senlik bir durum yok der; suratı gun boyu asık gezer.ertesı gun hiçbirşeye olmamış gibi davranır.benım eşim arkadas meraklısı biz evlenmeden once eski bekar arkadaşlarıyla görusmemesını defalarca söylememe rağmen hala görüşür bunun kavgası çok olmuştur hatta aileler bile sırf bıyuzden araya girmiştir.çunku o arkadaşları nerde aksam orda sabah bastan ayağa pislik esrar icen tipler.benım esım evlenmeden önce içtiğini biliyordum ama çok şahit olmadım ve bunu gecen sene yakaladım bizi çok maddi zarara soktu .o günden sonra ona hiç güvenmedım her zamana gözleri kızardıgında esrar kullandığını düşünüyorum .arkadaslarıyla sırf bıyuzden. Gorusmesını istemiyordum ancak benım eşim zaten böyle bir adammış .aileme onum ailesıne konuyu açtım kimse yardımcı olmadı.hatta annesı hastalık yalanlarına başvurdu.ben sırf bıyuzden aracımı sattım .arActada içmiş .duyunca tümden nefret ettim.şimdi benım elimin bu yanları kötu;anne lafı dînler maddi karışır hep annesi ;daha bir çok şey ;güvenim yok hiç gecen yılda eski kıZarkadasını faceden bakmış gordum neden yaptın bunu dıye açıklaması aynen. Su ne durumda diye merak ettım demesı .ben bunları hep sineye çektım.aileme bu insana ben guvenmıyorum yarın öbürgun ne yapacagı belli degıl diye ıkıncı evliliğim annem boşanırsan Abi'n rahat vermez dıyo ne yapcam bilmemiyorum hiç huzurlu degılım .ileriye dönük plan yapamıyorum ben bu adamla yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederım .

Gecen yıl psikiyatriye gitti 1yıl ilaç kullandı tekrar bıraktı bu takıntı ani anlamsız tavırları ara ara oluyor tekrar norolojiye gitti yine antısepresan kullanıyor ben artık bişey demıyorum arkadaşlarıyla sık sık telde görüşüyor yuzyuzede ara sıra görüşüyor.eve gelmeden telefon aramalarını siliyor.tekrar esrar içiyormu bilmiyorum.çocuk düşüncesinde oluyor bazen ama benı güvensizlikten istemıyorum peki ailemden yana ben yapabilirim.işimi evımı arabamı maddi olarak kaybettım çünkü o bu tarz seyler yapınca ben yatırım yapmıyorum bu evlilik adına hiçbirsey.suan aldığım maas bana yetse hemen ayrılalım derım ailemın yanına dönemem ne yapabılırım bilmiyorum lütfen yardım

Maaşınız iyi kötü ufak bir ev kiralamaya yetmez mi? Bu arada annenizi çok ayıpladım. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl insan evladına ikinci defa evlendin abin rahat bırakmaz diye kulak tıkayabilir? Benim evladım bu duruma düşse çeker alırım oturturum evime. Herkes mutluluğu ilk evliliğinde bulmak zorunda mı? Allah korusun, uyuşturucu bir batak, bi kolunu kaptıran bi daha kurtaramaz, SAKIN AMA SAKIN çocuk falan yapmayın, düşüncesi bile hata. Çocuğunuzu bile esrarkeş yapabilir. Ne ailesi iyi ne kendisi, Allah korusun böylelerinden. Keşke bir şeyinizi satmasaymışsınız. Ne iş yapıyorsunuz sorabilir miyim?
(Bir gün ileri gider,aracında içen evde de esrar içmeye kalkar, biri ihbar eder ya da polis kıllanır evinizde narkotik şubeyi buluverirsiniz. Sizi de götürürler, haberim yok dersiniz inanmazlar. Bu adamdan bir an önce boşanın. Nafaka talep edin. Bir avukatla görüşün. Eşinizle ortak 1 tane eviniz yok mu?)

Ben kurumsal bir şirkette üst düzey yonetici asıstanıyım.maasım asgarının biraz üzerı .burada kiralar çok yüksek yaşadığım şehırde ailemın evi var boş ancak oturulucak gibi yeri uygun degıl sehır merkezıne çok uzak artı otobüs bıle geçmiyor o mahalleden yeni yerleşim yeri yani satsan zarar edılır.satılmazda talep yok.gecen yıl böyleydı eşim son 2 aydır iyi .yani böyle seyler gecen sene yaptıgı gibi yapmıyor yada ben oyle sanıyorum .yapsa farkederim.bugun ailenin senın hakkın olan herseyı annen kendı uzerıne yapıyor ben sızın bu anlayışınızdan çok rahatsız oluyorum dedım.bana dedıgı şu:biz sizin gibi degılız bızde çocuğunu üzerine olmaz .ilk baslarda annem bu evliliğe guvenmedı .desede zaten aracı 3 ay once aldılar.bence annesinde herseyin farkında yarın öbürünün ben ayrılırsam tazmınattan korkuyolar.artı benım ilk evliliğimden bir oğlum var.ailemle yasıyo.bilemıyorum.ilerıki zamanlarda yenı başladığım yere maas artışın ıstıycem ancak bu şekilde geçinebilirm .evımı zaten aldığımda kredısını odeyemesemde kiraya verırım dusuncesı vardı tabi evlenince bu plan olmadı .salaklıkta bende aslında banane oğlan evi tutsun ev dıycektım hep ıyı nıyetım basıma bela oldu.eşim yarın yıllık izne çıkıyor .bakalım neler yapıcak .

keşke evlenmeden önce kendini belli etmiş o zaman bıraksaydınız, ikinci evlilik daha dikkatli olmanız lazımdı, çalışıyor musunuz bu arada

olan olmuş değil ikinci kaçıncı evliliğiniz olursa olsun kendi canınızdan önemli değil sonuçta.biraz kenara para koyup boşanın bu adamdan.bir sürü apart tarzı yer var .geçici bir süre orada kalır sonra küçük bir daireye taşınırsınız.abiniz yada eşiniz rahat vermez diye düşünüyorsanız da adresinizi saklayın.eşinizin esrar kullandığında mahkemeye de delillerle sunun mutlaka.

oğlunuz neden sizle değil

Esrar bagimligi bi adam icin oglundan mi vazgectin...gerci su sartlarda yannda olmamasi daha iyi.adamin psikolojisi bozuk bde bagimli..ne yapacagi belli olmaz..bosanman lazim kendin icin .bu adamla omur gecmez ..bosanamam diyosansa cocuk ypma hem ictigi esrarin dogucak cocuk ustunde ne gbi etkileri olacagi belli olmaz allah korusun hemde bundan koca olmamiskii baba olsunn..

Bu adamdan da ailesinden de gelecek iki kuruşun bile rızkı hayrı olmaz, almayın paralarını falan. Oğlunuzun evlendiniz diye sizle yaşamamasına kızmıştım ama böyle bir adamla aynı evde yaşayacağına anneannesiyle kalsın daha iyi. Neden bilemiyorum ki dediğinizi de anlamadım, yani tehlikeli biri olmasa yuva bozmak kolay değil diyeceğim haklısınız da uyuşturucu kullanan bir adam sizi de tehlikeye sokup hapislere düşürebilir sizin bir çocuğunuz var sadece kendinizi düşünemezsiniz. Ayrıca eski sevgilisini didik didik araştıran evli bir adam sıfırdır benim gözümde. Kiralar yüksekse iş yerinize en yakın olan öğretmen evlerine çıkın, aylık hesaba vurduğunuzda kiradan çok daha ucuz oluyor. Maaşınıza zam isteyin, primdir bonustur uğraşmalısınız böyle ek gelirler için, çünkü bir insanı çevresi de kötüye sürükler. Esrarkeş arkadaşları varsa.. Rabbim hepimizi esirgesin böylelerinden, lütfen en kısa sürede boşanın. Oğlunuza da yazık size de.

sakin duzelmesini bekleme. duzelmezler hayati zindan ederler. bosanman en uygunu.

Bu adam icin hic bosuna caba sarfetmeyin derim ben, bir an öncede bir ek gelir sahibi olun, hatta mümkün mertebe kiyinizda kösenizde para bulundurun, evin giderlerinden kisip para biriktirin, makarna yesin her gün o bile cok o adama. Degerli esyalari varsa kocanizin gizlice satin parasinida saklayin.
Bu birikimleri mutlaka yapin ki, anneniz ve abinize muhtac olmayin. Oglunuzuda alin annenizden, kendi düzeninizi kurun. O evliligide hic olmamis sayin, o adama harcayacaginiz emegi oglunuz ve kendiNiz icin harcayin. Elin sipasini adam etmeye calisacaginiza, kendi oglunuza sahip cikin. Hersey koca degilki bu dünyada, evladinizdan hele hic önemli degil.
Bu adamLa evlenmekle hata yapmis olabilirsin, ama hata yapmak insanlara mahsus. Kime ne üstelik ikinci kez bosandiysan? Evladimin hasretine dayanamadim, kocam da yanima almama karsiydi dersiniz. Ki ben evladinizin hasretine gercekten dayanamadiginizi ümit ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…