Sizce bosanmalimiyim

Nazar8787

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
29
-32
6
37
Daha oncede yazmistim. Esimle siddetli gecimsizligimiz var. Anlasamiyoruz. Bosanmayi dusunuyorum ama cocuklar var. Calisamam. Ailemin yaninada gidemem. Cocuklar olmasa giderdim belki calisirdim ama annem bakamaz. Ev kendimizin. İs ciddiye binerse esim gider evden. Ben kalirim. Ama bitek kira vermemekle olmuyor. Kendi evimde 2 cocukla calismadan nasil gecinirim bilmiyorum. Bosanirsam pisman olmaktanda korkuyorum acikcasi. Akil verin bana ne yapmaliyim. Ayrilirken haklarim neler. Ne talep edebilirim esimden calismadan gecinmek icin. Cunku cocuklar kucuk birakamam kimseye guvenemem.

maddi manevi tazminat alın,nafaka talebinde bulunun...bende boşanmak istiyorum benim kendi aldığım evime yarısı benim diyor ben aldım borcunu ben ödüyorum ama..çocuklarınız kaç yaşlarında

Öyle bir dünya varsa biz de gelelim çalışmadan ye iç yat valla güzelmiş

Aslinda oyle degilde cocuklarima cok duskunum fazlasiyla. Benden baska kimse bakamaz gibi geliyor. Birakamam kimseye. Yoksa gul gibi meslegim var ve calismayi o kadar ozledimki anlatamam
Herkes aman bu çocuklardan ne cektim çalışayım da kafa dinleyeyim diye çalışmıyor. Herkes düşkün. Sizin bence medeni cesaretiniz yok düşkünlük bahane.

Cocuklar kucik degil.bosanmayin o zaman.yada holding sahibi ile evlenmeli idiniz bi devirde çalismadan gecinezmezsiniz 1500 tl nafaka bağlanır 2000 en fazla .tazminat talep edin de adam kusur orani ne hakim karar verir deliliniz varmi adamlar ilgili

Abartmayın isterseniz kocaman olmuş çocuklar. Not 11 aylık bebek 8 yaş oğlumla ayrılıp tek başıma ayakta durdum. Kreşe verdim küçüğü büyüğü de okula zaten. Çalışmadan geçinemezsiniz. Hayat çalışırken bile zar zor oluyor zaten. Siz ne güzel büyütmüşsünüz de. Ben yerinizde olsam büyüğü okula yıllarım diğerini tam gün devlet anaokuluna. Okuldan sonra etütte veririm büyüğü çıkışta da çocukları toplar gelirim.

Valla evliliğinizde mutlu değilseniz ayrilmaniz için çalışmanız lazım. Çocuklarınız çok küçük değil. Kreş vs verip işinize gidip gelirrsiniz. Babadan da belli bi miktar nafaka alırsınız

Geçimsizlik, anlaşamama sebepleriniz çözümsüz mü?
Ayrılmak istemiyorsanız uzman yardımı almayı deneyin

Aslinda oyle degilde cocuklarima cok duskunum fazlasiyla. Benden baska kimse bakamaz gibi geliyor. Birakamam kimseye. Yoksa gul gibi meslegim var ve calismayi o kadar ozledimki anlatamam
Böyle drama usulü hayatı yaşamaya devam etmek istiyorsanız bizden ne bekliyorsunuz ?

Eşinizden talep edebileceğiniz hiçbir şey ne yazık ki çalışmadan geçinmenize yetmez Türkiye şartlarında. Elbette size ve çocuklara nafaka bağlanır ancak asgari ücretle çalışıyorsa sonuçta bağlanacak nafaka da öyle aman aman bir şey olmaz. En azından evden çalışabileceğiniz, ek gelie elde edebileceğiniz bir iş gerekiyor.
Hee bu boşanmayın demek değil, boşanma düşüncesi varsa kafanızda eğer çocuklarınızı o ortamda büyütmenizin bir anlamı yok. Ancak planınızı yaparken ona göre yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…