boşanma kardeşim sana söyleyim burda çoğunluk yok çekmem yok şöyle böyle çocuklarının hatrı için çiğ tavuk ye aldatma şiddet yoksa tatlı dilli olacaksın bizde derlerki er ekmeği meydan ekmeği bu devirde iki çocukla geçinemezsin eşinin huyunu almaya bak emin ol boşanınca dertlerin bitmeyecek artacakDaha oncede yazmistim. Esimle siddetli gecimsizligimiz var. Anlasamiyoruz. Bosanmayi dusunuyorum ama cocuklar var. Calisamam. Ailemin yaninada gidemem. Cocuklar olmasa giderdim belki calisirdim ama annem bakamaz. Ev kendimizin. İs ciddiye binerse esim gider evden. Ben kalirim. Ama bitek kira vermemekle olmuyor. Kendi evimde 2 cocukla calismadan nasil gecinirim bilmiyorum. Bosanirsam pisman olmaktanda korkuyorum acikcasi. Akil verin bana ne yapmaliyim. Ayrilirken haklarim neler. Ne talep edebilirim esimden calismadan gecinmek icin. Cunku cocuklar kucuk birakamam kimseye guvenemem.
Ya bu deveyi gideceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz.Daha oncede yazmistim. Esimle siddetli gecimsizligimiz var. Anlasamiyoruz. Bosanmayi dusunuyorum ama cocuklar var. Calisamam. Ailemin yaninada gidemem. Cocuklar olmasa giderdim belki calisirdim ama annem bakamaz. Ev kendimizin. İs ciddiye binerse esim gider evden. Ben kalirim. Ama bitek kira vermemekle olmuyor. Kendi evimde 2 cocukla calismadan nasil gecinirim bilmiyorum. Bosanirsam pisman olmaktanda korkuyorum acikcasi. Akil verin bana ne yapmaliyim. Ayrilirken haklarim neler. Ne talep edebilirim esimden calismadan gecinmek icin. Cunku cocuklar kucuk birakamam kimseye guvenemem.
Namertten gelecek iki lokma ekmeğe el açıp muhtaç olayım yeter ki popomu kaldırıp bı zahmet çocuklarımın rızkını kazanmak zorunda kalmayayım diyecek kadar ne yaşıyorsunuz allahaskina...hiç anlamıyorum....boşanma kardeşim sana söyleyim burda çoğunluk yok çekmem yok şöyle böyle çocuklarının hatrı için çiğ tavuk ye aldatma şiddet yoksa tatlı dilli olacaksın bizde derlerki er ekmeği meydan ekmeği bu devirde iki çocukla geçinemezsin eşinin huyunu almaya bak emin ol boşanınca dertlerin bitmeyecek artacak
Düzenleri bozulmaz ama bu ana babayla psikolojileri garanti bozulur....Hele daha kendi karınlarını doyurmaktan bile acizken bakamayacaklari çocukları üstüste doğurup, sersefil edip sonra da vay efendim ben onlara cok düşkünüm, iyi ki de dogurmusum demeleri yok mu.... Evlerden ırak. çalışmak istemiyor , çocuklarına çok düşkün , evli kalamaz , aile desteği yok , sorunlar yaşadığı adamın evden hiçbir şey talep etmeden çıkacağını düşünüyor
Bence boşanmayın ve eşinizle tartışmamakta gayret edin . Tartışmalardan kaçının. Çocuklar 3-5 yıl daha büyüsün sonra zaten yaşlanınca alışırsınız birbirinize . Herif herif sana kim bakacak ben olmasamdersiniz sık sık . Empoze edin bunu . Çocukların da düzeni bozulmamış olur hem
Orası öyle ama devlet çocuk içim 400 lira civarı nafaka veriyor. İki çocuk için 800 normalde. Ben baya mücadele ile 2500 de anlaştım. Sabah 7.30 gibi çıkıyoruz. Oğlumun okulu 8.40 da ben 8 gibi bırakıyorum. Ordan kızımı kreşe bırakıyorum. Oğlumu servis bana bırakır saat 15 gibi. Akşam da 17 de çıkıp kreşten alıp eve geçeriz. Boşanmak kolay değil ama bazen o hayattansa huzurla yorulmayı tercih ediyor insan. Ben hiç pişman olmadım boşandığına. Öyle birine de çocuğumu asla emanet edemem bir gün bile çaresiz kalmadığım süreceÇalışmak tabi ki her koşulda iyidir ancak; sabah işe nasıl yetişecek mesela çocuğu bırakınca şöyle bir düşündüm. İş yerleri 8 en geç 9 da iş başı yapar. Geç kalmaya da tahammülleri yoktur. Akşam da etüte giderse yüksek maaş lazım ona. Yoksa maaşın hepsi çocuk bakımına gidiyor. Etüt olmazsa da çocuk servisle bile gitse yapayalnız hergün evde. Eğitimi dersleri nasıl olur? Çok zor iş gerçekten. Getirmesi götürmesi ayrı, maddi anlamda ayrı. Prezentabl meslek olmadan çalışsan da ele güne çalışıyorsun.
Bana kalırsa anne çalışıyorsa kreş ve okul masrafları ortak olmalı baba ile. Nafaka ayrı verilmeli sanki.
Bence anne ve babalık görevlerini yerine getiren bir çift . Ama karşılıklı anlaşamıyorlar . Birbirlerinden ve tartışmadan uzak dururlarsa çocuklara en iyi ortam sağlanır diye düşünüyorum. Çünkü iş yok , aile yok eeee bu çocuklara devlet mi bakacak ? O doğurmaya bakmayın , benim bir velim her ciddi kavgadan sonra hamile kalıyor . Bazılarının barışma stili buDüzenleri bozulmaz ama bu ana babayla psikolojileri garanti bozulur....Hele daha kendi karınlarını doyurmaktan bile acizken bakamayacaklari çocukları üstüste doğurup, sersefil edip sonra da vay efendim ben onlara cok düşkünüm, iyi ki de dogurmusum demeleri yok mu.... Evlerden ırak
Hocam siz dahi, böyle bir aileye bile "aslında anne babalık görevlerini yerine getiriyorlar, bunların dogurmasina bakmayın" diyorsanız ben susuyorum artık....Bence anne ve babalık görevlerini yerine getiren bir çift . Ama karşılıklı anlaşamıyorlar . Birbirlerinden ve tartışmadan uzak dururlarsa çocuklara en iyi ortam sağlanır diye düşünüyorum. Çünkü iş yok , aile yok eeee bu çocuklara devlet mi bakacak ? O doğurmaya bakmayın , benim bir velim her ciddi kavgadan sonra hamile kalıyor . Bazılarının barışma stili bu
ben çalışan ayakları üstünde duran bi insanım hayal alemindede yaşamıyorum farkettiysen şiddet aldatma yoksa dedim yoksa kafam uyuşmadı ay eşim ilgisiz diye boşanmaya kalkarsa daha büyük hüsran yaşar olan çocuklara olurNamertten gelecek iki lokma ekmeğe el açıp muhtaç olayım yeter ki popomu kaldırıp bı zahmet çocuklarımın rızkını kazanmak zorunda kalmayayım diyecek kadar ne yaşıyorsunuz allahaskina...hiç anlamıyorum....
Tembel kadınların da çocuklarıma çok düşkün kimseye güvenemem sözlerinden fenalık geldi. He he birtek siz duskunsunuz çocuklarınıza, birte sizinkiler kıymetli, bizimkiler oyuncak bebekAslinda oyle degilde cocuklarima cok duskunum fazlasiyla. Benden baska kimse bakamaz gibi geliyor. Birakamam kimseye. Yoksa gul gibi meslegim var ve calismayi o kadar ozledimki anlatamam
Şiddet varmış bu ailede...ben çalışan ayakları üstünde duran bi insanım hayal alemindede yaşamıyorum farkettiysen şiddet aldatma yoksa dedim yoksa kafam uyuşmadı ay eşim ilgisiz diye boşanmaya kalkarsa daha büyük hüsran yaşar olan çocuklara olur
ozaman iş başkaŞiddet varmış bu ailede...
Şu yazdığınızdan sonra siz boşanmakmak için bahane arıyorsunuz diyorum.Aslinda oyle degilde cocuklarima cok duskunum fazlasiyla. Benden baska kimse bakamaz gibi geliyor. Birakamam kimseye. Yoksa gul gibi meslegim var ve calismayi o kadar ozledimki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?