• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bir düğünde en güzel ve en kötü özellik ne olabilir?

crashandburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
393
7
96
hepimizin en çok hayal ettiği gün,üzerine titizlendiğimiz,planladığımız...
onlarca düğüne gittik,
edindiğiniz güzel fikirler,izlenimler nelerdir?
ya da bunun olması çok kötüydü dediğiniz?
ya da mutlaka benim düğünümde olmalı dediğiniz?

fikirlerimizi paylaşalım ki, hepimize hazırlanırken yardımcı olsunnn:69::69::69:
haydi kızlar ..

düğünlerde yaratılan resmi ortamlar cok rahatsız edici oluyor,bu da bazen çocukların etkisiyle olusuyor yemekli olan davetlerde cocukların gelmediği durumlarda bir de misafirlerinizin yas ortalaması yüksek ise cok resmi ve sıkıcı bir ortam olusuyor.bazen de cocuklar ortama nese sacıp canlılık kazandırıyor.
galiba bunun sınırını iyi ayarlamak lazım:):34:

bir de bazı katıldığım düğün davetlerinde modern müzik diyebileceğim tarzda (vals,tango) calınan müziklerde ortamı cok etkiliyor,misafirlerin hepsi aynı kültürden olmadıkları için bir tarafın katılımı sağlanamayabiliyor.bu noktada müziği de hitap edilen kesime göre iyi ayarlamakta fayda var:)
şimdilik aklıma gelenler bunlar:61:

Giriste gelinin arkasindan cicek sepetleriyle gelen
beyaz gelinlikli minicik nedimeler, güzel bir fikir..:34:

ortada dolaşann pistteki çocuklarr nefret ediyorum onlardan :47: :1: bence güzel bir düğün yapıyorsan yemekli şık otel tarzı çok bi şey değil bi palyaço tutulabilir bu çocuklara karşı çünkü illaki çok yakın akrabalar getiriyor çocuklarını hmm sonra güzel yapan sıkıcı olmayan müzikler herkese hitap etmesi lazım çok yakın akraban olmayan insanlar bile kendilerini pistte bulmalı bide takı törenlerini hiç sevmem masaları gezip hem tebrik alıp hemde takıları almak daha güzel:34:

sel_bebek'e katılıyorum. takı merasimi ilkel geliyor bana, düğün çok kalabalıksa tercih edilebilir. yakın akraba olmayanların da çocuklarını getirmemeye de özen göstermesi gerekir bence, ben de hiç hazzetmiyorum bağrışan koşturan çocuklardan. bi de bazı piyanist şantörler şarkıları adeta katlediyorlar. mekan, gelin, ikram ne kadar güzel olsa da kötü müzik bir düğünün kalitesini düşürüyor diye düşünüyorum

misafirlerin salona girdikleri yolda gelin ve damat ın siyah beyaz fotoğrafları yol boyu asılı olabilir.şık bir detay olur bence

Back