Sizce Boşanmalımıyım ?

Ben kurumsal bir şirkette üst düzey yonetici asıstanıyım.maasım asgarının biraz üzerı .burada kiralar çok yüksek yaşadığım şehırde ailemın evi var boş ancak oturulucak gibi yeri uygun degıl sehır merkezıne çok uzak artı otobüs bıle geçmiyor o mahalleden yeni yerleşim yeri yani satsan zarar edılır.satılmazda talep yok.gecen yıl böyleydı eşim son 2 aydır iyi .yani böyle seyler gecen sene yaptıgı gibi yapmıyor yada ben oyle sanıyorum .yapsa farkederim.bugun ailenin senın hakkın olan herseyı annen kendı uzerıne yapıyor ben sızın bu anlayışınızdan çok rahatsız oluyorum dedım.bana dedıgı şu:biz sizin gibi degılız bızde çocuğunu üzerine olmaz .ilk baslarda annem bu evliliğe guvenmedı .desede zaten aracı 3 ay once aldılar.bence annesinde herseyin farkında yarın öbürünün ben ayrılırsam tazmınattan korkuyolar.artı benım ilk evliliğimden bir oğlum var.ailemle yasıyo.bilemıyorum.ilerıki zamanlarda yenı başladığım yere maas artışın ıstıycem ancak bu şekilde geçinebilirm .evımı zaten aldığımda kredısını odeyemesemde kiraya verırım dusuncesı vardı tabi evlenince bu plan olmadı .salaklıkta bende aslında banane oğlan evi tutsun ev dıycektım hep ıyı nıyetım basıma bela oldu.eşim yarın yıllık izne çıkıyor .bakalım neler yapıcak .:KK43:

Babasindan bosandiginiz icin cocugunuzdanda mi bosandiniz?
Lütfen cocuk yapmayin.... Zaten bi yavrucagizi öksüz birakmisiniz.

Şu herifle evlenmek için mi çocuğunuzdan vazgeçtiniz?

Adam olaydı çocuğunuza baba olurdu zaten.

Sizin zaten bir çocuğunuz var ona bile sahip çıkamamışken 2. çocuk neyinize? Çocuk meraklısıysanız gidin oğlunuza annelik yapın.
Ben suan kimse için çocuğumdan vazgecıp evlenmedım.benım oğlum henüz 11 yasında tek evde kalamayacağı için yanıma almadım .13 yasında almak istiyordum .bıraz kendı basına kalabılıcrk yada gelmedımı beklıyorum oğlumu sık sık görüyorum Eylül'de tekrar yanına gıtcem Hergün arıyorum.siz kim oluyosunuzda yargılıyorsunuz annelik yapın vs .dikkat bugun banaysa yarın size olabılır oyuzden yorum yaparken düşünerek yapın .

cevabı çok basit,çünkü anne değilde ondan,sadece doğurmuş..
Laflarınıza dikkat edın.ben 4 yıldır bulunduğum yerde zaten oğlunu alamazdım çünkü özel bir havayolunda kabin memuruydum sölermısınız küçük bir çocuğu bakıcıya bırakıp işemi gitseydım Hergün haberlerde neler duyoruz sorgulucaksanız yazmayın ;yada yazacaksanız düzgün konuşun

Bu adamla sonunu iyi gormuyorum. Allah kolaylik versin.

Esrar bağımlısı demedım arada bir gecen yıl içmiş kendı itiraf ettı bu yıl böyle bişey yaptımı bilmiyorum güvenmıyorum dedım.zaten izliyorum suan bir falsosu yok.benım sormak istedıgım su gecen yıl olanlardan pişman oldugunu soyledı ama ben hala guvenemıyorum ne yapmalıyım ?annesının lafına fazla bakan biri .bu yönünüde sevmedıgımı biliyo.sorum şu hata yapan birine ben asla guvenemem ; buyuZden sizce boşanmalımıyım dedım

Ben suan kimse için çocuğumdan vazgecıp evlenmedım.benım oğlum henüz 11 yasında tek evde kalamayacağı için yanıma almadım .13 yasında almak istiyordum .bıraz kendı basına kalabılıcrk yada gelmedımı beklıyorum oğlumu sık sık görüyorum Eylül'de tekrar yanına gıtcem Hergün arıyorum.siz kim oluyosunuzda yargılıyorsunuz annelik yapın vs .dikkat bugun banaysa yarın size olabılır oyuzden yorum yaparken düşünerek yapın .

Pffff bırakın bunları Allah aşkına.

Adam aşırı sinirli demişsiniz, evlenirken çocuğunuzu kabul etti ama siz yanınıza almadınız öyle mi? Size böyle davranan adam çocuğunuzu kabul etti????

2 yıldır evliyim çocuğa cesaretim yok demişsiniz. Yani 2 yıldır evinizde bebek büyütecek bir ortam var ama aklı başında 11 yaşında çocuğun yaşayacağı bir ortam yok öyle mi??? Artı çocuk evde yalnız kalmğcaktı ki üvey babası var işte.

Ne olduğu bence gayet ortada hiiiiiç inandırıcı değilsiniz. Koca aşkıyla çocuğu kenara atmışsınız işte. Oğlunuz neden ayrıyız dediğinde ne cevap veriyorsunuz merak ettim.

Pffff bırakın bunları Allah aşkına.

Adam aşırı sinirli demişsiniz, evlenirken çocuğunuzu kabul etti ama siz yanınıza almadınız öyle mi? Size böyle davranan adam çocuğunuzu kabul etti????

2 yıldır evliyim çocuğa cesaretim yok demişsiniz. Yani 2 yıldır evinizde bebek büyütecek bir ortam var ama aklı başında 11 yaşında çocuğun yaşayacağı bir ortam yok öyle mi??? Artı çocuk evde yalnız kalmğcaktı ki üvey babası var işte.

Ne olduğu bence gayet ortada hiiiiiç inandırıcı değilsiniz. Koca aşkıyla çocuğu kenara atmışsınız işte. Oğlunuz neden ayrıyız dediğinde ne cevap veriyorsunuz merak ettim.
Lütfen yazmayın ben buraya kınanmak için değil ne gibi sözel yardımlarınız olur dıye yazdım.saygıyı aşıyorsunuz admin lütfen müdahale edınız.

Aman deyim boyle bi adamdan sakin cocuk bari yapma cok dikkat et kendi hayatini mahvetmisin bari cocuk getirip onun gunahina girme ayrica zararin neresinden donsen kar duzelmez bos yere harcatma kendini...

Ayyy allah askina mantikli ol adami birak cocuguna sahip cik elin pisligini avutup idare edip nazini cekip birde laflarini sinirini cekcegine canin kanin olan yavrucugunu yanina al kendini biraz ona ada

Ya anlamadım ki bizde çocuğumuz var. Evde yanlız kalmasın diye bi yerlere göndermiyoruz. Anneler bakıcılar bi şekilde idare ediyoruz.

Neyse esas konuya gelelim. Bir anne olarak evleneceğin adamı bin kere düşünecektin. Şimdi boşanırsın boşanmazsın orasını bilemem ama asla asla çocuk yapma.

Ya anlamadım ki bizde çocuğumuz var. Evde yanlız kalmasın diye bi yerlere göndermiyoruz. Anneler bakıcılar bi şekilde idare ediyoruz.

Neyse esas konuya gelelim. Bir anne olarak evleneceğin adamı bin kere düşünecektin. Şimdi boşanırsın boşanmazsın orasını bilemem ama asla asla çocuk yapma.

Benim burda kimsem yok akrabam bile yok ,630 tl kira çok lüx bir semtte oturmuyorum 1150 tl maaşla elektrık su kira yiyecek hadi özel durumları gectım nasıl gecıneyım tekrar eski işinide yapmam mümkün degıl.kime bıraksaydım çocuğu yatılı ucuz okullar var kıyamıyorum vermeye off off .babamın işini bırakıp en iyisi ailemın buraya yerleşmesı .baska şansım kalmadı.annem hala bin beter insan var kocanın anlık siniri var bırde gecen sene yapmış bunu;vs vs sen kendıne işine gücüne bak diyo.2016 da oğlumu yanıma almanın planını yaptım;yalnız bugun eşimle konuştum bu konular tekrar edecekmı ben güvenim bitti tedırgınım gecen yıldan berı hala sunu dıyor oğlunu alıp yenı bir hayat kurabılırsın dedı .sonra gecen yıl bunlar bir hataydı artık boyle seyler yok güven dedı ben bırazdaha zaman tanıyorum .ve sunuda dedım birdaha bunlar yaşanırsa ven yokum bu şehirdende çekip gitcdgımı soyledım .arkadaslar ben herzaman bir b planı yapıyorum .hayırlısı olsun.

Benim burda kimsem yok akrabam bile yok ,630 tl kira çok lüx bir semtte oturmuyorum 1150 tl maaşla elektrık su kira yiyecek hadi özel durumları gectım nasıl gecıneyım tekrar eski işinide yapmam mümkün degıl.kime bıraksaydım çocuğu yatılı ucuz okullar var kıyamıyorum vermeye off off .babamın işini bırakıp en iyisi ailemın buraya yerleşmesı .baska şansım kalmadı.annem hala bin beter insan var kocanın anlık siniri var bırde gecen sene yapmış bunu;vs vs sen kendıne işine gücüne bak diyo.2016 da oğlumu yanıma almanın planını yaptım;yalnız bugun eşimle konuştum bu konular tekrar edecekmı ben güvenim bitti tedırgınım gecen yıldan berı hala sunu dıyor oğlunu alıp yenı bir hayat kurabılırsın dedı .sonra gecen yıl bunlar bir hataydı artık boyle seyler yok güven dedı ben bırazdaha zaman tanıyorum .ve sunuda dedım birdaha bunlar yaşanırsa ven yokum bu şehirdende çekip gitcdgımı soyledım .arkadaslar ben herzaman bir b planı yapıyorum .hayırlısı olsun.

Olmaz öyle olmaz!

Ney

olmayan ne açıklarmısınız.

"oglunu alip yeni bir hayat kurabilirsin" demis esiniz... Ne demek istemis?
Babanizi isinden etmeyin !!!! Cocugunuuz annesinden etmeyin!!! Yapmayin!!!

Ve allah askina! Elestiriye acik degilseniz ilk öncelikle siz internet sitelerinde kocanizi kötülemeyin!!!

Kötu
"oglunu alip yeni bir hayat kurabilirsin" demis esiniz... Ne demek istemis?
Babanizi isinden etmeyin !!!! Cocugunuuz annesinden etmeyin!!! Yapmayin!!!

Ve allah askina! Elestiriye acik degilseniz ilk öncelikle siz internet sitelerinde kocanizi kötülemeyin!!!

Ben eleştiriye açığım sadece olmayan bilip bilmeden yazılanlar benı rahatsız edıyor.kötulemek olmayan bişeyi idda etmek tir.ben olmayan bişeyi idda etmıyorum gerceklerı yazıyorum.burası paylaşım yerı degılmı 31 yaşındayım 80 yasında dert keder görenden daha da gordum yasadım .kendımde etmiş olabılırım ;saflığımdanda olabilir .eşimin oyle demesıyse memnun degılsen kapı ordan demesi.sobra alttan alması vs işte.

Kötu

Ben eleştiriye açığım sadece olmayan bilip bilmeden yazılanlar benı rahatsız edıyor.kötulemek olmayan bişeyi idda etmek tir.ben olmayan bişeyi idda etmıyorum gerceklerı yazıyorum.burası paylaşım yerı degılmı 31 yaşındayım 80 yasında dert keder görenden daha da gordum yasadım .kendımde etmiş olabılırım ;saflığımdanda olabilir .eşimin oyle demesıyse memnun degılsen kapı ordan demesi.sobra alttan alması vs işte.

Bak ben sana kendi düsen aglamaz demiyorum ki? hata yapmis ola bilirsin. Ama neden hatalarini kabullenmiyorsun? neden hatalarini düzeltmek icin caba göstermiyorsunda gercekleri yüzüne vuranlardan nefret ediyorsun?

Sizce Boşanmalımıyım ? sorusuna cvp veriyorum: Evet.

Ayrica bunu eklemek istiyorum: Sakin babanizi isinden etmeyin! Cocugunuzu yaniniza alin!

"babam isi birakip gelsinler" mismismismismis... Bütün dünya senin etrafinda dönüyor ...

Bak ben sana kendi düsen aglamaz demiyorum ki? hata yapmis ola bilirsin. Ama neden hatalarini kabullenmiyorsun? neden hatalarini düzeltmek icin caba göstermiyorsunda gercekleri yüzüne vuranlardan nefret ediyorsun?

Sizce Boşanmalımıyım ? sorusuna cvp veriyorum: Evet.

Ayrica bunu eklemek istiyorum: Sakin babanizi isinden etmeyin! Cocugunuzu yaniniza alin!

"babam isi birakip gelsinler" mismismismismis... Bütün dünya senin etrafinda dönüyor ...

Ya arkadasım benım hatam sadece kavunu koklamadan evlenmek.2.çslışan bir bayanım zaten oğlum yanımda olsa suan zaten ilgilenemıyorum .hata bunun neresınde çalışan kac tane kadın eve döndüğünde sabaha kadar çocuguylamı ilgilenıyo ben 3 senedır yanımda degıl oğlum 1 sene sonra alıcam neyse tavsiyelerınız için teşekkür ederım.

Ya arkadasım benım hatam sadece kavunu koklamadan evlenmek.2.çslışan bir bayanım zaten oğlum yanımda olsa suan zaten ilgilenemıyorum .hata bunun neresınde çalışan kac tane kadın eve döndüğünde sabaha kadar çocuguylamı ilgilenıyo ben 3 senedır yanımda degıl oğlum 1 sene sonra alıcam neyse tavsiyelerınız için teşekkür ederım.

yav he he

X